Most Holy Family Monastery . com

Varvaras
2008-03-03 | atsakyti
Sveiki, gal ką nors esate girdėję apie šią vienuolių bendriją ?
Neseniai teko matyti jų vieną leistą filmą, ta dabar parūpo ar kas jie per vieni, ir ar tiesą skleidžia. O šiaip filmas apie antikristą, kuris įvardijamas kaip buvęs popiežius Jonas Paulius II - asis. http://video.google.com/videoplay?docid=2299585306776961089&hl=en
Būtų įdomu išgirsti jūsų numonę Šypsena mat bent jau aš nenusimanau apie krikščionybę tiek, kad galėčiau objektyviai vertinti šį filmą.
emPC
2008-03-03 | atsakyti
man tai Racingeris labiau panaseja i antiKristu nei senelis Paulius Juokiasi
Varvaras
2008-03-03 | atsakyti
Aha apie Ratzingeri broliukai vienuoliai irgi yra sukūrę filmuką Laimingas http://video.google.com/videoplay?docid=3183413150966333006
Man jis nuo pat pradžios nepatiko ;D kaip ten sakoma, veidas - sielos veidrodis... (ar akys)
Sigis_
2008-03-04 | atsakyti
Asmeninės simpatijos ar antipatijos nieko dar nereiškia.
Man asmeniškai Sai Baba labiau panašus į Šėtono Sūnų, bet ar tai yra tiesa ir ar tai, ką aš manau apie jį ką nors keičia?

patys verčiau pasistenkime ne Antikristą, o Kristų rasti ir juo tikėti Labas
Varvaras
2008-03-04 | atsakyti
Čia ir gali būti problema - Kristaus paieškos. Jeigu laikysime Kristų ne Dievu, o žmogumi + Dievo sūnumi, bus iškreiptas suvokimas apie tai, ko ieškome. Šiame filme tai ir yra akcentuojama... Na kaipgi ieškoti Kristaus, jei nežinai tiesos apie jį, arba kas nors ją iškraipo?
Sigis_
2008-03-05 | atsakyti
Klausykit, gal kas galit bent kokią santrumpą to viso angliško teksto čia įpaišyti, bo aš angliškai tik kelis žodžius tesuprantu.
Ten kas liecia tuos ženklus apversto kryžiaus, tai kiek supratau tie keistuoliai filmo montuotojai nei kiek nėra girdėję apie apaštalo Petro nukryžiavimą. O Šventasis Sostas būtent tą ir simbolizuoja - Jėzaus Kristaus įsteigtąją Bažnyčią ir Petro primatą. Juk Jėzus apaštalui Petrui, o ne Jonui ar kitam iš apaštalų pasakė - tu esi uola ir ant tos uolos aš pastatysiu bažnyčią, kurios pragaro vartai neįveiks. Paveiksliuke pavaizduotas raktas tą ir simbolizuoja - Petro pirmumą. O Petras, kaip žinome, buvo nukryžiuotas žemyn galva, todėl ir kryžius toksai. Padiskutuokime apie tai, a gerai?
Varvaras
2008-03-05 | atsakyti
Hmm, aš tai skaičiau, kad Petras pats taip norėjo, kad jį nukryžiuotų žemyn galva, nes buvo nevertas tokio nukryžiavimo kaip Kristus. Tačiau Petro kryžiaus simboliką labai gerai perėmė patys žinot kas... Šypsena Man irgi kilo įdomumas, kodėl jie Joną Paulių II nuolat rodo sėdintį toje kėdėje. O apie Petro kryžių nieko neužsiminta. Gaila, kad nesuprantat angliškai, ten vertimo jokio nėra, nei filmo santrumpos neradau... Nustebęs Kažkur nete jau galima verst iš anglų, tai nebent taip bandyt verst knygas, kurios ten patalpintos pdf formate(jose praktiškai tos pačios idėjos kaip filme) Šypsena
Sigis_
2008-03-05 | atsakyti
Varvarai, juk apaštalas Petras buvo nukryžiuotas ankščiau, nei atsirado satanistai, jie tik "apvertė" kryžių. O apie Romos Katalikų Bažnyčios vadovus reikėtų visgi spręsti pagal veiklos vaisius. Galų gale, juk ir patį Jėzų kai kas Biblijoje pavadino velnio tarnu, jo galia veikiančiu...

P.S. o ka reiškia temos pavadinimas? apie kokį vienuolyną čia kalbama? Family ir monastery ir holy aš suprantu (holy family monastery - tipo šventos šeimos vienuolynas, ane?), o tas "Most"?
na, com galit neverst, ta .com ne pirma kart randu Cha cha
Varvaras
2008-03-06 | atsakyti
Most reikštų "Pats" maždaug pats švenčiausias ;D
"Galų gale, juk ir patį Jėzų kai kas Biblijoje pavadino velnio tarnu, jo galia veikiančiu..."
Gal galit nuoroda duot? Susidomėjau Šypsena
Vakar dar truputį gilinaus i ta puslapį, tai jie visa, kas tik prieštarauja Kristaus mokymui, laiko antikristiniais ženklais. Dar vienas pavyzdys būtų dabartinio popiežiaus Ratzingerio pareiškimas, kad maždaug žydai irgi gali pasiekti dangaus karalystę (nu patekti į Rojų po mirties), net jeigu jie nepripažysta, kad Kristus buvo (yra) išganytojas. Ratzingeris net kartu su žydais meldėsi sinagogoje.(nors iš vaizdo labiau atrodė, kad visi meldžiasi Ratzingeriui Cha cha )
Kita vertus, bet kokia kita religija, kuri nepripažysta Kristaus gali būt laikoma antikristine. Bet ar tokių daug ?
Sigis_
2008-03-07 | atsakyti
"Galų gale, juk ir patį Jėzų kai kas Biblijoje pavadino velnio tarnu, jo galia veikiančiu..."
"Gal galit nuoroda duot? Susidomėjau"

ATS:
"Kartą Jėzus išvarė nebylumo demoną. Demonui išėjus, nebylys prakalbėjo, ir minia stebėjosi. Kai kurie žmonės sakė: "Jis išvaro demonus demonų valdovo Belzebulo galia" (Lk.11,14-15)
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt