kaip gyventi ant sitos zemes?

taras
2006-11-08 | atsakyti
SVEIKI!!!

Nepykite, kad trukdau jūsų brangų laiką, bet daugiau nežinau ką daryti ir kur dėtis iš apėmusios NEVILTIES. Stengiausiau kovoti, griebtis už gyvenimo nagais ir dantimis, bet jau praradau jėgas ir viltį. Aš tikiuosi jūs nenusispjausit į mano laišką ir jį perskaitysit ir gal padėsit man vėl pajusti gyvenimo gardųjį skonį ir jo tikslą.
Man 18m. Mokausi 12kl. Kas iš vis žlugdo mano gyvenimą ir svajones. Pernai dar turėjau svajonių kažkur į stoti ir šį tą pasiekti gyvenime, nes ir balai buvo neprasti, o šeis metais viskas apsivertė aukštyn kojom. Mokymosi lygis smuko, kuo toliau tuo labiau pykstuosi su tėvais, ir taremi draugai kurie nepalaiko, o tik tyčiojasi. Ir dar MEILE, dėl kurios sako sukasi visas pasaulis, sutrypė širdį lyg šiukšlę:'(. Širdyje tokia didelė tuštuma ir tamsa. O dar kai neturi kam išsipasakoti ir paverkti ant draugiško pečio, kai visą skausmą laikai užspaudęs savyje ir bijai, jei kas nors supras, tai tik pasijuoks ir viska dar labiau pablogins. Kaip sunku kai neturi kuo besąlygiškai pasitikėti, o maniau kad tą žmogų jau radau, bet ji mane tik pažemino ir paliko. Šito turbūt ir trūko, kad visai sužlugčiau dvasiškai ir morališkai. Ir dabar tik egzistuoju, o ne gyvenu, neturėdamas tikslo! Ir suprantu kad yra žmonių kuriem gal net labiau nesiseka. Todėl ir kreipiuosi į jus, tikėdamasis, kad padėsit ne tik man.
Čia galėčiau rašyti be sustojimo apie savo gyvenimą ir aišku jis ne visas buvo toks juodas kaip yra dabar. Bet dabar kol dar nepasitraukiau iš šio gyvenimo, noriu padaryti kažką ypatingo, gero savo šeimai, kuri dėl manęs labai stengėsi ir aukojosi ir jei pavyks netik jai, bet ir kitiem, kurių gyvenimas prastesnis užmano.
Aš suprantu, kad jūs galvojat, kad čia tik afera, kuria kažkas nori tik pasipelnyti. Ir tai yra jūsų teisė taip galvoti. Bet jei norite ir jūs padaryti kažkam gero, ir gal net mane sugražinti į vėžes perveskit į šitą sąskaita LT67 7044 0007 6461 7400 bent kelis litus ir jūs pakeisite ne tik mano gyvenimą.

PRAŠAU PADĖKIT, IR PADĖKIT IŠPLATINT ŠĮ LAIŠKĄ
medis
2006-11-08 | atsakyti
atleisk, pinigų neturiu, bet galiu pasiūlyti savo el.pašto adresą - medus[eta]gmx.net .parašyk Šypsena
ir žvelk į šviesiąją gyvenimo pusę.
Sigis_
2006-11-14 | atsakyti
Taras rašo:
"Širdyje tokia didelė tuštuma ir tamsa. O dar kai neturi kam išsipasakoti ir paverkti ant draugiško pečio, kai visą skausmą laikai užspaudęs savyje ir bijai, jei kas nors supras, tai tik pasijuoks ir viska dar labiau pablogins. Kaip sunku kai neturi kuo besąlygiškai pasitikėti, o maniau kad tą žmogų jau radau, bet ji mane tik pažemino ir paliko. Šito turbūt ir trūko, kad visai sužlugčiau dvasiškai ir morališkai. Ir dabar tik egzistuoju, o ne gyvenu, neturėdamas tikslo!"

Ši situacija man yra pažįstama. Ir manau ne vien tik man, o gal ir daugeliui krikščionių. Toji tuštuma širdy yra todėl, kad tavo gyvenime nėra Dievo, nėra Jėzaus Kristaus Liūdnas

Aš galiu tau tik pacituoti Bibliją:
"Sidabro nei aukso aš neturiu, bet ką turiu, tą duosiu. Jėzaus Kristaus vardu kelkis ir vaikščiok!" (Apd 3,6)

Taigi, kelkis, būk pagijęs iš savo ligų Jėzaus Kristaus vardu!

Įsileisk į savo širdį Jėzų, išpažink jį savo Viešpačiu ir įtikėk, kad jis prisikėlė iš numirusių, bei prikels tave Mirkt Nebebūk netikintis, patapk tikru krikščioniu, o Jėzus bus tas, kuris niekada neišduos; susirask sau bendruomenę krikščionių, kurie padės tau gyvenimo kryžkelėje suklupus. Tikėk - blogiau nebus, nes Jėzus laukia tavęs Apkabinimas
naujas
2006-11-20 | atsakyti
Taras rašo:
"Širdyje tokia didelė tuštuma ir tamsa. O dar kai neturi kam išsipasakoti ir paverkti ant draugiško pečio, kai visą skausmą laikai užspaudęs savyje ir bijai, jei kas nors supras, tai tik pasijuoks ir viska dar labiau pablogins. Kaip sunku kai neturi kuo besąlygiškai pasitikėti, o maniau kad tą žmogų jau radau, bet ji mane tik pažemino ir paliko. Šito turbūt ir trūko, kad visai sužlugčiau dvasiškai ir morališkai. Ir dabar tik egzistuoju, o ne gyvenu, neturėdamas tikslo!"
......................................................

Drauge,niekas siam pasauly tos tustumos tavo sirdy neuzpildys,ir tos tamsos neissklaidys ,-kaip tik Dievas,...
Jis tas Draugas,kuris tikrai is taves nepasijuoks,kai tu Jam viska issipasakosi,o paims tavo nasta,ir pasirupins tavimi.
Jis tas,kuriuo gali bet kada pasitiketi,Jis niekada neapvils,ir taves nepaliks.
Jis tas,-kurio dabar kaip tik tau truksta,..
kai priimsi Ji kaip savo asmenini gelbetoja,-tu Gyvensi,o neegzistuosi!Ir turesi gyvenimo tiksla!

Rasau tai is to,ka pats pergyvenau, ir patyriau,..

Kazkada buvau taip pat su tustuma ir tamsa sirdyje,..ir zinau ka tai reiskia,..zinau mirties skoni...

Drauge,kai priimsi Viespati Jezu,-busi perkeltas is mirties i Gyvenima!
Axas
2007-12-05 | atsakyti
Nieko tokio, kad niekur neįstojai. Aš po vidurinė irgi niekur neįstojau. 8 metus ėjau su Jėzumi per dykumą ir tada, pradėjus Jam tarnauti, atsivėrė nuostabi Jo malonė ir aš įstojau mokytis socialinio pedagogo specialybės galima sakyti, kad be konkurso. Vyresniems žmonėms konkursai būna daug mažesni.
Axas
2007-12-05 | atsakyti
P. S. į aukštesniąją mokyklą įstojau po 5 metų, o į universitetą - po 8 metų.
AndriusAK
2007-12-05 | atsakyti
hua! tiesiog genialus planas istraukti is keliu gerasirdziu zmoniu keleta litu. deje tavo sitie bairiai jau senai zinomi ir nereikia ieskoti kazkur asilu. netingek dirbt o ne kitus apgaudinek....sioje zemeje silpniems vietos nera. skundieni veriksleni, jokio isdidumo, iskirkuju kokiu save pastatai tokiu ir tampi, dabar tu save pastatei i menkystos vieta, ir man tavo vietoj butu geda. tad as tau duosiu vieninteli patarima sugebek priimti gyvenimo smugius, nes jis smogiai tada kada maziausiai tikiesi ir labai skaudziai. tad galva aukstyn ir pirmyn...jokio verkslenimo!
error
2007-12-06 | atsakyti
Tai jei ieškai dvasinės pagalbos peties ant kurio gali išsiverkti kam tu dar duodi saskaitos nr. nesupratau tau reikia dvasines pagalbos ar materialines? Tai jei jau bandai kažką apgauti tai nedaryk absurdiškų klaidų nevykeli tu.
saule
2007-12-10 | atsakyti
niu o kode manai kad pinigai isspres tavo problemas? uz juos kiek zinau nenusipirksi nei meiles, nei draugu, nei sekmes moksluose..(nebent tu cia egzu uzduotim pirkt pinigus taupai)..
tai vat. kiek supratau tu 12toj klasej. tai sesk prie knygu, dar nevelu, istosi kur nors, universitete poziuris truputi pasikeicia, draugu kitu atsiranda, ir manau po biski vel isvysi sviesiaja gyvenimo puse..
P.S. jei tie draugai tave zemina ir juokiasi, tai jokie jie tau nedraugai buvo.
vilties an
2008-02-14 | atsakyti
ieskok Dievo karalystes, o visa kita prisides
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt