UFO vs Christianity

Atgal 1 2 3 
Yasu
2009-03-24 | atsakyti
Tamsta, kalbate iš tuščio į kiaurą Šypsena
Aš žinau, kokių yra ekosistemų žemėje.Galime tarp kitko padiskutuot, kas gyvena be deguonėje terpėje.Tai yra ,,apmirę" organizmai, kurie aišku yra laikomi gyvais ir prie gerų sąlygų atgyja ir kai kurios anaerobinės bakterijos.Viskas, šie organizmai neperžengia pirmuonių lygio Šypsena Žemės biosfera yra labai plati, klausimas, ar kitose planetose galima biosfera? Taip.Kadangi, kaip minėjai yra ledas, yra kažkur vanduo.Klausimas ar ten kažkas yra? Nėra nė menkiausio pagrindo manyti, kad ten nieko nėra, lygiai kaip manyti, jog ten kažkas yra Šypsena
O dabar tamsta pats suprantate, kad kalbame apie UFO, tai yra gyvybės forma, kuri yra netgi protingesnė už žmogų, galbūt netgi geriau prisitaikiusi ir tobulesnė, bet kad ji yra, kokia yra galimybė? Moksliniu požiūriu kolkas 0.Kadangi neperžengiame savo galaktikos ribų ir visas šis mokslas žengia tik pirmuosius žingsnius, tad lieka tik spėlioti Šypsena
Yasu
2009-03-24 | atsakyti
Dydis nėra argumentas.
Visa, ką parašei yra tiesa, tik tiek tegaliu pasakyti.
Jei kažkur ir yra grybas ar bakterija, tegu būna.
O visa kita, dar kartą pasikartosiu, yra spėliojimas.
Tikrai nesiruošiu pradėti mąstyti, kaip reikės pertvarkyti baldus, jeigu atvyks svečių iš kosmoso Šypsena
Yasu
2009-03-24 | atsakyti
Tai aš dabar turėčiau pradėti mąstyti apie NSO ir domėtis visom teorijom apie UFO, trečiaisiais kontaktais? Tu nori kažkodėl, kad visi būtume kaip tu ir tada atseit jau ne eiliniai krikščionys.Buvo laikas, kai domėjausi, dabar man tai nėra nei įdomu, nei gilu.
Sigi_s
2009-03-24 | atsakyti
occultus, nusiramink ir nevaryk ant savęs Mirkt (juk tu taip poat krikščionis, na, bent katalikas tai tikrai).
Krikščionys gyvena įdomų ir turiningą gyvenimą, turi daug svajonių ir interesų laukas nėra suvestas vien į Bibliją ar apskritai į tikėjimą. Kiekvienas turi savo hobį. Pavyždžiui aš esu ornitologas, man paukščiai yra "dievas" jei taip galima išsireikšt. Apskritai labai myliu fauną ir florą, gyvąją ir negyvąją gamtą nuo pat mažų dienų. toji meilė, aišku, kartais pasireiškia netinkamu būdu, pvz: laukinės anties kiaušinių perinimu po lempa ir vėliau bandymas užauginti laukinnius ančiukus kartu su naminiais (kaime). Yra ir kitų sferų, kur aš beveik viską žinau. O NSO nesuvedama į bakterijas (Neatpažinti Skraidami Objektai - paukščiai irgi būna neatpažinti, o pažiūrėjus kino filmą "Taksi-2" tai ir lengvasis automobilis gali bent trumpam patapt NSO).
krikščioniui tikėjimas tai ne darbas ir ne hobis, tai yra visą gyvenimą, visas gyvenimo sfeeras pereinantis dalykas, kaip kokia raudona linija - hobis - tikėjimas, darbas - tikėjimas, laisvalaikis - tikėjimas, miegas - tikėjimas. Tik žmogus, tikintis vien protu, negyvendamas savo tikėjimu, gali pasakyti, jog krikščionis vien Bibliją ar galbūt dar kokią maldaknygė teskaito. Nesvarbu ką veiki ar nieko neveiki, tu esi krikščionis ir visame kame regi Dievą, jo valią, veikimą ir ypač, jei stebi natūralią ar žmogaus sukomponuotą gamtą. Kapstytis sodo žemėje yra kažkas panašaus kaip žvelgti į žvaigždes ir ten matyti Dievą!
Yasu
2009-03-25 | atsakyti
Šiuo atveju visiškai sutinku su Sigi_s Mirkt handshake
Yasu
2009-04-13 | atsakyti
Cha cha Juokiasi
Sigi_s
2009-05-30 | atsakyti
Kas netingi tas Biblijos komentarus rašo ir kožnas mano jog jo teisingiausi Juokiasi
Sigi_s
2009-05-31 | atsakyti
Taip, gaila suklaidintų žmonių Nežinau
Yasu
2009-05-31 | atsakyti
Mačiau anądien vienas sakė, jog Zeitgeist pakeitė jo mąstymą.
godless
2010-01-05 | atsakyti
ir tu manai jog tai kazkas neiprasto? man kaip tik neiprasta yra zmogaus aukojimasis netikriems "waldowams", diewams. zeitgeist gera medziaga kuri praplecia zmogaus mastymo ribas, ir siaip, netikinciojo proto lankstumas yra didesnis nei tikinciojo, nes jis turi laiswe rinkits ka jam skaityti, kuo dometis ir niekada nebuti prikaltam prie wieno dalyko ka jus laikot nenugincijama tiesa. nera jokiu faktu apie diewo egzistencija, kaip ir apie pacio jezaus stebuklu tikruma. ir kai pradedat kalbet tokius dalykus kad biblija yra diewo zodis, kad jis pasake tiems rasytojams tuos zodzius kuriuos jiem teko parasyti i wisas ewangelijas, o weliau aiskinti kad diewo balsas yra per galingas zmogui suwokti, absurdas totalus. pasakykit gerbiamieji, kaip jus pajauciate ta sawo diewa? kazkoks fizinis jausmas, ar tik "dwasia" suwokiamas reiskinys?
Atgal 1 2 3 
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt