Rinkimai????
vaikas
Fire turbut nesimeldi uz valdzia del to taip varai

Fire
nu tikrai uz valdzia nesimeldziu,,,turiu uz ka ir taip melstis,,,to betruko

Sigis_
uz valdzia melstis ragina net apastalas Paulius savo laiskuose, kuris tikrai ziauriai nukentejo nuo tos pacios okupacines valdzios, kuri propagavo vergvaldyste ir pati(i-nosine) ziauriausia kankinimo,zudymo buda - nukryziavima!
dar jis sake, kad tauta verta savo valdzios (ar pan, neberandu tos vietos
dar jis sake, kad tauta verta savo valdzios (ar pan, neberandu tos vietos

Fire
na iki Pauliaus man toli,tikrai

Sigis_
Sveiki sugrįžę, rinkimai

Yasu
Aš tai sugadinsiu savo balsavimo lapą nuėjęs, nematau prasmės už ką nors balsuoti, sudalyvauti tai reikia.O šiaip, kad ir ką išrinks niekas nesikeis.O kai prezidentus rinks pažiūrėsim...
Sigis_
Yasu - optimistas!
Juk Lietuvoje prezidentas tik veto teisę teturi, jis praktiškai tik simbolis
Aš rekomenduoju dažniau skaityti Bibliją, o ypač tas vietas, kur apaštalas Paulius rašo apie valdžią
Asmeniškai aš eisiu ir balsuosiu ir tai darysiu su džiaugsmu, bei viltimi, jog išauš diena, kai, valdžia bus tikrai ne papirkta, o skaidri, nepainiojanti tų interesų...
Ką aš galiu padaryti ir ko aš nepadariau, kad valdžia būtų kitokia? Dieve, duok išmnties tai suprasti ir drąsos, ryžto veikti, o veikiant išstovėti tiesoje. Amen.
Juk Lietuvoje prezidentas tik veto teisę teturi, jis praktiškai tik simbolis
Aš rekomenduoju dažniau skaityti Bibliją, o ypač tas vietas, kur apaštalas Paulius rašo apie valdžią
Asmeniškai aš eisiu ir balsuosiu ir tai darysiu su džiaugsmu, bei viltimi, jog išauš diena, kai, valdžia bus tikrai ne papirkta, o skaidri, nepainiojanti tų interesų...
Ką aš galiu padaryti ir ko aš nepadariau, kad valdžia būtų kitokia? Dieve, duok išmnties tai suprasti ir drąsos, ryžto veikti, o veikiant išstovėti tiesoje. Amen.
Yasu
Sigi, tu irgi optimistas, kad ateis tokia valdžia!
O ką aš padariau, kad ji būtų kitokia?Čia yra gudrių, susijusių su valdžia žmonių klausimas paprastiems piliečiams, o aš klausiu,o ką aš galiu padaryti?kas mane skatina padaryti?kas man, kaip jaunam žmogui, rodo pavyzdį,kad aš turėčiau iš vis ką nors daryti dėl valdžios?Labai gudrus klausimas, ką padarei dėl valdžios, kad gali ją teisti.Teisingas klausimas, bet valdžia ir naudojasi šiuo klausimu savo tikslams, kad žmonės ne juos kaltintų, bet save, lyg dar paprasti žmonės ir dėl to kalti, kad nieko negali padaryti.Ką toks mažas žmogus kaip aš galiu padaryti, nebent pasimelsti, taip tai galiu.O daugiau aš nieko nedarysiu ir neturiu noro daryti.
O ką aš padariau, kad ji būtų kitokia?Čia yra gudrių, susijusių su valdžia žmonių klausimas paprastiems piliečiams, o aš klausiu,o ką aš galiu padaryti?kas mane skatina padaryti?kas man, kaip jaunam žmogui, rodo pavyzdį,kad aš turėčiau iš vis ką nors daryti dėl valdžios?Labai gudrus klausimas, ką padarei dėl valdžios, kad gali ją teisti.Teisingas klausimas, bet valdžia ir naudojasi šiuo klausimu savo tikslams, kad žmonės ne juos kaltintų, bet save, lyg dar paprasti žmonės ir dėl to kalti, kad nieko negali padaryti.Ką toks mažas žmogus kaip aš galiu padaryti, nebent pasimelsti, taip tai galiu.O daugiau aš nieko nedarysiu ir neturiu noro daryti.
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt