Nevadinsite kitų tėvais.
Yasu
,,juose gali slypeti visai kas kita,negu tai,kas jums atrodo..."
Dėl to mes ir nerašom japoniškai ar kiniškai.Dėl to nerašom nepilnais sakiniais.Rašom lietuviškai, aiškiai, suprantamai- kad ir kiti suprastų mintis.Jeigu kažkas tavęs nesupranta iš teksto, tai gal yra ir tavo bėda, kad neišdėstai raiškiai minčių.
Ar neteisiu?
Teisiu.Pykstu.Taip.Visa tai normalu, nes vėliau ieškau atsakymo, gal aš esu klaidingoje pusėje, gal aš blogai manau.Nereikia tik čia apsimetinėti.
Dėl to mes ir nerašom japoniškai ar kiniškai.Dėl to nerašom nepilnais sakiniais.Rašom lietuviškai, aiškiai, suprantamai- kad ir kiti suprastų mintis.Jeigu kažkas tavęs nesupranta iš teksto, tai gal yra ir tavo bėda, kad neišdėstai raiškiai minčių.
Ar neteisiu?
Teisiu.Pykstu.Taip.Visa tai normalu, nes vėliau ieškau atsakymo, gal aš esu klaidingoje pusėje, gal aš blogai manau.Nereikia tik čia apsimetinėti.
naujas
Yra normalu,pries rasant,atsakant,klausiant,-istirti save,ar as nerasau,neklausiu,neatsakau skatinamas pykcio,blogu itarinejimu ir pan.Jeigu tai praktikuosi,tai ziurek,atbires daug bereikalingu klausimu... 

Yasu
Tikrai neturiu noro ginčytis tokiose beprasmėse temose, bet pats peržvelk savo klausimus ir pranešimus, ginčus su Sigi_s, ar ten nebuvo tuštybės ir nepagarbos? Atsakyk sau, čia atsakymo rašyti nereikia.
naujas
Kas ka nori,tas ta mato..mato,kas juodai ant balto parasyta,bet sirdies nemato...nemato.
Sigi,kvieciu tave arbatos,ar atleksi?
Sigi,kvieciu tave arbatos,ar atleksi?
Sigi_s
atlekti?
Kad nieko pries, sutariam, kur
Kad nieko pries, sutariam, kur

Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt