Ar Dievas gali daryti stebuklus per statulas ?
kolibris
hm.. as cia ne i tema gal, bet siulau balsuoti. kas uz alfos uzbaninima (augustui, occultus, xerui, nesvarbu ir tiems kas dalyvauja forume).
Citata
Augustas
O jei tuo veiksmu išreiškia pagarbą Dievui ir savo gyvenime vykdo Dievo valią, tai turbūt nėra smerktinas dalykas, jei Biblijos pabučiavimu išreiškiamas atsidavimas Dievui
Tikrai reikia tada pasverti Dievo žodžiu .Kokioj vietoj ST ,kokioj vietoj Kristus ,bei jo mokiniai taip darė.Paulius,Kristus daugelį kartų citavo DŽ (Rom 9:25-29, Zyd 1:5-13,Rom 15:9-12; 9, Rom 9:12-18
,Mt 4:4, 7,10 ; Lk 24:27, 44-46 ir t.t) ,bet ar jie atidavė pagarbą(garbino),bučiavo,lenkėsi popieriaus gabalui.Kas ten parašyta daro stebuklus žmonių širdyse,bet tai yra Dievo dvasios veikimas. Ar ne taip reikia suprasti žodžius 2Kor 5:7 mes gyvename tikėjimu, o ne regėjimu,— .Jn 4:24 Dievas yra Dvasia, ir Jį garbinantys turi garbinti dvasioje ir tiesoje.
O jei tuo veiksmu išreiškia pagarbą Dievui ir savo gyvenime vykdo Dievo valią, tai turbūt nėra smerktinas dalykas, jei Biblijos pabučiavimu išreiškiamas atsidavimas Dievui
Tikrai reikia tada pasverti Dievo žodžiu .Kokioj vietoj ST ,kokioj vietoj Kristus ,bei jo mokiniai taip darė.Paulius,Kristus daugelį kartų citavo DŽ (Rom 9:25-29, Zyd 1:5-13,Rom 15:9-12; 9, Rom 9:12-18
,Mt 4:4, 7,10 ; Lk 24:27, 44-46 ir t.t) ,bet ar jie atidavė pagarbą(garbino),bučiavo,lenkėsi popieriaus gabalui.Kas ten parašyta daro stebuklus žmonių širdyse,bet tai yra Dievo dvasios veikimas. Ar ne taip reikia suprasti žodžius 2Kor 5:7 mes gyvename tikėjimu, o ne regėjimu,— .Jn 4:24 Dievas yra Dvasia, ir Jį garbinantys turi garbinti dvasioje ir tiesoje.
Alfa
kolibris
Mielas Kolibri, tai cia vadinasi forumas ar tendencingas forumas ? jeigu isreiski kita nuomene tai uzbaninti reikia. Na labai juokinga
, as tiesiog pergyvensiu dabr kad tik manes neubanintumet, siaubas pasigailekit, padekit kur reikia kabliuka.
Kaip pvz. jums pateiksiu: Bausti negalima, pasigaileti.
)))
ATLEISKIT MAN BET NUO TO KAD JUS MANE UZBANINSIT JUS KRIKSCIONIMIS NEPASIDARYSIT.
Kadangi zinau galutini balsavimo rezultata, galiu pasakyti iki.
bet noreciau is jusu Kolibri suzinoti priezasti, kodel ? Jeigu jau teisiate tai tada ir priezasti nurodykit.
Gal galeciau ginti save jusu teisme ?
Mielas Kolibri, tai cia vadinasi forumas ar tendencingas forumas ? jeigu isreiski kita nuomene tai uzbaninti reikia. Na labai juokinga
, as tiesiog pergyvensiu dabr kad tik manes neubanintumet, siaubas pasigailekit, padekit kur reikia kabliuka.
Kaip pvz. jums pateiksiu: Bausti negalima, pasigaileti.
)))
ATLEISKIT MAN BET NUO TO KAD JUS MANE UZBANINSIT JUS KRIKSCIONIMIS NEPASIDARYSIT.
Kadangi zinau galutini balsavimo rezultata, galiu pasakyti iki.
bet noreciau is jusu Kolibri suzinoti priezasti, kodel ? Jeigu jau teisiate tai tada ir priezasti nurodykit.
Gal galeciau ginti save jusu teisme ?
Citata
Alfai .Manau kodėl žada tave užbananinti tai ne tu pirmas ne tu paskutinis.Priežastis gana paprasta nereikia turėti kitą nuomonę,perimk katalikų tradicijas padėk į šalį Dievo žodį Bibliją ir būsi gerbiamas šiame forume.Atsiprašau ,kad ne į temą.

kolibris
na, deja tai butu pirmas bano atvejis (per visus 7 metus), todel suteikiama tokia didele garbe alfai. tai kaip? kokios nuomones? ar tam atskira tema geriau pradet? - paaiskinimo alfai kur jis prasilenkia su elementariom etiketeo normom.
Alfa
atskira tema orgnizuokit labai idomu
)))
)))Alfa
Noriu jus teismo
)))
)))Citata
kolibris .Aš manau ,kad reiktu objektyvumo.Ar nenorėtumėte peržvelgti kitas temas ir pasižiūrėti kaip kita nuomonė veikia brolius katalikus .Kartais kita mintis paveikia taip ,kad prasideda tiesioginiai įžeidinėjimai kitaminčių ,nors argumentų savo tikėjimui apginti ir nerandama.Bet jei ir pagarbiai diskutuoji vis vien esi apkaltintas ir išvadintas visokiais šūdprotestančiais.Aš siūlau pakantumo,nuolankumo vienas kitam.(Mt 5,46,47).Svarbu vienas kitą išgirsti ir argumentuotai pareikšti savo nuomonę be įžeidinėjimu vienas kito.
Alfa
Na vat pasykite man kaip galima vertinti toki reportaza :
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12598506571259193725&sk=2
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12598506571259193725&sk=2
Citata
Manau taip gaunasi ,kai žmonės tiki regėjimu ,o ne tikėjimu 2Kor 5:7 mes gyvename tikėjimu, o ne regėjimu,— .Jn 4:24 Dievas yra Dvasia, ir Jį garbinantys turi garbinti dvasioje ir tiesoje.Todėl ir keičiasi tikėjimas pradeda garbinti Dievą per Mariją,per Juozapą ,per ką tik nori ,bet ne taip kaip Dievas nori.(Jn 14:6,Ef 2:18).Nereikia nuvertinti to Dievo galingo kūrinio ,kuris atmetė Dievo valdymą.(2 Kor 11:4).Jo pagrindinis tikslas ,kad ta garbė už Dievo atliktus darbus jokiu būdu neatitektu Dievui ,bet būtu kam nors kitam perduota ,bei žmonės negarbintu Dievo taip kaip jis nori,bet tos garbės dalį atiduotu šventiesiems,statulėlėms ir tt..Papročius taip pat sumaišyti su įvairiu pagoniškų dievybių papročiais ir šio galingo Dievo prieštarautojo tikslas būs pasiektas.(Jer 13:16)
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt