Ar Dievas gali daryti stebuklus per statulas ?

Atgal 1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 ... Kitas  
Jono 14-6
2009-12-04 | atsakyti
Dievas gali viska Šypsena. Pats klausimas nelogiskas. Dievas gali viska, Jis visagalis.
Citata
2009-12-04 | atsakyti
Jono 14-6 Taip sutinku Jis gali viską,bet Jis negali prieštarauti savo žodžiui.(Iz 55:11)
Jono 14-6
2009-12-04 | atsakyti
Cia neklausė ar negali prieštarauti. Čia klausė ar gali. Taip ir atsakiau, kad gali Šypsena
Augustas
2009-12-05 | atsakyti
Na vat pasykite man kaip galima vertinti toki reportaza :
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12598506571259193725&sk=2

Pažiūrėjau. Prietarai. Atsitiktinai pasirodė panašu, ir viskas. Pvz., mano mamai, kepant blynus, ant vieno blyno pasirodė kažkas panašaus į žmogaus figūrą, kitą sykį ant blyno - kažkas panašaus į debesį. Ir ką? Abu kartus blynus suvalgiau nesireklamuodamas. Cha cha
Taip dažnai atsitinka, kad kepant ant blynų ar pyragų, ar kitų kepinių pasirodančios kažkokios figūros ar siluetai yra į kažką panašūs. O ta moteris gaus pylos nuo parapijos klebono, jei paaiškės, kad ji rimtai tuo "apreiškimu" tiki. Bet aš manau, kad ji tuo netiki, tiesiog papokštavo ir viskas.
Augustas
2009-12-05 | atsakyti
O "Lietuvos Rytas" tikriausiai tyčia šitą įkėlė, atseit, žiūrėkit, kokie prietaringi katalikai, kaip jie viskuo tiki.
Alfa
2009-12-05 | atsakyti
Augustas

Augustai, jeigu ji pokstavo tai as tada geriausias komikas nes pasakas moku sekti. Šypsena)))
Alfa
2009-12-05 | atsakyti
Na vat viska pateisinat. Saunuolis Augutai malonu su jumis diskutuoti Mirkt))
Augustas
2009-12-06 | atsakyti
Augustai, jeigu ji pokstavo tai as tada geriausias komikas nes pasakas moku sekti.

Sutinku, Jūsų pasakos tikrai smagios. Bent man jos patinka. Cha cha

Na vat viska pateisinat.

Padariau klaidų argumentuodamas? Kokių? Mirkt
Alfa
2009-12-07 | atsakyti
Augustas

Taip argumentuojant klausant komiko galima apsiverkti, o o ziurint i tragedija i kelnes is juoko pradaryti.

Siandiena bernardinuose skaitau str. apie Siauliuose pastatyta Baznycia " Sv. Mergeles MArijos nekalto prasidejimo " Bažnyčios akcentas - lenkų meistrų iš granito masės nulieta 4 metrų Švč. Mergelės Marijos skulptūra altoriaus dalyje.
Atrodytu taip ir turetu buti nes baznycia Mergeles.
Klausimas kam ateis melstis zmones jeigu akcentas ne bet kur, bet altoriuje.
Ir jus visis bandote irodyti, kad Marijai nesimeldziama ? Šypsena Pasiziurekit i ta pati Kryziu kalna kur padetas akcentas ? Šypsena
Yasu
2009-12-07 | atsakyti
Alfa, na, sakykime, kad tai kažkoks išsigalvojimas, prietarai...tačiau, žiūrėk, ką sako reportaže ,,moteris iš Arizonos sako jaučianti esanti arčiau Dievo" Taip.Gal tai ir primytivoka, bet ar blogai, jeigu moteris pasijuto esanti arčiau Dievo, net jeigu iki to privedė tik kvailas prietaras ar atsitiktinumas?
Atgal 1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt