Ar suzinoti savo ateiti nepriestarauja biblijai?
Anonimass
Gal kas paaiskins ar lankymasis pas bureja, parapsichologa, ekstrasensa, bioenergetika, aiskiaregi, pranasautoja ar dar koki regetoja yra nuodeme pries Dieva? Noriu suzinoti savo ateiti bet esu girdejes kad dauguma ateities pranasavimo budu priestarauja biblijos tiesoms. tik nelabai suprantu kokie budai suzinoti ateiti yra Dievo leistini? Juk tikintys Dievo apdovanoti zmones aiskiaregystes dovana tai pranasauja ateiti? O kodel tarkim blogai ateiti suzinot is burejos kortu? ar kitais budais?
Sigis_
jei tai apskritai rūpi, ką Dievas mano apie tave ir jei apskritai tau rūpi tavo ateitis.
jei tau įdomu kas parašyta Biblijoje tau tereikia ją skaityti:
http://www.biblija.lt
ten daug kas yra parašyta, apie viską, visas gyvenimo sritis, viską, bet ar tau tai bus svarbu???
Trumpai tariant krikščionis turi rūpintis ne tenkinti savo smalsumą, o rūpintis ką gyvasis Dievas mano apie jį ir ar krikščionis gyvena pagal Dievo mokymą, valią, ar viso labo tenkina tik savo užgaidas.
Dabar pamąstyk: ar esi krikščionis/-ė ???
Jei nuspręsi, kad taip, tada susimąstyk kuo tu tiki?
Jei prisiminsi į ką tiki ir sugebėsi ištarti savo tikėjimo išpažinimą, tada pasistenk to niekada daugiau neužmiršti ir domėkis savo tikėjimu, puoselėk jį, auk tikėjime, o ne blaškykis kaip drebulės lapelis, švelniam vėjeliui dvelkiant
P.S. jei nusprendei, kad neesi krikščionis/-ė, visa, ką išvardijau, nesvarbu.
jei tau įdomu kas parašyta Biblijoje tau tereikia ją skaityti:
http://www.biblija.lt
ten daug kas yra parašyta, apie viską, visas gyvenimo sritis, viską, bet ar tau tai bus svarbu???
Trumpai tariant krikščionis turi rūpintis ne tenkinti savo smalsumą, o rūpintis ką gyvasis Dievas mano apie jį ir ar krikščionis gyvena pagal Dievo mokymą, valią, ar viso labo tenkina tik savo užgaidas.
Dabar pamąstyk: ar esi krikščionis/-ė ???
Jei nuspręsi, kad taip, tada susimąstyk kuo tu tiki?
Jei prisiminsi į ką tiki ir sugebėsi ištarti savo tikėjimo išpažinimą, tada pasistenk to niekada daugiau neužmiršti ir domėkis savo tikėjimu, puoselėk jį, auk tikėjime, o ne blaškykis kaip drebulės lapelis, švelniam vėjeliui dvelkiant
P.S. jei nusprendei, kad neesi krikščionis/-ė, visa, ką išvardijau, nesvarbu.
Anonimass
Aciu uz nieka Sigi
pastebejau kad dauguma krikscioniu beveik visada vengia aiskaus atsakymo i konkretu klausima. Sulauki tik viena "skaityk biblija". Jums ka sunku normaliai paaiskinti kaip ir kodel tai priestarauja? Kodel to ar ano negalima daryti? Perskaiciau tik nedidele dali biblijos ir nesu svetimas jos tiesoms, nors kartais ir labai sunku buna ju laikytis. Kaip tu paaiskinsi indulgencijas, kryziaus karus, sventuosius karus? "Ai nieko Dievas vistiek teisus ir ne mum suprast jo valia" Turbut kazkaip panasiai atsakytu krikscionis ir stengtusi nediskutuot. Kodel pasauly sitiek daug religiju, dievu ir pan? Kaip tai paaiskintu krikscionis? "Skaityk biblija, mano Dievas visagalis, neturek kitu dievu tik mane viena? Arba "zmonems nesuvokt Dievo veiksmu plano" ir galima nebesigilint?
pastebejau kad dauguma krikscioniu beveik visada vengia aiskaus atsakymo i konkretu klausima. Sulauki tik viena "skaityk biblija". Jums ka sunku normaliai paaiskinti kaip ir kodel tai priestarauja? Kodel to ar ano negalima daryti? Perskaiciau tik nedidele dali biblijos ir nesu svetimas jos tiesoms, nors kartais ir labai sunku buna ju laikytis. Kaip tu paaiskinsi indulgencijas, kryziaus karus, sventuosius karus? "Ai nieko Dievas vistiek teisus ir ne mum suprast jo valia" Turbut kazkaip panasiai atsakytu krikscionis ir stengtusi nediskutuot. Kodel pasauly sitiek daug religiju, dievu ir pan? Kaip tai paaiskintu krikscionis? "Skaityk biblija, mano Dievas visagalis, neturek kitu dievu tik mane viena? Arba "zmonems nesuvokt Dievo veiksmu plano" ir galima nebesigilint?Sigis_
iš pradžių norėjau sužinoti apie tavo poziciją.
ATSAKYMAS Į KLAUSIMĄ:
Dešimtyje Dievo įsakymų pats pirmasis yra: neturėk kitų dievų, tik mane vieną! Į šį pasakymą įeina ir domėjimąsis astrologija, horoskopais, burtininkavimas taro ar kt. kortomis, kreipimąsis pas būrėjus, parapsichologus, bioenergetikus, kitų religijų ir filosofijų atstovus ir pan., norint sužinoti ir savo gyvenime pritaikyti vienokią ar kitokią informaciją. Konkrečiai tavo atveju - tai yra pirmojo Dievo įsakymo laužymas, nusižengimas-nusidėjimas Dievui.
jeigu esi krikščionis, tai tu nusidėsi, tuščiai smalsaudamas, tenkindamas savo kūnišką smalsumą tikėdamasis sužinoti savo ateitį. Tai yra nuodėmė.
ATSAKYMAS VIENU ŽODŽIU:
Klausimas: Ar suzinoti savo ateiti nepriestarauja biblijai?
Atsakymas: prieštarauja
ATSAKYMAS Į KLAUSIMĄ:
Dešimtyje Dievo įsakymų pats pirmasis yra: neturėk kitų dievų, tik mane vieną! Į šį pasakymą įeina ir domėjimąsis astrologija, horoskopais, burtininkavimas taro ar kt. kortomis, kreipimąsis pas būrėjus, parapsichologus, bioenergetikus, kitų religijų ir filosofijų atstovus ir pan., norint sužinoti ir savo gyvenime pritaikyti vienokią ar kitokią informaciją. Konkrečiai tavo atveju - tai yra pirmojo Dievo įsakymo laužymas, nusižengimas-nusidėjimas Dievui.
jeigu esi krikščionis, tai tu nusidėsi, tuščiai smalsaudamas, tenkindamas savo kūnišką smalsumą tikėdamasis sužinoti savo ateitį. Tai yra nuodėmė.
ATSAKYMAS VIENU ŽODŽIU:
Klausimas: Ar suzinoti savo ateiti nepriestarauja biblijai?
Atsakymas: prieštarauja
emPC
o tai tu daryk paprasciau, kad nesipykt su Biblija tai paklausk dievo ar gali eit pas aiskiaregi ar smth, jei nieko neatsakys tada prasyk (per maldas ar ka tik nori) kad jei negalima tai kad duotu zenkla, jei zenklo neduos reiskias nieko tokio svarbaus.. Na o jei nebuvo leista tuomet atgailausi ir tau bus atleista.
Mano nuomone idomu - eik
as 1 kart sugalvojau, nuejau, tai kaip dabar pamenu niekas ir neissipilde
reik manyt yra kur isties pildos
Mano nuomone idomu - eik
as 1 kart sugalvojau, nuejau, tai kaip dabar pamenu niekas ir neissipilde
reik manyt yra kur isties pildos

Anonimass
Aisku, na as nemaniau kad tas pirmas Dievo isakymas apima net domejimasi astrologija.
Sigi o aiskiaregyste nera viena is Sv.Dvasios dovanu? Juk yra daug tikinciu zmoniu turinciu Dievo dovanas. Kalbos "liezuviais" aiskiaregsyte ir pan. Juk tikintys zmones su aiskiaregsytes dovana tai mato zmogaus ateiti, pranasauja..
O empc tai gyvs setons sitam forume manrods
Sigi o aiskiaregyste nera viena is Sv.Dvasios dovanu? Juk yra daug tikinciu zmoniu turinciu Dievo dovanas. Kalbos "liezuviais" aiskiaregsyte ir pan. Juk tikintys zmones su aiskiaregsytes dovana tai mato zmogaus ateiti, pranasauja..
O empc tai gyvs setons sitam forume manrods

Sigis_
Anonimai, su dovanomis, žinok, reikia būti itin atidžiam ir atsagiam. Charizmatikai, vos prasidėjus judėjimui (tiek protestantų, tiek katalikų gretose) pradžioje pridarė eibę klaidų. Klaidos dažniausia kyla iš nesubudėjimo ir neištyrimo dvasių. Atmink, jog Šėtonas taip pat apdovanoja saviškius įvairiomis dovanomis, tarp jų - glosolagija (kalbų dovana) irgi yra.
Kai skaičiau jau įžymią knygą "Egzorcistas pasakoja" (ją parašė patyręs Italų egzorcistas, mokęsis iš kito taip pat įžymaus Italijos egzorcisto, nepamenu jų pavardžių, bet internete lengva rast įvedus pavadinimą), taigi šis egzorcistas knygoje aprašo, kaip kartais naudojasi ekstrasensų (aiškiaregių) paslaugomis lygiai kaip ir charizmatikų paslaugomis ir tai traktuoja kaip normalų reiškinį. Aš neesu tiek kompetetingas, kad galėčiau spręsti ir kitam patarti dėl ekstrasensų dovanos kilmės. Čia yra dalykai iš ties sudėtingi ir kad susigaudyti, visada reikia žiūrėti į vaisius, kaip kad Jėzus mokė.
Savo ateities žinojimas mums gyvenimo nepalengvina, o tik apsunkina, katalikai tai priskiria prie tuščio smalsavimo tenkinimo, kas iš tiesų mūsų tikėjimo nestiprina, o lankymąsis kad ir pas apsišaukėlius burtininkus ar kt. pranašautojus, mus nuo Dievo tik atskiria, nutolina.
Visada savęs klausk - ką Jėzus darytų mano vietoje?
Tai nėra lengva, visi krikščionys tą žino.
Kai skaičiau jau įžymią knygą "Egzorcistas pasakoja" (ją parašė patyręs Italų egzorcistas, mokęsis iš kito taip pat įžymaus Italijos egzorcisto, nepamenu jų pavardžių, bet internete lengva rast įvedus pavadinimą), taigi šis egzorcistas knygoje aprašo, kaip kartais naudojasi ekstrasensų (aiškiaregių) paslaugomis lygiai kaip ir charizmatikų paslaugomis ir tai traktuoja kaip normalų reiškinį. Aš neesu tiek kompetetingas, kad galėčiau spręsti ir kitam patarti dėl ekstrasensų dovanos kilmės. Čia yra dalykai iš ties sudėtingi ir kad susigaudyti, visada reikia žiūrėti į vaisius, kaip kad Jėzus mokė.
Savo ateities žinojimas mums gyvenimo nepalengvina, o tik apsunkina, katalikai tai priskiria prie tuščio smalsavimo tenkinimo, kas iš tiesų mūsų tikėjimo nestiprina, o lankymąsis kad ir pas apsišaukėlius burtininkus ar kt. pranašautojus, mus nuo Dievo tik atskiria, nutolina.
Visada savęs klausk - ką Jėzus darytų mano vietoje?
Tai nėra lengva, visi krikščionys tą žino.
Vasara
Įst 18,9 "Kai būsi įėjęs į kraštą, kurį VIEŠPATS, tavo Dievas, tau duoda, nesimokysi pamėgdžioti tų tautų bjaurių darbų. 10 Tenebūna rasta tarp jūsų nė vieno, kuris aukoja savo sūnų ar dukterį ugnimi, ar kuris užsiima būrimu, ar yra žynys, ar burtininkas, ar raganius, 11 ar kerėtojas, ar kuris tariasi su vaiduokliais bei dvasiomis, ar kuris teiraujasi mirusiųjų. 12 Juk kas tik tokius dalykus daro, tas yra pasibjaurėtinas VIEŠPAČIUI; už tokius bjaurius darbus VIEŠPATS pašalina tautas tau iš kelio. 13 Tu tad turi būti nuoširdžiai ištikimas VIEŠPAČIUI, savo Dievui. 14 Nors tos tautos, kurių tu eini išvaryti, iš tikrųjų klauso žynių ir užsiimančiųjų būrimu, VIEŠPATS, tavo Dievas, tau to daryti neleis.
Kun 19,26 Nevalgykite nieko su krauju. Neužsiimkite būrimu ar kerėjimu.
Šie reikalavimai, Dievo požiūris nepasikeitė.
Žyd 13,8 Jėzus Kristus yra tas pats vakar ir šiandien, tas pats ir per amžius.
Kun 19,26 Nevalgykite nieko su krauju. Neužsiimkite būrimu ar kerėjimu.
Šie reikalavimai, Dievo požiūris nepasikeitė.
Žyd 13,8 Jėzus Kristus yra tas pats vakar ir šiandien, tas pats ir per amžius.
vilties an
Ar galima eiti pas burtininkus ar ne..........
jaigu nori prakeikimo prasau galima. Jai nori palaiminimo geriau neik. Nori suzinoti ateiti kodel nesikreipi i kureja?
Ar burtininkas Dievo atstovas - ne. Yra Dievo valia ja gali pakeisti pats Dievas jaigu jo prasisime. Jaigu isikisa burtininkas Dievo valia yra keiciama be jo valios.
jaigu nori prakeikimo prasau galima. Jai nori palaiminimo geriau neik. Nori suzinoti ateiti kodel nesikreipi i kureja?
Ar burtininkas Dievo atstovas - ne. Yra Dievo valia ja gali pakeisti pats Dievas jaigu jo prasisime. Jaigu isikisa burtininkas Dievo valia yra keiciama be jo valios.
Anonimass
Dekui visiems uz atsakymus, bet man vistiek kaikurie dalykai kazkaip nesirisa.. Galit man paaiskint ar yra bent vienas zmogus galintis sakyt ateiti Dievo valia? Tarkim pastorius matantis ateiti? Dar esu girdejes kad galima suzinot savo ateiti is Dievo apdovanotu tikinciu zmoniu, kurie neima jokio atlygio, nebent jei pats atnesi konors pavalgyt ar pan. O visi kas ima pinigus tai blogieciai
Ar tai tiesa?
Ar tai tiesa?Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt