autore pasvarstymams
1
bebras
labas, siandien delfyje aptikau provokuojancia autore: http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/article.php?id=17938721 Ka apie ja manote? man pasirode pikta issisokele. ne visas jos mintis supratau.
Sigis_
Tai galėjai bent ką parašyti apie tai? ką supratai, o ko ne...
Nida Vasiliauskaitė "Apie "drąsą paklusti" " - straipsnį perskaičiau... beveik visą... daug sunkių žodžių, frazių, net kai kurių jų esu pamiršęs reikšmes...
Nenoriu nusidėti apkalbėdamas autorę ir jos straipsnį, todėl verčiau patylėsiu
Nida Vasiliauskaitė "Apie "drąsą paklusti" " - straipsnį perskaičiau... beveik visą... daug sunkių žodžių, frazių, net kai kurių jų esu pamiršęs reikšmes...
Nenoriu nusidėti apkalbėdamas autorę ir jos straipsnį, todėl verčiau patylėsiu

bebras
as neprasau apkalbeti autores, kad ir kokiu idomiu faktu apie ja kas zinotu - butu zemas lygis. tiesiog jos minciu raiskos budas pasirode idomus. kokie butu kontrargumentai?
Sigis_
minčių raiškos būdas labai artimas seimo narių kalbėsenai. Man skaitant, pamaniau - gal ji - seimūnė? Aš nežinau, gal taip ir yra, arba gal ji kada nors buvo seimo narė, man vienodai. Aš tikrai nenoriu apkalbėt, manau ir taip per daug jau parašiau
Nu kas liečia piktumą - pykčio, net sakyčiau nuoskaudos, pagiežos daug tame straipsnelyje, gal turėjo kokią karčią patirtį... ką gali žinoti, žmogaus gyvenime visko pasitaiko
Nu kas liečia piktumą - pykčio, net sakyčiau nuoskaudos, pagiežos daug tame straipsnelyje, gal turėjo kokią karčią patirtį... ką gali žinoti, žmogaus gyvenime visko pasitaiko

1
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt