Tradicija krikščionybėje
Augustas
Cia tavo zodziai superiniai. Bet Dievas ne vien protu suprantamas tam reikia pajungti ir savo dusia ir ne reikia buti fundamentalistu, butk toks koks esi, atmetes savo pradines nuostas, pykti ir isdiduma. Tiesiog isgirsk ta ausktesne jega, o neglusink savo supratimu. Protas bando priversti kita buti zemesniu. Aukstesne Jega kuria mes vadinam Dievas, niekaip negali buti zemimiau negu zmogus, nes jis kurejas, o ne mes. Ir jis viska zino ir jeigu tu nori suzinoti kas kaip ir kur, turi eiti pas ji, bet jeigu tu eisi su nuostata, kad jo nera ..., tai kur tu eisi ? Neimanoma nueiti pas ta kurio tu nepripazyti, tuo labiau paskalbeti ?
KAd su juo pasikalbeti reikai juo patiketi. Kito kelio nera.
Trinuosi akis ir stebiuosi. Bene pirmą kartą galiu sutikti su Alfa 100 proc.
Trinuosi akis ir stebiuosi. Bene pirmą kartą galiu sutikti su Alfa 100 proc.

Alfa
Augustas
Tai ir buvo mano tikslas, kad jus akis prasitrintumete
))). O jeigu rimtai tai sitoje vietoje manau net ir ivairiu konfesiju zmones pasakytu ta pati. O del gilesniu klausimu vat nera sutarimmo ? 
Tai ir buvo mano tikslas, kad jus akis prasitrintumete
))). O jeigu rimtai tai sitoje vietoje manau net ir ivairiu konfesiju zmones pasakytu ta pati. O del gilesniu klausimu vat nera sutarimmo ? 
klausiu
Tai leiskit paklausti sveiko klausimo, patiketi KURIUO IS JU? Alahu? Jezum? Dzeusu? Buda? Joseph Smithu? Krishna? Horu? Simtais Acteku dievu? Perkunu? Afrikieciu Brekyirihunuade? Sakysit visi jie yra tas pats dievas? come on, nebukit juokingi.. Jie 'kalba' daznai priesingus dalykus tais paciais klausimais. Todel prielaida, kad jie visi tikri - atpuola. Vienas is ju teisus? KURIS, ir jei kuris nors, tai KODEL BUTENT TAS? Kad juo tikejo senoves zydai ir mes gyvenam kraste, kur jis paplites? Tuomet lieka vienintelis racionalus atsakymas - visi jie yra akiu dumimas, arba zmogaus mirties/gamtos baimes isdava.
Tai leiskit paklausti sveiko klausimo, patiketi KURIUO IS JU? Alahu? Jezum? Dzeusu? Buda? Joseph Smithu? Krishna? Horu? Simtais Acteku dievu? Perkunu? Afrikieciu Brekyirihunuade? Sakysit visi jie yra tas pats dievas? come on, nebukit juokingi.. Jie 'kalba' daznai priesingus dalykus tais paciais klausimais. Todel prielaida, kad jie visi tikri - atpuola. Vienas is ju teisus? KURIS, ir jei kuris nors, tai KODEL BUTENT TAS? Kad juo tikejo senoves zydai ir mes gyvenam kraste, kur jis paplites? Tuomet lieka vienintelis racionalus atsakymas - visi jie yra akiu dumimas, arba zmogaus mirties/gamtos baimes isdava.
Alfa
SunStorm
Jeigu tu esi laisvas, tai ko cia sitam formume ieskai ?
Kur gyvena ta laisve ? Gal ir man pasakysi ir kitiems.
nes tuomet turėtumėte atmesti ir nuostatą jog Dievas yra
NA ir atmesk ir patikrink savo gyvenimu ar veikia tai kas ten parasyta ar ne. Dievas yra tiesa ir meile.
Tu i siame formume sedi nes nerandi laisves, piktas ant visu, nes isdidumas neleidzia tau nepykti. Nera harmonijos tarp dvusios ir proto. protto daugiau naudoji o dusios zymiai maziau, nes bijai panaudoti ja savo gyvenime. Laisveje nera baimes, o tavo gyvenime jos daug, todel tu ir cia.
Daug yra protingu zmoniu, bet ismintis prote negyvena, Ismintis gyvena butent toje dusioje kuria ir tu turi.
Jeigu tu paslkaitytum, kad ir garsiu zmoniu knygas kurie kazka pasieke. Tu pamatytum kad visi iki vieno jie buvo ne tik protingi, bet ir ismintingi. Vien tik protu dazniausiai zmones pasiekia tik maza dali to ka galetu pasiekti. Ir kas idomiausia labai maza.
Daugelis pasaulio garsiausiu verslininku jie nebuvo proto gumbai, jie net ne tik nebaige ausktuju mokyklu, bet yra net tokiu kurie visai mokyklu eiliniu nebaige, o yra labai turtingi ir ne vien pinigais.
O tie protingi dirba jiems.
Taip ir tau patarimas isnaudok savo antraja puse, kuri vadinasi dvasia.
Jeigu tu esi laisvas, tai ko cia sitam formume ieskai ?
Kur gyvena ta laisve ? Gal ir man pasakysi ir kitiems.
nes tuomet turėtumėte atmesti ir nuostatą jog Dievas yra
NA ir atmesk ir patikrink savo gyvenimu ar veikia tai kas ten parasyta ar ne. Dievas yra tiesa ir meile.
Tu i siame formume sedi nes nerandi laisves, piktas ant visu, nes isdidumas neleidzia tau nepykti. Nera harmonijos tarp dvusios ir proto. protto daugiau naudoji o dusios zymiai maziau, nes bijai panaudoti ja savo gyvenime. Laisveje nera baimes, o tavo gyvenime jos daug, todel tu ir cia.
Daug yra protingu zmoniu, bet ismintis prote negyvena, Ismintis gyvena butent toje dusioje kuria ir tu turi.
Jeigu tu paslkaitytum, kad ir garsiu zmoniu knygas kurie kazka pasieke. Tu pamatytum kad visi iki vieno jie buvo ne tik protingi, bet ir ismintingi. Vien tik protu dazniausiai zmones pasiekia tik maza dali to ka galetu pasiekti. Ir kas idomiausia labai maza.
Daugelis pasaulio garsiausiu verslininku jie nebuvo proto gumbai, jie net ne tik nebaige ausktuju mokyklu, bet yra net tokiu kurie visai mokyklu eiliniu nebaige, o yra labai turtingi ir ne vien pinigais.
O tie protingi dirba jiems.
Taip ir tau patarimas isnaudok savo antraja puse, kuri vadinasi dvasia.
klausiu
Tu i siame formume sedi nes nerandi laisves, piktas ant visu, nes isdidumas neleidzia tau nepykti. Nera harmonijos tarp dvusios ir proto. Na as is SunStorm pasisakymu susidariau visai priesinga vaizda
Jis nera nei piktas, nei kazkoks issibalansaves, dar ir mane sudrausmint sugeba, kad per daug skaudziu temu tikintiesiems nekrutinciau 
Jis nera nei piktas, nei kazkoks issibalansaves, dar ir mane sudrausmint sugeba, kad per daug skaudziu temu tikintiesiems nekrutinciau 
petras
gal kas galetu man paaiskinti pagal krikscionybes teologija kas yra setonas ir kaip jis atsirado? Kazkaip pagal biblija nesuprantu
klausiu
Nezinau kaip pagal biblija, bet pagal nemaza dali sio forumo dalyviu - as esu shetono palikuonis. Todel gali manes klaust, pasistengsiu atsakyt savo vaidmenyje 

petras
Taip pat pagal teologija kokie yra zmogaus ir Dievo santykiai?
Ar Jie artimi? Ka mes reiskiam Dievui? Labai sunku susigaudyti teologijoje
Ar Jie artimi? Ka mes reiskiam Dievui? Labai sunku susigaudyti teologijoje
petras
O jis ir palikuoniu turi

petras
O kas setono zmona, jei tu jo palikuonis

Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt