Ar Dievas gali daryti stebuklus per statulas ?
Jono 14-6
Dievas gali viska
. Pats klausimas nelogiskas. Dievas gali viska, Jis visagalis.
. Pats klausimas nelogiskas. Dievas gali viska, Jis visagalis.Citata
Jono 14-6 Taip sutinku Jis gali viską,bet Jis negali prieštarauti savo žodžiui.(Iz 55:11)
Jono 14-6
Cia neklausė ar negali prieštarauti. Čia klausė ar gali. Taip ir atsakiau, kad gali 

Augustas
Na vat pasykite man kaip galima vertinti toki reportaza :
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12598506571259193725&sk=2
Pažiūrėjau. Prietarai. Atsitiktinai pasirodė panašu, ir viskas. Pvz., mano mamai, kepant blynus, ant vieno blyno pasirodė kažkas panašaus į žmogaus figūrą, kitą sykį ant blyno - kažkas panašaus į debesį. Ir ką? Abu kartus blynus suvalgiau nesireklamuodamas.
Taip dažnai atsitinka, kad kepant ant blynų ar pyragų, ar kitų kepinių pasirodančios kažkokios figūros ar siluetai yra į kažką panašūs. O ta moteris gaus pylos nuo parapijos klebono, jei paaiškės, kad ji rimtai tuo "apreiškimu" tiki. Bet aš manau, kad ji tuo netiki, tiesiog papokštavo ir viskas.
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12598506571259193725&sk=2
Pažiūrėjau. Prietarai. Atsitiktinai pasirodė panašu, ir viskas. Pvz., mano mamai, kepant blynus, ant vieno blyno pasirodė kažkas panašaus į žmogaus figūrą, kitą sykį ant blyno - kažkas panašaus į debesį. Ir ką? Abu kartus blynus suvalgiau nesireklamuodamas.
Taip dažnai atsitinka, kad kepant ant blynų ar pyragų, ar kitų kepinių pasirodančios kažkokios figūros ar siluetai yra į kažką panašūs. O ta moteris gaus pylos nuo parapijos klebono, jei paaiškės, kad ji rimtai tuo "apreiškimu" tiki. Bet aš manau, kad ji tuo netiki, tiesiog papokštavo ir viskas.
Augustas
O "Lietuvos Rytas" tikriausiai tyčia šitą įkėlė, atseit, žiūrėkit, kokie prietaringi katalikai, kaip jie viskuo tiki.
Alfa
Augustas
Augustai, jeigu ji pokstavo tai as tada geriausias komikas nes pasakas moku sekti.
)))
Augustai, jeigu ji pokstavo tai as tada geriausias komikas nes pasakas moku sekti.
)))Alfa
Na vat viska pateisinat. Saunuolis Augutai malonu su jumis diskutuoti
))
))Augustas
Sutinku, Jūsų pasakos tikrai smagios. Bent man jos patinka.
Na vat viska pateisinat.
Padariau klaidų argumentuodamas? Kokių?
Sutinku, Jūsų pasakos tikrai smagios. Bent man jos patinka.
Na vat viska pateisinat.
Padariau klaidų argumentuodamas? Kokių?

Alfa
Augustas
Taip argumentuojant klausant komiko galima apsiverkti, o o ziurint i tragedija i kelnes is juoko pradaryti.
Siandiena bernardinuose skaitau str. apie Siauliuose pastatyta Baznycia " Sv. Mergeles MArijos nekalto prasidejimo " Bažnyčios akcentas - lenkų meistrų iš granito masės nulieta 4 metrų Švč. Mergelės Marijos skulptūra altoriaus dalyje.
Atrodytu taip ir turetu buti nes baznycia Mergeles.
Klausimas kam ateis melstis zmones jeigu akcentas ne bet kur, bet altoriuje.
Ir jus visis bandote irodyti, kad Marijai nesimeldziama ?
Pasiziurekit i ta pati Kryziu kalna kur padetas akcentas ? 
Taip argumentuojant klausant komiko galima apsiverkti, o o ziurint i tragedija i kelnes is juoko pradaryti.
Siandiena bernardinuose skaitau str. apie Siauliuose pastatyta Baznycia " Sv. Mergeles MArijos nekalto prasidejimo " Bažnyčios akcentas - lenkų meistrų iš granito masės nulieta 4 metrų Švč. Mergelės Marijos skulptūra altoriaus dalyje.
Atrodytu taip ir turetu buti nes baznycia Mergeles.
Klausimas kam ateis melstis zmones jeigu akcentas ne bet kur, bet altoriuje.
Ir jus visis bandote irodyti, kad Marijai nesimeldziama ?
Pasiziurekit i ta pati Kryziu kalna kur padetas akcentas ? 
Yasu
Alfa, na, sakykime, kad tai kažkoks išsigalvojimas, prietarai...tačiau, žiūrėk, ką sako reportaže ,,moteris iš Arizonos sako jaučianti esanti arčiau Dievo" Taip.Gal tai ir primytivoka, bet ar blogai, jeigu moteris pasijuto esanti arčiau Dievo, net jeigu iki to privedė tik kvailas prietaras ar atsitiktinumas?
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt