Skaistykla

Atgal 1 
Yasu
2008-10-07 | atsakyti
Brolau, Sigi Šypsena aš taip pat viliuosi tiesiai į dangų Šypsena tiesiog yra dalykų, kurių neišmanau, galvojau rasiu čia atsakymą.O tokių dalykų paieškojus būtų nemažai, kurie nėra įrodyti ir paaiškinti, kaip kodėl ir iš kur.
naujas
2008-10-09 | atsakyti
Mokymas apie skaistykla,-tai ne Biblijinis mokymas,Rašte nėra nieko panašaus,čia gi vėl,katalikų bažnyčios klaidingas mokymas.
Klausimas skaistyklos išpažinėjams,kur randasi ta vieta,(ir kas tai per vieta),kur šiandieną,neva, yra skaistinami mirusieji ?
Sigis_
2008-10-09 | atsakyti
naujas, prieš rašydamas savo pasisakymą, paskaityk kas jau yra parašyta šioje temoje, juolab, kad pasisakymų tikrai nėra daug. Perskaityk viską, kas jau yra parašyta, tada nesidubliuosi.

Gerbk kitus ir save.
naujas
2008-10-10 | atsakyti
Sigis_,aš manau,kad pats gerbtum kitus tuom,kad mažiau šiame forume cituotum RKB mokymą...
gabriukas
2008-10-10 | atsakyti
apie skaistykla Biblijoj nieko ir nerasite, nes tai nera biblijinis mokymas, apie tai raso makabieciu knygos, kurios yra apokrifines ir kurios Kataliku baznycios buvo itrauktos tik tam kad galetu pateisinti toki mookyma. taciau visas sis mokymas priestarauja Biblijai
BABYboy
2008-11-12 | atsakyti
nesigincykit, o geriau susimokėkit indulgencija ir ištraukit sielą iš skaistyklos.. Kiaulė Drovus O jei rimtai, siulau pasiziurėti filmą LUTHER ( http://www.imdb.com/title/tt0309820/ ) apie "spyri" šiai religinei propagandai: skaistyklą, indulgencijas, relikvijas ir tt. Na bet kam Šventoji Dvasia nepšviečia, tie ir šiomis dienomis klaidžioja stabų, tamsybių ir religinių apeigų liūne..
Sigi_s
2008-11-12 | atsakyti
"ir šiomis dienomis klaidžioja stabų, tamsybių ir religinių apeigų liūne.."

religinių apeigų liūne - nu čia tai pasakyta! Brr... šalta!

O kas tai yra? kas yra liūnas, tur būt žino visi, bet kas yra "religinės apeigos"? Man, studijavusiam Bažnyčios istoriją ir liturgiją, religinės apeigos su liūnu nei kiek neasocijuojasi - jokia religija ar tikėjimas, net netradiciniai evangelikai negali be pamaldų, o pamaldos be religinių apeigų neįmanomos. Jėzus yra visur, kur du ar trys jo vardu susieina, ir tikrai jis yra ten, kur jo vardu susieina daugiau, nei dešimt ar šimtas Taip

Liūnas pražūtingai įklampina neatsargų spanguoliautoją ar grybautoją ar šeip nesusipratusį praeivį, ypač jei jis vienas. Religija ir apeigos turi kaip tik atvirkščią paskirtį - padėti ir išvesti iš nesupratimo, nežinojimo tamsos - moko pažint savo tikėjimą, auklėja gyvent dievobaimingai dorai, lavina žmogaus dvasią, skatina domėtis savo bendratikiais ir jų dvasiniu augimu, kad ir pats tobulėtum tikėjime.

"nesigincykit, o geriau susimokėkit indulgencija ir ištraukit sielą iš skaistyklos.." BABYboy, susimokėt indulgenciją šiais laikais reiškia tiesiog atgailauti dėl savo nuodėmių, o jei dalyvausi atlaiduose ir nekirmysi, bet tobulėsi dalyvaudamas rekolekcijose, šventose Mišiose, susitaikysi su Dievu ir priimsi švenčiausiąjį sakramentą, Jėzų Kristų išpažinsi savo vieninteliu Viešpačiu ir tikėsi juo, būsi išgelbėtas, ir skaistyklą apeisi panašiu vingiu, kaip kad važiuodamas iš Vilniaus į Klaipėdą apvažiuoji Kauną Mirkt

Aš esu tikras, jog nei vienas krikščionis skaistyklos nepatirs po mirties Taip
naujas
2008-11-13 | atsakyti
...nes jos nėra.Taip
gabriukas
2008-12-05 | atsakyti
Juokiasi nu sigi pavarai, net pasakas pranoksti, net ten toks menas nepasireiskia Juokiasi
Atgal 1 
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt