ateistai
atheist
As pats esu ateistas ir manau , kad zmones , kurie tiki dievu , yra silpnavaliai arba jais yra stipriai manipuliuojama. Man butu idomu suzinot , koks yra krikscioniu poziuris i tokius zmones , kaip as.
emPC
zek as kaip tikriausias krikscionis pabandysiu paaiskint. Dievas yra pasakes, neturek kitu Dievu tik mane viena ane? Nu tai jei tu is vis neturi Dievu tai tu tiesiog bedievis arba nesusivokes savo mintyse
Bet pvz kaip pakrikstytas krikscionis galiu pasakyt kad jei niekas Dievo nesukure tai kodel negalejo Visata buti nesukurta ??
Bet pvz kaip pakrikstytas krikscionis galiu pasakyt kad jei niekas Dievo nesukure tai kodel negalejo Visata buti nesukurta ??
atheist
Mano nuomone dievas nieko nera pasakes , nes jo nera.Tai ka tu sakei tai zydukai uzsirase ant kazkokiu lenteliu ir pavadino dievo isakymais.
Visata galejo but sukurta be dievo , nes dievas tam nereikalingas.Didysis sprogimas galejo buti kitos kalopsavusios visatos pasekme.Arba dvieju ar daugiau milzinisku branu , daug didesniu uz musu visata, susidurimo padarinys.
Visata galejo but sukurta be dievo , nes dievas tam nereikalingas.Didysis sprogimas galejo buti kitos kalopsavusios visatos pasekme.Arba dvieju ar daugiau milzinisku branu , daug didesniu uz musu visata, susidurimo padarinys.
ingre
Jeigu mes netikime, kad yra Dievas, turime issiugdyti akla tikejima, kad pasitiketume savo protu, kilusiu is atsitiktinumo.
emPC
"Jeigu mes netikime, kad yra Dievas, turime issiugdyti akla tikejima, kad pasitiketume savo protu, kilusiu is atsitiktinumo."
- tai o galima pasitiket geriau skrandziu pvz..
- tai o galima pasitiket geriau skrandziu pvz..

atheist
nesuprantu paskutiniu 2 komentaru prasmes.gal paaiskinsit?
emPC
cia kazkaip painiojasi komentarai vietomis, bet kokiu atveju labai bijot nereikia
reikia arba tiketi Dievu arba aklai pasitiketi protu, o myleti priesa sirdimi
visa kita bullshit
reikia arba tiketi Dievu arba aklai pasitiketi protu, o myleti priesa sirdimi
visa kita bullshitM.I.R
Sveiki,
idomus tavo klausimas, ateiste.
Ar tu kada nors isigilinai i sprogimo teotija, materijos atsitadimo teorija, evoliucijos teotija?
As - taip, ir man tai tokia kvailyste, kad sunku patiketi, kad ka nors gali itikinti, kad tai ir yra tiesa.
Kitas klausimas: ar tu kada perskaitei Biblija, kad galetum drasiai sakyti, kad tai kas ten parasyta yra nesamone? Sakydama "perskaitei", turiu galvoje hermeniautini ir egzegetini skaityma.
Kada nors pasiziurek i veidrodi ir atsakyk, ar tu atsiradai netycia. pasiziurek i gamta:medzius, kalnus, jura ir pan, ir pasakyk, gal tai netycia atsirado?
idomus tavo klausimas, ateiste.
Ar tu kada nors isigilinai i sprogimo teotija, materijos atsitadimo teorija, evoliucijos teotija?
As - taip, ir man tai tokia kvailyste, kad sunku patiketi, kad ka nors gali itikinti, kad tai ir yra tiesa.
Kitas klausimas: ar tu kada perskaitei Biblija, kad galetum drasiai sakyti, kad tai kas ten parasyta yra nesamone? Sakydama "perskaitei", turiu galvoje hermeniautini ir egzegetini skaityma.
Kada nors pasiziurek i veidrodi ir atsakyk, ar tu atsiradai netycia. pasiziurek i gamta:medzius, kalnus, jura ir pan, ir pasakyk, gal tai netycia atsirado?
atheist
jokio skirtumo , kaip tau atrodo.tai bent jau yra konkreti teorija , nepriestaraujanti mokslo desniams.as paskaiciau , kaip dievas pasauli tvere ir man uzteko , nes didesnes nesamones skaites nebuvau.ir ar tu bent gali konkreciai paaiskint , kas yra tas dievas ir kodel jam turetu rupeti sita planeta kuri visatoje isvis nereiksminga???
emPC
jo man ir paaiskink
o tais daznas krikscionis - dievo avele - viena sako kita daro
o tais daznas krikscionis - dievo avele - viena sako kita daroForumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt