UFO vs Christianity

Atgal 1 3 4 ... Kitas  
Sigi_s
2009-03-16 | atsakyti
Biblija apskritai yra paslaptinga knyga, ypač netikintiems Biblijos gyvuoju Dievu. Aš atsimenu, kaip, vos Lietuvai atgavus nepriklausomybę, kartą mieste pamačiau žmones, ant mašinos kapoto pardavinėjančius NT. Na, aš iš bendro išslavinimo žinojau kad tai yra Biblijos knygų rinkinys ir nusipirkau, jog iš bendro išsilavinimo galėčiau ką gudro pasakyti, pacituodamas Bibliją. namie atsiverčiau ir... nieko nesupratau. Vėliau dar atsiverčiau kitą vietą, bet en taip pat painiai rašė, taip ir padėjau ją į knygų lentyną, o vėliau, po ~5 metų, įtikėjęs, džiaugiaus, jog kažkada nusipirkau tą NT.

O Biblijoje galima įžvelgti ką tik nori, ypač turint komentarus Juokiasi
naujas
2009-03-19 | atsakyti
Occultus gelbsti tema?JuokiasiBijai,kad nenusileistu i apacia?
Sigi_s
2009-03-19 | atsakyti
Paskaičiau tame puslapy apie padidėjusį kontaktuotojų skaičių Rusijoje. Nu ten mažumėlę pūlį varo, nes prie kontaktuotojų su ateivias priskiriami spiritizmo seansų dalyvius, sapnus, tą kvailą reikalą kai girdi balsus ir net visišką nesąmonę - automatinį rašymą!

Na o prie pačių ateivių priskiriami visi dievai, gyvasis Dievas, žvaigždžių karų "aukštesnysis protas" ir net demonai (mirusiosios dvasios).

Tiesiog kvaila, bet kai žmogus netiki Dievu, o mato vykstant kažką neįprasto ir tiki kažkokiais pramanytais ateiviais, tai viską jiems ir priskiria Liūdnas

Nu ir šeip visokius šizofrenikus priskiria prie kontaktuotojų Liūdnas

Man liūdna ir labai gaila tų "kontaktuotojų". Nuoširdžiai gaila. Bet turiu viltį, jog Dievas ras kelią ir į jų širdis Taip <><
Sigi_s
2009-03-20 | atsakyti
Spiritizmu užsiimantys žmonės kontaktuoja (jei kontaktuoja) ne su kokiais tai fiziniais kūnais, o su demonais. Demonai ne ateiviai. Su psichiniais ligoniais yra kitaip, nes ten yra reikalas su apsėdimu. Ateiviai iš kitų planetų ar galaktikų ar dar kokio visatos kampo, neegzistuoja. Tiesiog yra žmonės, kurie mieliau tikės kokiu nors mėšlu (velnio apgaule), nei Dievu. O tai irgi velnio darbelis. Taip, kad protestantai teisūs, priskirdami šį reikalą Šėtonui ar jo triadai.
Yasu
2009-03-20 | atsakyti
occultus> dydis nėra įrodymas.Kalbant apie visatą mūsų tyrinėjimai yra visiškai nepažengę.Netgi mūsų galaktika nėra aiški.Tad bet kokios hipotezės yra nelabai ko vertos.
Yra daug dalykų Žemėje, kuriais beveik nesidomima, nors pastarieji keltų labai daug klausimų (Egipto piramidės, Tibetas ir t.t.).Ar tuo domėtis ir gilinti tame visame žinojimą yra verta paprastam žmogui aš nežinau...Tai smalsu, kažkas iš to uždirba pinigus ir kursto emocijas, kuo šiais laikais pasitikėti galima...
Sigi_s
2009-03-20 | atsakyti
ATSAKAU OCCULTUS:

1. "kontaktuotojai" daugumoje yra žmonių karinių technologijų aukos. Visi kiti arba serga arba yra klounai.

2. Ateiviai egzistuoja! Tiesiog tie ateiviai yra tokie pat žmonės, kaip tu ar aš - šitos Žemės gyventojai, savo noru ar prievarta, keliaujantys iš savo istorinės Tėvynės. Mokykloje astronomiją ėjau, man ji labai patiko, trimestruose turėjau pažymį kur kas aukštesnį, nei iš fizikos ar matematikos ar chemijos. Mūsų galaktikoje tėra tik viena žvaigždė, ji paprastai vadinama Saule. Taip man aiškino per astronomijos pamokas ~1984-86 metais. Jei nuo to laiko mūsų galaktikoje žvaigždžių padaugėjo - atsiprašau (nesu astrologas).

3. Krikščionys priskiria Šėtonui tik tuos dalykus, kurie Biblijoje neaiškinami kaip Dievo sukurti.
Pavyzdžiui: elektra, garo mašina, telefonas, vidaus degimo variklis, internetas, atominės elektrinės, oro gadinimas pabezdėjus ir visi kiti dalykai, kas neužrašyta Biblijoje...

4. Apie programą SETI nieko neesu girdėjęs, bet dabar pasidomėsiu, o gal rasiu linkomanijoj šią programą parsisiųsti Juokiasi

Pasakysiu paprastai - daug kas egzistuoja mums net neįtariant, bet ar verta dėl to sau kvaršinti galvą?
Sigi_s
2009-03-21 | atsakyti
Aš ir nerašiau žodžio astrologija, žinau, jog tai yra skirtingi dalykai Mirkt

O Saulė yra žvaigždė, vienintelė žvaigždė Saulės galaktikoje, kurioje yra keliolika planetų ir dar daugiau jų natūralių palydovų, pvz: Mėnulis.

Aš ne astronomas ir pastaruosius ~20 metų nesidomėjau astronomija, turiu kitų rūpęsčių Taip man visiškai giliai dzin kiek ir ko ten, skosmose, žmonės vis dar atranda. Man patinka žvelgti į žvaigždėtą dangų, bet tai tik romantikos beieškant Laimingas
Sigi_s
2009-03-21 | atsakyti
A, gerai, ačiū už pastabą, tuoj pataisysiu. Nepastebėjau, mat visą laiką tik ir galvojau, kad neparašyt vietoj astronomija astrologija ar kitu linksniu to žodžio. O vis tiek praspsrūdo Juokiasi
Astronomija tai mokslas o astrologija tik melas Tūsas

Pagalvojau, o gal nebetaisyti, jei apie tai parašiau pasisakyme?

Tai aš apsirikau dėl galaktikos, čia matyt reikėjo man rašyti jog Saulės sistemoje tik viena žvaigždė, ane? Nu, tipo kur visos esamos planetos, palydovai ir visokios skosminės šiukšlės sukasi apie žvaigždę Saulę o toji vėl aplink kažinką tais sukasi? ar nesisuka? man nuo to nei šilčiau, nei šalčiau Juokiasi

Esu toks žmogus, kaip kad rašė apie Šerloką Holmsą - pasistengsiu greičiau pamiršt, nes smegeninė yra ribotos talpos atmintis ir jei ką naujo į ten įdedi, tai kažin kas tai seno iš ten išsitrina.

Tai SETI tegu ieško, jiems kažkas pinigų tam duoda, be to žmonės darbo turi, o šiais sunkmečio laikais darbą vis sunkiau susirasti...

Šita, man rods, jog tu pats, occultus, dar nieko nerašei ką galvoji apie NSO ir ateivius. Parašyk savo nuomonę, savo gal būt patirtį ar kokį išgyvenimą, o ne kokius ten copy-paste, prašau Mirkt
Yasu
2009-03-21 | atsakyti
occultus> kodėl ne? Vokiečiai kūrė WWII metu įvairius aeroplanus ir t.t. neatmesčiau galimybės, kad tie NSO yra paprasčiausi kariniais tikslais naudojami žmonių lėktuvai.Dėl to ir verčiasi neatpažintas skraidantis objektas, turbūt, pirmą kartą pavartotas net neturint galvoj jokių marsiečių.
Norėčiau pamatyti įrodymų, kur būtų kas nors aiškaus ir konkretaus, ne vien kokio nors buvusio Marvell komiskų apžvalgininko spėlionės ,kad egzistuoja gyvybė.Nebent tu kalbi apie paprasčiausius mikroorganizmus, kaip tarkim, neląstelinės formos virusai, kurie daugelio mokslininkų teigimu nėra laikomi gyvais organizmais.
http://www.stevequayle.com/High.Jump/Vril%20and%20the%20Andromeda_files/07478c90.gif
Yra ir daugiau nuotraukų.Pagal hipotezės, tai kūrė naciai,o amerikiečiai pasivogė brėžinius.Lyg ir kažkokius bandymus dar atlikti norėjo Antarktidoje, mat turėjo būti kažkokios įslaptintos bazės.
Yasu
2009-03-21 | atsakyti
Nelabai supratau, prie ko čia šitie filmai?
Tai kaip suprantu, apie gyvybę kalbėti nėra verta, nes nėra net menkiausio įrodymo, kad ji egzistuotų, kad ir toje pačioje Europoje giliai po ledu.Tai tik menka hipotezė, kad ten yra ledas, o po juo vanduo, tegu ir būna.Nieko nėra apčiuopiamo, kad ten būtų kažkas tikro.Kol argumentų nebus į netikrų spėjimų lygio diskusiją nenorėčiau leistis.Kas būtų jeigu būtų...
Atgal 1 3 4 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt