reiktu rimtos konsultacijos.

2 3 4 5 ... Kitas  
AndriusAK
2007-10-26 | atsakyti
sveiki, reikia konsultacijos. paaiskinkit man kodel as nieko nejauciu negaliu prisirishti prie zmogaus, nejauciu gailescio sazines grauzimo, pavydo meiles dziaugsmo vissishkai nieko. visada esu vienodo veido ir niekada nesisypsau. savyje jauciu saltakrajishkuma ir jokio gailescio kitiems. einu visada uz silpnesny zmogu, pats neieskau nuotykiu. bet tenka isivelti i konfliktus, kuriu pasekoje tai pogi nieks nepasikeicia manyje. net balso tonas, skausma jauciu bet man jis netrugdo galiu istverti didely skausma pats susisiuti zaizdas, tikrai esu apdovanotas didele jega..kodel taip yra kad savyje nejauciu jokiu jausmu aplikiniams? tarsi buciau is ledo ?...susirandu pana bet jai nieko nejauciu niekada..nieko jokiam zmogui jokiu jausmu niekam...jokios baimes nieko...del ko taip gali buti? ir ar galima tai kaip ors pakeisti?
emPC
2007-10-26 | atsakyti
e geras, checkThis o bet tai normaliai gal visai ? Niam niam kaip tau tai gaunas?
error
2007-10-28 | atsakyti
Manau padėti gali tik pat sau. Čia galbūt žiurint iš fiziologinės pusės tai tokos tavo nervų sistemos tipas. Esi šaltakraujis, bebaimis, flegmatikas o gal melencholikas. Tačiau jei tau yra problema su jausmais tai patarsiu imk naujajį testamentą ir pradėk skaityti. Suprasi kas yra gera kas bloga kas teikia laimės jausmą kas skausmo, suprasi kaip reikia mylėti kokia meilė turi būti atrasi naujas verybes ir nuostatas kurios pakeis tavo gyvenimą ir atsiras jausmai pradėsi tikėti tuo kuo dar netikėjai. jei tai nepadės kreipkis pas psichologą manau ten irgi sulaugsi problemos sprendimo būdų.
Dangus
2007-10-29 | atsakyti
Labas
Širdies jautrumas - didelė dovana. Ją galima ir ugdyti. Na, emocijos arba jausmai - yra reakcija į vieną ar kitą reiškinį. Jei kas prajuokina - juokiuosi Juokiasi , jei labai nuliūdina - pravirkstu Žliumbia . Jėzus labai mylėjo Lozorių ir kai šis mirė, o aplink verkė moterys, Jis ir pats susigraudino. Tačiau, kai Jėzus jį prikėlė iš numirusių, grįžo visiems džiaugsmas...
Jei ilgai gyventum su žmogumi, jis tau taptų artimas, dalintumeis savo sėkmėmis ir nesėkmėmis, o jis tarkim patirtų skriaudą, argi tau jo nebūtų gaila ir tu neliūdėtum? Tikriausiai tikrai pajustum širdgėlą dėl blogio ir, kaip teisingai darai, padėtum. Artimasis tau brangus ir jei reikėtų išsiskirti ilgam laikui, gal ir tau sublizgėtų ašara veide - tai natūralu ir normalu. Grožėkis gėlėmis, gyvąja gamta, pažiūrėk per LRT pvz. "Bėdų turgų"... Gal ir tu jautriau pažvelgsi į tuos, kurie patiria laimę ar kenčia dėl negandų...
Na, svarbiausia gera valia, o jausmai kad ir silpnesni pasireikš ateityje... Sėkmės! Šypsena
AndriusAK
2007-10-29 | atsakyti
jau kad as ne flegmatikas tai 100%, nu gal ir reiks pabandyti, nes dabar tai man zmogaus givybe nieko nereiskia, jokio gailescio ar uzuojautos.
emPC
2007-10-29 | atsakyti
"jau kad as ne flegmatikas tai 100%, nu gal ir reiks pabandyti, nes dabar tai man zmogaus givybe nieko nereiskia, jokio gailescio ar uzuojautos."

AndriauAK, as man rodos zinau, jei gyvybe nieko nereiskia, tai nuzudyk zmogu, pakliusi i kalejima ir ten manau pas tave po truputi jausmai prades reikstis Alus ka manai?
vienas
2007-10-29 | atsakyti
emPC pasiule siek tiek sakycau sokiruojancia terapija. tik toks pasiulymas nera etiskas, todel siulyciau nesekti tokiais pasiulymais.

sunku pasakyt, kodel taip yra, kad tu neisgyveni jokiu jausmu, tu esi unikali asmenybe ir per atstuma nelabai kas gali ka pasakyt, reiketu labiau isigilinti i tavo istorija.

as asmeniskai tikrai siulyciau kreiptis i gera psichologa, kuris padetu suprasti kodel taip yra ir nukreiptu tinkama linkme. jei eini i banzycia paprasyk artimu zmoniu melstis uz tave. as irgi pasimelsiu, kad Dievas tave vestu ir padetu atrast,tai ka Jis tikrai i tave idejo.

mano nuomone kiekvienas zmogus turi jausmus, jame jie tiesiog yra dazniausiai. taciau kartais taip buna, kad zmones neisgyvena jokiu jausmu, ju jausmai kazkur pasislepe. todel reik tiesiog pagalbos sioje srityje.
AndriusAK
2007-11-02 | atsakyti
sakai kaleima?..nebaisus man tas kaleimas, reiktu atsedeciau , man gerai visur kur esu, tiesiog idomu kodel taip yra.. bandydamas rasti atsakyma atsimushu tartum i siena....
emPC
2007-11-02 | atsakyti
nu tai jobtvajmat, didink apsukas, kame kampas ??? Nežinau
error
2007-11-02 | atsakyti
nesupratau kodėl tu toks priešiškas. taigi ieško atsakymo o tu niekaip nepadedi tai ko vopse fludini? Andriau turi gyvenime tikslą?
2 3 4 5 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt