Dievo pajautimas
ne svarbu
marazmas?
Aš buvau taip įsimylėjęs merginą, sėdėjom kavinukėj, spoksojom viens į kitą ir nieko aplink nemačiau, o vien tik ją. Nemačiau, kad visiškai šalia prisėdo dvi mano bendramokslės iš studijų laikų, nemačiau aplink bėgiojančių jų vaikų, nemačiau padavėjų, negirdėjau labai giliai pažįstamų balsų, kai garsiai kalbėjosi ir kvatojosi tos bendramokslės, nemačiau nieko aplink, viskas išnyko, niekas neegzistavo, tik priešais sėdinti mergina, kuri lygiai taip pat nieko aplink nepastebėjo, išskyrus mano veidą...
Va taip noriu mylėti Dievą!
Aš buvau taip įsimylėjęs merginą, sėdėjom kavinukėj, spoksojom viens į kitą ir nieko aplink nemačiau, o vien tik ją. Nemačiau, kad visiškai šalia prisėdo dvi mano bendramokslės iš studijų laikų, nemačiau aplink bėgiojančių jų vaikų, nemačiau padavėjų, negirdėjau labai giliai pažįstamų balsų, kai garsiai kalbėjosi ir kvatojosi tos bendramokslės, nemačiau nieko aplink, viskas išnyko, niekas neegzistavo, tik priešais sėdinti mergina, kuri lygiai taip pat nieko aplink nepastebėjo, išskyrus mano veidą...
Va taip noriu mylėti Dievą!
occultus
na aš dievo kaip moters mylėti tikrai nenoriu (dar pasakyk kad apie tą merginą jokių garbanotų minčių neturėjai)
Skirk meilę moteriai nuo meilės tėvui.
Tai gražu kaip palyginimas, kaip metafora, bet labai jau iškrypėliškai ima skambėti kai pamąstai kaip tai atrodytų realiai
Žodžiu hierogamija
Skirk meilę moteriai nuo meilės tėvui.
Tai gražu kaip palyginimas, kaip metafora, bet labai jau iškrypėliškai ima skambėti kai pamąstai kaip tai atrodytų realiai
Žodžiu hierogamija

ne svarbu
Teisingai pastebėjai, gerbiamas occultus - "Tai gražu kaip palyginimas, kaip metafora" - BŪTENT!
KAIP PALYGINIMĄ TAI IR PARAŠIAU!
Bibilijoje yra rašoma apie skirtingas meiles; melė Dievui yra kitokia, nei meilė priešingos lyties žmogui ir tai natūralu
Juk vienuolės, save bevadinančios Jėzaus nuotakomis
, nespangsta apie seksą su Jėzumi
... kamasutros turbūt nestudijuoja
, kad patenkintų Jėzų taip, kad ... nu patys suprantate.
KAIP PALYGINIMĄ TAI IR PARAŠIAU!
Bibilijoje yra rašoma apie skirtingas meiles; melė Dievui yra kitokia, nei meilė priešingos lyties žmogui ir tai natūralu
Juk vienuolės, save bevadinančios Jėzaus nuotakomis
, nespangsta apie seksą su Jėzumi
... kamasutros turbūt nestudijuoja
, kad patenkintų Jėzų taip, kad ... nu patys suprantate.occultus
Patikėk, spangsta ir ne tik vienuolės bet ir eiliniai tikintieji
esu girdėjęs savo ausimis 
esu girdėjęs savo ausimis 
viksrelis
na gal as ir labai toli nuo jusu profesinio ismanymo, bet ar tik tas apspangimas su sveiku protu neprasilenkia? :o cia jau mano sioks toks profesinis ismanymas...
occultus
zinai kaip sako rusai: v semje ne bez uroda 

viksrelis
aha, tai jau tikrai..
ne svarbu

Tukutis
Laba diena,
Esu čia nauja narė.Atradau šį puslapį visiškai atsitiktinai, skaitydama evangelijos komentarą bernardinuose...
Dievą jausti - tikriausiai - dovana. Būna momentų, kad ko gero galiu sakyti, kad tada šalia manęs stovėjo Jėzus ir padarė viską per mane. Savo jėgomis mes esame per silpni daugeliui dalykų, o Jėzaus galia veikiančia per mus, atliekame daug ką... Aš jaučiu labai aiškiai Dievą, Jėzų, kuomet meldžiuosi...Kuomet visą save atiduodu maldai, kuomet atveriu širdį Jam...
Esu čia nauja narė.Atradau šį puslapį visiškai atsitiktinai, skaitydama evangelijos komentarą bernardinuose...
Dievą jausti - tikriausiai - dovana. Būna momentų, kad ko gero galiu sakyti, kad tada šalia manęs stovėjo Jėzus ir padarė viską per mane. Savo jėgomis mes esame per silpni daugeliui dalykų, o Jėzaus galia veikiančia per mus, atliekame daug ką... Aš jaučiu labai aiškiai Dievą, Jėzų, kuomet meldžiuosi...Kuomet visą save atiduodu maldai, kuomet atveriu širdį Jam...
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt