Dievas tikrai egzistuoja
Sigis_
"Is visu diskusiju persasi tokia isvada" (apibendrinimo autorius: emPC)
emPC
agam apibendrinau, ka manai? 

biesas
čia Sigis žaidžia kažkokius nečystus žaidimus
. butų įdomu ištikro sužinot ar pakeitė kienonors pažiūras šitie pasvaičiojimai apie Dievą, gal kasnors sudvejojo viešpačiu, gal dar labiau pradėjo tikėt. čia aišku svarbiausia būtų nuoširdumas.
o va pavyzdžiui Švedijoj valdžia žada uždraust mokyklose vaikus mokyt religinių doktrinų taip tarsi tai būtų tiesa. uoj kentės tolerantiškieji švedai per kitą JK apsilankymą
http://frethink.com/?p=79
. butų įdomu ištikro sužinot ar pakeitė kienonors pažiūras šitie pasvaičiojimai apie Dievą, gal kasnors sudvejojo viešpačiu, gal dar labiau pradėjo tikėt. čia aišku svarbiausia būtų nuoširdumas.
o va pavyzdžiui Švedijoj valdžia žada uždraust mokyklose vaikus mokyt religinių doktrinų taip tarsi tai būtų tiesa. uoj kentės tolerantiškieji švedai per kitą JK apsilankymą
http://frethink.com/?p=79
Sigis_
"...butų įdomu ištikro sužinot ar pakeitė kienonors pažiūras šitie pasvaičiojimai apie Dievą, gal kasnors sudvejojo viešpačiu..."
Kad nieko, nieko rimto ir argumentuoto nebuvo pasakyta, nebuvo įrodinėjama Dievo nebuvimo prielaida.
Kad nieko, nieko rimto ir argumentuoto nebuvo pasakyta, nebuvo įrodinėjama Dievo nebuvimo prielaida.
biesas
nu nu, čia nuoširdumo kaip tik ir pristigo tau Sigi
Sigis_
tai panuoširdauk, skelk išminties nuo širdies, pradėk 

biesas
gerai, nuoširdžiai pasakyk, ar šitas tavo prašymas "skelk išminties nuo širdies" nėra pasakytas su išankstinia nuostata, užtikrintumu, absoliučiu žinojimu, kad ką aš bepasakyčiau tu vistiek nepakeisi savo nuomonės. jei taip tai nėr prasmės man čia skaldyt ką nors ir iš to galima spręst, kad tu netiki Dievu, bet žinai, kad jis yra, nors jo egzistavimo negalima nei įrodyt nei neįrodyt. jei vis dėlto, tu teoriškai palieki galimybę, kad aš galiu skelt ką nors prieštaraujančio Dievo egzistavimui, reiškia tu, mano manymu, kaip ir normalus žmogus abejoji, o jei abejoji tai čia jau nuodėmė prieš Dievą.
priskaldžiau kelis puslapius postų, tau tik išvadas reik pasidaryt.
gerai skeliu: kalbančių gyvačių tikriausiai nebūna (kad tuo 100 proc. įsitikint reiktų pakalbint visas žemės gyvates). moksliškai įrodyta, kad žemei 4 000 000 000 metų.
priskaldžiau kelis puslapius postų, tau tik išvadas reik pasidaryt.
gerai skeliu: kalbančių gyvačių tikriausiai nebūna (kad tuo 100 proc. įsitikint reiktų pakalbint visas žemės gyvates). moksliškai įrodyta, kad žemei 4 000 000 000 metų.
emPC
davai ir as nuosirdziai: )) sigis teologijos fanatikas, galetu buti sektos direktoriumi))
biesas
nu va emPC irgi jau klius nuo Jėzaus, kai tas ateis i Lietuvą
Yasu
Kartais netikintieji, man atrodo, yra patys didžiausi tikintieji.Jie taip tiki savo netikėjimu, kad net patys nepajunta, kaip ima ir įtiki 

Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt