autore pasvarstymams

bebras
2008-08-04 | atsakyti
labas, siandien delfyje aptikau provokuojancia autore: http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/article.php?id=17938721 Ka apie ja manote? man pasirode pikta issisokele. ne visas jos mintis supratau.
Sigis_
2008-08-04 | atsakyti
Tai galėjai bent ką parašyti apie tai? ką supratai, o ko ne...

Nida Vasiliauskaitė "Apie "drąsą paklusti" " - straipsnį perskaičiau... beveik visą... daug sunkių žodžių, frazių, net kai kurių jų esu pamiršęs reikšmes...

Nenoriu nusidėti apkalbėdamas autorę ir jos straipsnį, todėl verčiau patylėsiu Labas
bebras
2008-08-05 | atsakyti
as neprasau apkalbeti autores, kad ir kokiu idomiu faktu apie ja kas zinotu - butu zemas lygis. tiesiog jos minciu raiskos budas pasirode idomus. kokie butu kontrargumentai?
Sigis_
2008-08-06 | atsakyti
minčių raiškos būdas labai artimas seimo narių kalbėsenai. Man skaitant, pamaniau - gal ji - seimūnė? Aš nežinau, gal taip ir yra, arba gal ji kada nors buvo seimo narė, man vienodai. Aš tikrai nenoriu apkalbėt, manau ir taip per daug jau parašiau Nustebęs

Nu kas liečia piktumą - pykčio, net sakyčiau nuoskaudos, pagiežos daug tame straipsnelyje, gal turėjo kokią karčią patirtį... ką gali žinoti, žmogaus gyvenime visko pasitaiko Nežinau
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt