Ateiviai

Atgal 1 
Sigis_
2008-08-25 | atsakyti
Kritikuok argumentuodamas. Aš esu tikras, jog gyvybė tėra tik šioje planetoje ir tik tais! Savo manymą paargumentavau tuo, kuo tikiu - Dievo žodžiu.

"mastantis" - paargumentuok savo mąstymą tuo, kuo tu tiki Mirkt
tuščių kritikų nepriimu Šypsena
emPC
2008-08-25 | atsakyti
"Aš esu tikras, jog gyvybė tėra tik šioje planetoje ir tik tais! Savo manymą paargumentavau tuo, kuo tikiu - Dievo žodžiu."

as savo mastyma galiu grist tik hipoteze, kad zmogus rase rasta, zmogus nlb zino apie ateivius, todel tokios info Dievo zodyje nera. Dievas gyvybe kure zemeje, info apie gyvybe uz zemes ribu nera> gyvybe egzistuoja tik zemeje.
Kaip yra as nezinau.
gabriukas
2008-08-26 | atsakyti
Biblijoj uzsimenama apie kitas butybes, bet neaisku ar tai kaip jau sigis minejo angelai, serafai ir pan ar kazkas panasaus i zmogiskaja prigimti. Bet ne i visus zmogui iskilusius klausimus Dievas dave atsakymus, nes musu ribotas protas nesugebetu suvokti tam tikros informacijos.
Sigis_
2008-08-31 | atsakyti
"Dievo sūnūs, žiūrėdami į jas, matė, kokios jos buvo gražios, ir ėmė iš jų sau žmonomis tas, kurios jiems patiko." "Tomis dienomis, – kaip ir vėliau*, – kai Dievo sūnūs susijungė su žmonių dukterimis, žemėje pasirodė milžinai. Jie buvo senovės galiūnai, garsūs vyrai." (Pr.6,2;4)

na čia tikriausia ateiviai, jo?

P.S. * - "kaip ir vėliau" -> "Kraštas, per kurį mes perėjome ir išžvalgėme, yra kraštas, kuris suryja savo gyventojus. Visi žmonės, kuriuos jame matėme, yra didelio ūgio. Tenai mes matėme tikrus milžinus (anakimai kyla iš milžinų) ; o mes jautėmės kaip žiogai. Taip mes jiems ir atrodėme". (Sk.13,33)
emPC
2008-08-31 | atsakyti
cia turbut apie ketvirtos ar trecios rases gyventojus kai gyveno labai dideli zmones, kzkur girdejau kad yra rade ju griauciu Nekaltas
Atgal 1 
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt