Katalikybė tai krikšionybė ar pagonybė ?

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... Kitas  
Alfa
2009-09-23 | atsakyti
Kam tarnauja katalikų klerkai ? Dievui ar Šėtonui ? Vieni sako Dievui kiti Šėtonui? Kam ? Kur vis dėl to veda ši organizacija ?
ne svarbu
2009-09-23 | atsakyti
Kam gi šitaip?

Kam tarnauja katalikų klerkai?

Alfa, ar bent nutuoki ką reiškia ši sąvoka - "klerkai"

Romos Katalikų Bažnyčia organizacija? Juokiasi
Alfa
2009-09-23 | atsakyti
Yra daug versijų, vieni sako, kad Dievui kiti, kad Šėtonui. Jeigu yra taip manančių tai gal būtų galima diskusijoje nors truputėlį priartėti prie tiesos. Tai kam tarnauja kaip jūs manot ponas Sigi, kam ji tarnauja ir jeigu galiam pagrįskit.
Yasu
2009-09-23 | atsakyti
Sigi_s čia tu, kitu vardu, ne svarbu? Mirkt Labai smagu, kad esi diskusijose.
Alfa jūs nenutuokiate ponaiti apie ką kalbate.Dar viena pletkų lygio tema.VIeni bobulytė sakė, kad Bronės karvė atsivedė ryžą ožkytę,o kita, kad violetinį...koks skirtumas, kas ką sako.
Jeigu mokeisi mokykloje turėtum žinoti, kad sakinys: ,,vieni sako, kiti sako" nieko nereiškia.Paprasčiausiai jis būtų išbrauktas.Įvardinkite man žmones, pavardes, organizacijas, kurios teigia vienaip ar kitaip.
Neverskite šio forumo komedija, arba bent jau aš tikria prašysiu kokių nors sankcijų iš administratorių.Tai tiek.Pyktis nenoriu.
Netgi temos pavadinimas nelogiškai sudėliotas: Velniui, Dievui, pagonybei? PRie ko čia pagonybė, turite omeny PInčiuką, Perkūną, Patrimpkulį ar kitokią dievybę?
Alfa
2009-09-23 | atsakyti
Yasu

Tai jūsų asmeninis reikalas, prašyti sankcijų ar dar ko nors. Tai ne pletkų lygis, tam yra istoriniai faktai.
Pvz. aš jau rašiau, dėl Katalikybės simbolių tokių kaip: Popiežių vadina pontifiku tai reiškią Vyr. žynys. Ant galvos nešioją Mitra, tai yra Arijų Dievybė. Katalikų valstybė įkurta 1929 m. vasario 11 d. Būtent valdant Fašistams. Vatikano vardas kilęs iš arijų Dievybės, kuri buvo atsakinga už Pimąjį vaiko riksmą. Fašitai ir Fiureris daug siūsdavo savo pasiuntinių į tibetą ir su jais palaikė glaudžius ryšius, Musolinis buvo Hitlerio draugas ir sąjungininkas.
Kodėl Kristaus gimtadienis katalikų pradėtas švesti Būtent gruodžio 25d. Nors paskaičius biblija matosi, kad Kristus gimė nuo balandžio iki spalio pabaigos, tame tarpe. O gi todėl, kad būtent Gruodžio 25d. gimė Mitra, tas pats Arijų pagrindinis Dievas, negana to būtent tą dieną gimė ir daugiau pagoniškų dievybių kitų kultūrų.
Pasižiūrėkit į lietuvių tautos pagoniškas tradicijas, jos tiesiog susimaišiusios su katalikybe.
Vėl tas pats klausimas, kuris buvo užduotas anksčiau, bet neatsakytas : Kodėl katekizme antras Dievo įsakymas yra išimtas ir pakeistas kitu ?
Nes jis liečia stabus.
Galėčiau tęsti dar ilgai, ilgai, bet ...
Taigi ponas Yasu, ponas Sigi paneikit tai. Tiesiog įrodykit, kad mano turimos žinios blogos. Tik prašau gražiai ir kultūringai be nervų. Be išvedžiojimo mano minčių. Ačiū.
Alfa
2009-09-23 | atsakyti
Yasu: Alfa, ar bent nutuoki ką reiškia ši sąvoka - "klerkai"

Romos Katalikų Bažnyčia organizacija?

Be to klerkai reiškia dvasininkas, tarnautojas tumpai apie tai rašo Tarptautinis žodžių žodynas.
Klerikalizmas polit. krytptis siekanti stiprinti bažnyčių ir dvasininkų vaidmenį visuomen9niame politiniame ir kultūriniame gyvenime.
Tai kur čia maqno klaida ar neišmanymas ? GAl pradėkite diskutuoti o nesikabinėti prie menknekių.
ne svarbu
2009-09-24 | atsakyti
" Alfa 2009-09-23 | atsakyti
Yasu: Alfa, ar bent nutuoki ką reiškia ši sąvoka - "klerkai"
Romos Katalikų Bažnyčia organizacija?
...
Tai kur čia maqno klaida ar neišmanymas?"

Tavo, Alfa, neišmanymas tame ir yra, kad stipriai painiojiesi, painioji kitus ir po viso šito stebiesi, jog tavim žmonės visiškai nepasitiki, kritikuoja.

PRADĖK NUO TO, JOG ĮSISKAITYK KĄ KAS RAŠO Juokiasi

Yasu to, ką citavai, nerašė, nes tai rašiau aš, pasivadinęs slapyvardžiu "ne svarbu".

Tik gerbdamas kitą, sulauksi pagarbos pats Mirkt

P.S. klerkai, tiksliau klierikai, yra seminaristai, studijuojantys RKB įsteigtose kunigų paruošimo aukštosiose mokyklose. Liaudyje dar mėgiama vadinti klerkais tarnautojus, apskritai net nesusijusius su kulto tarnyste, pvz: teko dirbt vienoje firmoje, kur bosas mėgo kolekcionuoti savo ofiso kabinete įvairiausios degtinės vienetus ir kiekvienas, stengdamasis jam įtikti, atnešdavo jam kažko originalaus, ko dar nebuvo jo kolekcijoje. Visus tuos "padlyzas" kiti vadino tiesiog klerkais.
ne svarbu
2009-09-24 | atsakyti
Ir dar, kaip manai, kodėl aš pakėliau seną katalikybės temą? Ogi tam, kad prieš kuriant naują temą, reikia pasižiūrėt artik nėra ko tais panašaus jau padaryta, tik gal būt dabar patapę neaktualu?

Prieš kurdamas naują temą, pasiskaityk visų esamų temų pavadinimus, Alfa.
Alfa
2009-09-24 | atsakyti
ne svarbu

Manau man reikės išmesti, tarptautinių žodžių žodyną ir į lentyną pasistatyti tave Šypsena jeigu jūs nieko prieš.
Temas peržiūrėjau, bet tokios, neradau. Jeigu galima parodyk Šypsena Ačiū.
Na aš jau rašiau aš tikrai užziėmes žmogus prisipažinsiu nežiūrinėjau visų temų.
Alfa
2009-09-24 | atsakyti
Ir dar viena. Čia yra diskusija ir ponai ne apie mane o apie katalikybę.
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt