Ar Dievas gali daryti stebuklus per statulas ?

Atgal 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 ... Kitas  
Citata
2009-12-17 | atsakyti
Augustas.Tai kodėl prašote užtarimo pas Mariją ,bei kitus šventuosius.Ar jums neatrodo keista?
Augustas
2009-12-17 | atsakyti
Tai kodėl prašote užtarimo pas Mariją ,bei kitus šventuosius.Ar jums neatrodo keista?

Pirma norėčiau Jūsų paklausti, ką, Jūsų nuomone, reiškia šis Jėzaus reikalavimas: "Laiminkite tuos, kurie jus keikia, ir melskitės už savo niekintojus. " (Lk 6,28)

Ir dar viena ištrauka: "Pagaliau, broliai, melskitės už mus, kad Viešpaties žodis skintųsi kelią ir būtų gerbiamas, kaip ir pas jus, " (2 Tes 3,1)
Taigi, Citata, ką Jums reiškia šios dvi ištraukos iš NT?
Citata
2009-12-17 | atsakyti
Augustas
Patikėk Augustai tikrai aš nekeikiu ir tikrai noriu ,kad būtu gerbiamas Dievo žodis ir jo laikomasi.Bet aš nesuprantu kodėl tos tradicijos ima viršų.Kodėl jų taip įsikibusiems reikia laikytis.Kodėl ką Kristus arba jo tiesioginiai mokiniai ką sakė jau nebegalioja.Juk tradicijos išdarko Dievo žodį ir padaro jį nebegaliojantį.Ar apie tai nepranašavo pats Kristus.Aš ir meldžiuosi ,kad Dievo žodis skintusi kelią į visų širdis.Šypsena
Augustas
2009-12-19 | atsakyti
Citata, Jūs ne taip supratote, ko aš norėjau paklaust. Aš Jūsų klausiau, ką Jums reiškia žodžiai "broliai, melskitės už mus" arba "melskitės už savo niekintojus"? Kitaip tariant, kas Jums yra malda už kitus žmones?
P.S.
Patikėk Augustai tikrai aš nekeikiu ir tikrai noriu ,kad būtu gerbiamas Dievo žodis ir jo laikomasi. <...> Aš ir meldžiuosi ,kad Dievo žodis skintusi kelią į visų širdis.

O dėl to, kad Jūs nekeikiate ir tikrai norite, ir meldžiatės už tai, "kad Dievo žodis skintųsi kelią į visų širdis", aš nė kiek neabejoju. Šypsena
SunStorm
2009-12-19 | atsakyti
Ar galima būtų paklausti, koks esminis skirtumas tarp širdies "su Dievo žodžiu" ir širdies "be Dievo žodžio" ?
Citata
2009-12-19 | atsakyti
Augustas.Taip Kristus savo pavyzdžiu parodė ,kaip reikia elgtis,taip pat ir Paulius skatino:
Apd 7,60 Pagaliau suklupęs jis galingu balsu sušuko: 'Viešpatie, neįskaityk jiems šios nuodėmės!' Ir, tai ištaręs, užmigo
Rom 12,14 Laiminkite savo persekiotojus, laiminkite, o ne keikite
Bet nereikia užmiršti ką Kristus pasakė ,jei žmonės nepriima Dievo žodio arba visaip iškraipo Dievo žodžį nusikratyti net dulkes nuo kojų :Lk 9,5 O kur žmonės jūsų nepriims, išeidami iš to miesto, nusikratykite nuo kojų dulkes kaip liudijimą prieš juos'
Mk 7,9 Ir Jis pridūrė: 'Puikiai jūs paverčiate niekais Dievo įsakymą, kad tik išsaugotumėte savo tradicijas!
Augustas
2009-12-19 | atsakyti
Taip Kristus savo pavyzdžiu parodė ,kaip reikia elgtis,taip pat ir Paulius skatino:
Apd 7,60 Pagaliau suklupęs jis galingu balsu sušuko: 'Viešpatie, neįskaityk jiems šios nuodėmės!' Ir, tai ištaręs, užmigo
Rom 12,14 Laiminkite savo persekiotojus, laiminkite, o ne keikite

Taigi galima sakyti, kad Jūs tikite užtariamosios maldos galia? Ar galima taip sakyti? Ar galima sakyti, kad Jūs, Citata, meldžiatės už kitus žmones? Ar galima taip sakyti apie Jus?
Matote, tai susiję su Jūsų klausimu, kodėl katalikai kartais prašo užtarimo pas Mariją ir kt. šventuosius.
Citata
2009-12-19 | atsakyti
Nesupratau kas čia bendro tarp tų pastraipų ir kodėl katalikai prašo pas Mariją ir visus šventuosius užtarimo ? Mes anksčiau nagrinėjom Kristus yra aiškiai pasakęs kaip melstis per ką melstis ir kam melstis ir net kiek melstis Jn 14:13,14; Mt 6:9-13;Lk 18:1-5.O ,kad prašo per visus šventuosius tai jau prasideda tradicijos ,kurių nei Kristus ,nei jo tiesioginiai mokiniai nepaliko .Pats sutikote ,kad vienintelis tarpininkas yra -Kristus,dabar vėl kažkodėl viską užmiršote.Jei Marija tarpininkė pagal Dievo žodį tai prašau nurodyti pastraipas iš ŠR.
Augustas
2009-12-20 | atsakyti
Jei Marija tarpininkė pagal Dievo žodį tai prašau nurodyti pastraipas iš ŠR.

Pats Jėzus kiekvienam savo sekėjui įsakė tarpininkauti: "ir melskitės už savo niekintojus. " (Lk 6,28) Todėl tarpininkai yra ir tie broliai, kurie meldėsi už apaštalus ir jų sėkmę (žiūr. 2 Tes 3,1). Tarpininkas esate ir Jūs, Citata, nes meldžiatės už tai, kad Dievo žodis skintųsi kelią į visų širdis.
Ar Jums aišku, kodėl Jūs esate tarpininkas?
Alfa
2009-12-20 | atsakyti
Augustas

Pats Jėzus kiekvienam savo sekėjui įsakė tarpininkauti: "ir melskitės už savo niekintojus. "

Na Augustai truksta zodziu koks jus isradingas.
1 Tim 2 5 Vienas yra Dievas
ir vienas Dievo žmonių Tarpininkas –
žmogus Kristus Jėzus,

Jus net esme iskraipete ir praseme. Šypsena
Atgal 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt