ar tai Dievo bausme?
Liberalas
Gyti, ,,Jei nesi toks ramus dėl žmogaus proto, tai gal tai ir yra ženklas, kad esi neteisingame kelyje, Liberalai ?" - o kas yra teisingas kelias, anot tavęs?
Jei norodysi teisingą kelią, prašau nurodyti, kaip tapti teisingojo kelio sekėju 
Jei norodysi teisingą kelią, prašau nurodyti, kaip tapti teisingojo kelio sekėju 
Gyti
Nesistebiu, kad to klausi, Liberalai. Nes kai aną kartą paklausiau kas tavo mokytojas – atsakei aš pats sau mokytojas.
Čia ir yra tavo klaidingas kelias. Ir visai nesvarbu kokiai konfesijai tu priklausai. Svarbiausia kas yra tavo didysis mokytojas ir pavyzdys. Pameni ?
Ar tau neatrodo, kad tavo liberalieji tologai uždengia Kristų?
Čia ir yra tavo klaidingas kelias. Ir visai nesvarbu kokiai konfesijai tu priklausai. Svarbiausia kas yra tavo didysis mokytojas ir pavyzdys. Pameni ?
Ar tau neatrodo, kad tavo liberalieji tologai uždengia Kristų?
Liberalas
Gyti, ,,Ar tau neatrodo, kad tavo liberalieji tologai uždengia Kristų?" - nemanau, manau, kad jie veda link jo. O kodėl turėtų uždengti?
,,Ir visai nesvarbu kokiai konfesijai tu priklausai" - o gal aš nepriklausau jokiai konfesijai
,,Ir visai nesvarbu kokiai konfesijai tu priklausai" - o gal aš nepriklausau jokiai konfesijai

Liberalas
Bet jūs mane ir taškot
Ar mes čia kalbame apie akademinius dalykus, ar savo asmeninę patirtį? Jei kalbam apie akademines disciplinas, tai ir būkim ištikimi temai. Jau seniai supratau, kad geriausi biblijos komentarai yra ateistų mokslininkų komentarai, nors jie tekstui lieka ištikimi. Taip kad, gal ir mes likime ištikimi temai?
Ar mes čia kalbame apie akademinius dalykus, ar savo asmeninę patirtį? Jei kalbam apie akademines disciplinas, tai ir būkim ištikimi temai. Jau seniai supratau, kad geriausi biblijos komentarai yra ateistų mokslininkų komentarai, nors jie tekstui lieka ištikimi. Taip kad, gal ir mes likime ištikimi temai?
Gyti
Jei grįžti prie temos, tai bijočiau Dievo ir neičiau liberalizmo keliu.
Aš esu įsitikinus, kad liberalizmas užstoja Kristų. Principas, kad tegul Raštas sako vieną, o mes pasielgsim taip kaip mums norisi yra nepaklusnumas ir SAVĘS NEIŠSIŽADĖJIMAS. Sutinku su Sigiu, kad Kristus iš mūsų visų pirma reikalauja atsisakymo nuo norų "kaip man patogiau, pažangiau", ambicijų, puikybės.
Jei įdomus mano įspūdis apie, Liberalą. Ar jis išsižadėjęs puikybės ir yra geras Kristaus mokinys. Apgailestauju, bet mano manymu, kol kas ne.
O neokalvinizmas neakcentuoja savęs išsižadėjimo?
Aš esu įsitikinus, kad liberalizmas užstoja Kristų. Principas, kad tegul Raštas sako vieną, o mes pasielgsim taip kaip mums norisi yra nepaklusnumas ir SAVĘS NEIŠSIŽADĖJIMAS. Sutinku su Sigiu, kad Kristus iš mūsų visų pirma reikalauja atsisakymo nuo norų "kaip man patogiau, pažangiau", ambicijų, puikybės.
Jei įdomus mano įspūdis apie, Liberalą. Ar jis išsižadėjęs puikybės ir yra geras Kristaus mokinys. Apgailestauju, bet mano manymu, kol kas ne.
O neokalvinizmas neakcentuoja savęs išsižadėjimo?
Liberalas
Gyti, sutinku su tavo pasisakymu visiškai
,,neokalvinizmas neakcentuoja savęs išsižadėjimo?" - akcentuoja
,,neokalvinizmas neakcentuoja savęs išsižadėjimo?" - akcentuoja

Liberalas
Tiesa, Sigi_s
Gyti
Abu kraštutinumai blogai. Kai dominuoja teorija arba vien asmeninė patirtis.
Jono 14-6
Net bloga nuo kai kuriu filosofiniu rasliavu...ziurekit nesusipainiokit jose
.
.Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt