kodel Pilypas uzkariavo si foruma?
1
Sigis_
laukiu galimu variantu
Vasara
Sigi, na nebutina rasyti i visas temas ta pacia zinute ir taip kelti senu temu i virsu. Nauja tema (sita) cia labiau tinka 
O del tavo klausimo - na kaip Pilypas supras, kad jo aiskinimas priestarauja Biblijos eilutems, jei neleisim jam diskutuot ir to pamatyt? Reikia, kad zmogus tiesa atrastu. O ir mus tas skatina pasigilinti i Biblija ir paieskoti argumentu norint pagristi savo nuomone.
Nors kartais man atrodo, kad Pilypas paprasciausiai ignoruoja keleta jam nepatinkanciu eiluciu nukreipdamas kalba tik apie viena sakini is atsiliepimo arba aiskina kuri kita klausima. Pvz. i tai, kad tautos eis pas Izraeli, priesingai nei apastalai, pasiustieji i pasauli, t.p. tai, kad jei kas skelbtu kita evangelija, tebus prakeiktas, tai, kad Kristus numire veltui (Gal 2,21, nes pasirodo, kad izraelitams malones neuztenka, reik ir istatymo) ir pan. Pilypai, nesupyk, tai tik mano nuomone, ir nekomentuok cia tu eiluciu, yra tam atidarytu kitu temu.
Siaip galima Pilypui atskira foruma sukurti, kad kiti savo temas galetu aptarti
O tai ju temos nuvaziuoja i apacia ir uzmirstamos, na, kad ir Medzio. Arba paprasyti Pilypo, kad viska rasytu tik i viena tema, pvz. "padiskutuokim su Pilypu", "ieskokime tiesos" ar pan.

O del tavo klausimo - na kaip Pilypas supras, kad jo aiskinimas priestarauja Biblijos eilutems, jei neleisim jam diskutuot ir to pamatyt? Reikia, kad zmogus tiesa atrastu. O ir mus tas skatina pasigilinti i Biblija ir paieskoti argumentu norint pagristi savo nuomone.
Nors kartais man atrodo, kad Pilypas paprasciausiai ignoruoja keleta jam nepatinkanciu eiluciu nukreipdamas kalba tik apie viena sakini is atsiliepimo arba aiskina kuri kita klausima. Pvz. i tai, kad tautos eis pas Izraeli, priesingai nei apastalai, pasiustieji i pasauli, t.p. tai, kad jei kas skelbtu kita evangelija, tebus prakeiktas, tai, kad Kristus numire veltui (Gal 2,21, nes pasirodo, kad izraelitams malones neuztenka, reik ir istatymo) ir pan. Pilypai, nesupyk, tai tik mano nuomone, ir nekomentuok cia tu eiluciu, yra tam atidarytu kitu temu.
Siaip galima Pilypui atskira foruma sukurti, kad kiti savo temas galetu aptarti
O tai ju temos nuvaziuoja i apacia ir uzmirstamos, na, kad ir Medzio. Arba paprasyti Pilypo, kad viska rasytu tik i viena tema, pvz. "padiskutuokim su Pilypu", "ieskokime tiesos" ar pan.xeras
na kadangi forumas yra viesas ir kiekvienam prieinamas, tai Pilypas budamas atkalus ir aktyvus uzsikariavo daug vietos. tame nera problemos. bet nu man atrodo, kad jis elgiasi kaip jam atrodo, kad yra mandagu ir etiska. man atrodo, ir man noretusi to,kad jis pamastytu apie tai taip pat. tad pasiulyciau visiem kantrybes ir vilties. o taip pat ir visiems rasantiems pamastyti apie tai.....
gabriukas
manau sigis biskuti pavyduliauja kad nera demesio centre 

1
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt