Prietaringumas bažnyčiose

Atgal 1 2 3 
Gyti
2009-07-16 | atsakyti
Anie straipsniai buvo tikrai ne be trūkumu. Buvo net labai didelių netikslumų. Bet visumoje sužinojau labai daug.

O šitas straipsnis, tai tikrai VIENAM DIEVUI GARBĖ !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!

http://www.lrytas.lt/-12477171251245611106-evangelik%C5%B3-reformat%C5%B3-sinodo-kolegijos-prezident%C4%97-d-liaukevi%C4%8Dien%C4%97-negali-b%C5%ABti-pagelb%C4%97ta-tam-kuris-nieko-nedaro-pats.htm

tik vienoj vietoj žurnalistė suklydo. Parašė "visuomenė, politika, kultūra". O turėjo būti "ekonomika, politika, kultūra(moralė)"

Sigi, gal gali padėti man surasti Rašto vietą, kai Jėzų muša, o jis paklausia "Kodėl tai darai?" ?
Gyti
2009-07-17 | atsakyti
Ačiū labai , Sigi. O kam tu mane muši?
Gyti
2009-07-20 | atsakyti
Matai, Sigi_s, tu net nepastebi savo agresyvumo. Linkiu praregėti.
Gyti
2009-07-20 | atsakyti
Aš nepykstu Sigi, tik negaliu tylėti, kai žeminamas mano orumas. Ar manai, kad krikščionys neprivalo ginti savo garbės? O kaip su etiketu ir pagarba žmogui, kuris yra Dievo paveikslas?

Occultus buvo teisus. Tu turėjai manęs atsiprašyti. Ar aš kažką praleidau ?
Gyti
2009-07-21 | atsakyti
Sigi, rubrikos "Mitai apie krikščionybę" jau nėra todėl negaliu pacituoti kaip tu žadėjai mane "dubasinti" su Biblija per galvą. Kiek supratau labiausiai tau buvo gaila knygos, nes ji gali nukentėti.

Ar aš tau neįrodžiau, kad tu mane klaidingai supratai ir dėl to karščiavaisi?

Aš tau atrodau keistai, kad užduotu tau tokius klausimus. Ir tau atrodo, kad pykstu. Iš tiesų aš darau taip kaip darė Kristus (Jn.18,22-24 ). Jei Jis klausė tai nereiškia, kad pyko. Supranti?

Beje vakar Berhofo sisteminėje teologijoje radau, kad jei žmogus tik imituoja tikėjimą ir nuoširdžiai neatgailauja, tai jis nebus išganytas.

Reikalas tame, Sigi, kad jei nuoširdžiai nesigaili parodęs agresiją prieš Dievo kūrinį,o tik teisinį save, kad esi grubus žemaitis, tai kokia tavo atgaila prieš Tėvą ir Sūnų?
Gyti
2009-07-21 | atsakyti
Sigi, visada galvojau, kad jumorą suprantu. Čia jau man naujiena.

Jei nori, kad kalbėtumėm į tema, tai pasistenk ir pats būti dalykiškesnis ir santūresnis su savo "bajeriukais".

Ar žinai kodėl tu nesugyvenamas? Tau su etiketu prastai. Reiktų kokius nors kursus palankyti ar ką.
Gyti
2009-07-24 | atsakyti
KAIP SAKYTI TIESĄ? Pasipriešinimas visada būna labai didelis. Variantai:

1. Rėžti iš peties ką galvoji. Pvz. Sigis
2. Daryti tai su humoru. Pvz. Sacha Boratas Cohen arba Boratas
3. Užduoti pakoreliuotą klausimą oponentui. Pvz. Kristus
Gyti
2009-07-25 | atsakyti
O kaip taip gali būti? Gal Sigi_s LKSB forumo moderatorius?
Jono 14-6
2009-07-29 | atsakyti
Zmones nutolo nutolo nuo Dievo. Rom 1 skyrius 28 eilute.
Daugelis dalyku del zmoniu tamsumo ir klaidingo mokymo. Duoneles, vargoneliai, apeigos, visa tai tik tolina, ne artina...
Atgal 1 2 3 
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt