Kokiai konfesijai priklausė Jezus Kristus.?
ne svarbu
Alfa,ar tu neši ramybę? ar esi tas, kuris nenulauš palūžusios nendrės, neužgesins rusenančio dagčio?
Yasu
Ar be teologijos mokslų negalima pažinti Viešpaties ? Šypsena
Jūs man parodykite nors vieną žemėje, kuris pažino.
Jūs man parodykite nors vieną žemėje, kuris pažino.
ne svarbu
Taip pradedu manyti, jog Alfa nežino sąvokos "teologija" reikšmės.
Man teko susidurti su dviem skirtingais aiškinimais sąvokos "teologija":
1. žodis apie Dievą.
2. mokslas apie Dievą ir jo veiklą, dalis kurios yra užrašyta Šventąjame Rašte.
Taigi, teologija yra natūralus žmogaus domėjimosi Dievu padarinys. Alfa, pats to neįvardydamas, ištisai pila savo teologiją. Ar toji teologija yra teisinga? Ar jo interpretacija yra autentiška? Ar Alfa tikrai autentiškai ir neklaidingai čia dėsto teologiją?
Man teko susidurti su dviem skirtingais aiškinimais sąvokos "teologija":
1. žodis apie Dievą.
2. mokslas apie Dievą ir jo veiklą, dalis kurios yra užrašyta Šventąjame Rašte.
Taigi, teologija yra natūralus žmogaus domėjimosi Dievu padarinys. Alfa, pats to neįvardydamas, ištisai pila savo teologiją. Ar toji teologija yra teisinga? Ar jo interpretacija yra autentiška? Ar Alfa tikrai autentiškai ir neklaidingai čia dėsto teologiją?
Alfa
ne svarbu, Yasu
Siulyčiau pasigilinti savo žinias, tiesiog pasiimkite tarptautinį žodyną ir pasižiūrėkite, ką reiškia teologija.
Pažinti iki galo neįmanoma, bet kaip priartėti prie jo ?
Ir be to jūs nukrypote nuo temos. Kalusimas buvo kas yra Dievas ? Kaip asmenybė ? KAip pristatomas naujatikiams jis.
Siulyčiau pasigilinti savo žinias, tiesiog pasiimkite tarptautinį žodyną ir pasižiūrėkite, ką reiškia teologija.
Pažinti iki galo neįmanoma, bet kaip priartėti prie jo ?
Ir be to jūs nukrypote nuo temos. Kalusimas buvo kas yra Dievas ? Kaip asmenybė ? KAip pristatomas naujatikiams jis.
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt