ap. Tomo kelionė Indijon???

2 ... Kitas  
Sigis_
2008-10-08 | atsakyti
Gal kas žinote kokį patikimą šaltinį apie apaštalo kelionę į Indiją?
Prašau ir iš anksto dėkoju Šypsena
Sigis_
2008-10-09 | atsakyti
tai gal yra kas iš teologų, žinančių apie tai ką patikimo?
Sigi_s
2008-10-10 | atsakyti
nejau niekas nežino - buvo kas iš apaštalų Indijoje ar ne? Prašau, parašykit a?
Sigi_s
2008-10-11 | atsakyti
tai niekas iš krikščionių nežino apie apaštalo Tomo kelionę Indijon?
aš irgi nežinojau, bet maniau, jog esu toks vienas Nežinau
Sigi_s
2008-10-16 | atsakyti
Alio, broliai ir seses, a zinot kas evangelizavo Indija?
Yasu
2008-10-17 | atsakyti
Manau, Sigi_S jeigu kas nors žinotų, jau seniai būtų pasakęs...
Sigi_s
2008-10-19 | atsakyti
Taip, ko gero. Man čia kitame forume iškilo tokia dilema apie krikščionis Indijoje, todėl ir užvedžiau temą šiame forume, mat kažkodėl maniau, jog aš vienintelis, negirdėjęs apie tai, bet pasirodo, jog klydau Šypsena
Sigi_s
2009-04-11 | atsakyti
Kokiam galui kelti seną temą, jei neturi ką į temą parašyti?

Ne apie linksmybes kalba, o apie istorinius faktus. Kai kūriau temą norėjau pasikonsultuot su krikščionimis tuo klausimu, nes maniau jog tik aš vienas nieko nežinojau apie krikščionių keliones į Indiją, iki Ignaco Lojolos ordino įkūrimo.
Yasu
2009-04-11 | atsakyti
Nekalbėsiu dabar apie fantazijas, bet tik, ar tikrai, nėra pagrindo manyti, jog Jėzus buvo ,,iki viešosios veiklos pradžios" Indijoje?
Kažkada seniai girdėjau apie Notovičių, rusų šnipą, žurnalistą, tokią ne vienpusišką asmenybę.Pasak jo, kai jis keliavo į Indiją(XIXa.), rado vienoje šventykoje pasakojimą apie Issą, kuris turėjo daug ką bendro su Jėzumi.
Radau angliškai, jei kas nori, gali pasidomėti.Pakritikuoti ar šiaip padaryti savo pastebėjimų:
http://reluctant-messenger.com/issa.htm
Yasu
2009-04-12 | atsakyti
Jėzaus mokyme niekur nėra nuorodų į rytų mokymą, nie tiesioginių nei netiesioginių.
Kitaip reikėtų gal formuluoti.Ar Rytų mokyme nėra nuorodų(tiesioginių/netiesioginių) iš Jėzaus mokymo.
2 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt