Dievas vs Velnias

2 3 ... Kitas  
error
2007-01-11 | atsakyti
Kodėl Dievas nesunaikina veilnio?
Sigis_
2007-01-11 | atsakyti
Todėl, kad Dievas naudojasi juo kaip įrankiu. Atėjus metui tai bus padaryta, kaip kad Dostojevskis rašė - "išeis į pensiją" Juokiasi
Chaos
2007-01-12 | atsakyti
dėl to aš ir sakau kad krikščionių tikėjimas nėra lengvas. Dievas mums daug ką duoda, tačiau taip pat daug ir reikalauja Liūdnas. Jis bando mus pačiais yvairiausiais būdais. Jis leido piktajai dvasiai net patį Jėzų gundyti. O taip pat ir visus kitus Biblijoje minimus veikėjus.
error
2007-01-12 | atsakyti
Aš netikiu kad yra velnias tai tik pretekstas paaiškinti visas nelaimes ir panašius dalykus. ot tas atsitiko o tas čia velnias nesamonė nėra jo čia prasimanymas.
xeras
2007-01-13 | atsakyti
o tai kam klausi tada?

o jei vis delto jis butu ir vis del to butu klausimas kodel Dievas nesunaikina velnio, ar nebutu netycia taip, kad jei Jis sunaikintu velnia, jis turetu sunaikinti ir tave????
error
2007-01-13 | atsakyti
Nu aš ne velnias. Ir kur tik kas blogo nutinka kaltina ir sako ot velnias nu man kažkosks tai priežodis toks pat kaip nx ir bl. Viska kas bloga atsitinka suverčia velnui. Jo nėra ir .
xeras
2007-01-13 | atsakyti
nea error, as taves juk nevadinu velniu ir net nelyginu su velniu Šypsena
o priezodziai ne visada yra teisingi... o kartais nelabai tikslus...
o siaip setonas yr ir .
Yasu
2009-01-30 | atsakyti
Matyt, Dievo valia jis turi būti.Kad žmogus rinktųsi,o velnias žmogų bandytų.,,Budėkite!"
Sigi_s
2009-01-30 | atsakyti
Apskritai temos pavadinimas netaisyklingas, bet kaip diletanto parašymui - pakankamas.

Dievas nekovoja su juo, o tik naudojas kaip įrankiu žmonėms susimąstyt ir galbūt sugrįšt pas Dievą, pasirinkt dievobaimingą gyvenimą, gaut visas malones apsčiai.
Yasu
2009-01-30 | atsakyti
occulutus- argi ne per daug norima? suvokti Dievo motyvus?
Jonas Paulius II
Knyga: Atmintis ir tapatybė
,,...tuomet mąsčiau, kad šis blogis tam tikru būdu buvo būtinas pasauliui ir žmogui. Kartais kai kuriose žmogaus egzistencijos akimirkose ir blogis pasirodo esąs naudingas, nes sukuria galimybes gėriui. Argi Johannas Wolfgangas von Goethe neapibūdino velnio, kaip tos jėgos,/ kuri nuolatos trokšta blogio ir visada įgyvendina gėrį"
2 3 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt