Ką randate patrauklaus katalikybėje; ar vis dar laikote save katalikais?

Atgal 1 2 3 4 5 6 7 
Yasu
2009-05-08 | atsakyti
Sigi_s anglai turi didžiąsias raides.Tikrai.Savaičių dienos, mėnesiai, man regis, visada rašom didžiosiomis raidėmis bet kurioje sakinio vietoje.Anglų k. netgi internetas rašomas didžiąją raide.
I spend time on the Internet. Juokinga ar ne?
Sigi_s
2009-05-09 | atsakyti
aš nesimokiau anglų kalbos, tiesiog esu pastebėjęs iš patirites, jog tie, katrie daug kalba angliškai praded viską rašyt iš mažosios raidės. Na čia nukrypimas nuo temos ir nemanau, kad verta į tai gilintis, aš nesu koks tai rasistas, mane tiesiog siutina kai žmonės specialiai kažką neteisingai daro ir tipo nieko tokio. Man teko prisidėti prie to, kad lietuvių kalba būtų paskelbta vienintele valstybine kalba Lietuvos Respublikoje, kai respublika tik atgavo nepriklausomybę. Aš žinau, jog pats pridarau eibę klaidų, tačiau stengiuosi taisytis, nebent kokius žargoninius žodelius ar ką žemaitiškai dadedu į savo pasisakymus, tačiau man atrodo jog tai tik paspalvina pasisakymą. Pat esu pedagogas ir univerkėj teko daug laužyti liežuvį, pakol išmokau taisyklingai lietuviškai o ne žemaitiškai ištarti "a" ir kitas raides. Na, čia tik šeip, nukrypimas nuo temos, nereikšmingas, gal tai man pačiam, kad taisytis, skirta.
Sigi_s
2009-05-09 | atsakyti
Occultus, brolau - pasakei ir cementas! Aš įtariau kad tai klaviatūros taip sakant, baikos. Raminamų nevartoju, kitų vaistų taip pat (o gal reikėtų pradėt?). Ačiū, kad nerašai one.lt stiliumi, už tai respektas Gerai
Jono 14-6
2009-07-29 | atsakyti
KAtalikybe? KAtekizmas? Ar matet katalika su Biblija rankose? Retenybe. Kaip kunigelis pasake taip bus. Daug, lb. daug darbo katalikybej, atristu jiems kas akis kada nors, taip gera pasidarytu man sirdyje Šypsena
ne svarbu
2009-09-23 | atsakyti
Vis iš naujo ir iš naujo suvokiu, kaip giliai esu katalikas. Iki kaulų smegenų. Nors yra dalykų, kurie RKB doktrinoje manęs nedžiugina ar netgi erzina, vis tiek esu laimingas, kad esu katalikas.
Tukutis
2009-11-04 | atsakyti
Tikėjimas mane asmeniškai stiprina, suteikia vilties ir verčia kiekviename žmoguje matyti kažką šventa...Aš noriu kasdien vis stipriau ir stipriau pamilti Dievą ir eiti jo vedama besąlygiškai...
Atgal 1 2 3 4 5 6 7 
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt