Ar Dievas gali daryti stebuklus per statulas ?
Citata
Augustas.Ar Jums aišku, kodėl Jūs esate tarpininkas? Mane stebina krikščioniška filosofija taip pradėkite melstis į mane ,prašyti ,kad aš melsčiausi už jus,nes jūs tikrai neklausysite Kristaus ir nesimelsite taip kaip Jis sakė.Taip ir gimsta visokie stabai,bei visokie užtarėjai kuriems ir meldžiatės ,turime net jų dienas kada reikia mišias laikyti jo vardu ir t.t O Dievą galima po truputį ir pamiršti ,juk yra užtarėjai ,tarpininkai tegul jie garbina.Man labai idomu kodėl tiesiai negalite melstis per Kristų kaip Kristus yra palikęs?Ar galite atsakyti jei galima tik be filosofijos?
Augustas
Man labai idomu kodėl tiesiai negalite melstis per Kristų kaip Kristus yra palikęs?Ar galite atsakyti jei galima tik be filosofijos?
Atsakau, Citata. Be jokios filosofijos, kaip ir norėjote. Mes meldžiamės tik Jėzui Kristui, kaip vieninteliam Tarpininkui tarp Dievo ir žmonių.
turime net jų dienas kada reikia mišias laikyti jo vardu
Tomis konkrečiomis dienomis mes prisimename savo šventuosius vyrus ir moteris todėl, kad jų sėkmė mus įkvepia nepalikti Kristaus nurodyto kelio bei įkvepia ryžto ir skatina dar drąsiau sekti Kristų, nepaisant pasitaikančių gyvenime sunkumų ir kliūčių, iki pat šio gyvenimo pabaigos.
P.S. taip pradėkite melstis į mane ,prašyti ,kad aš melsčiausi už jus,nes jūs tikrai neklausysite Kristaus ir nesimelsite taip kaip Jis sakė.
Jūs rimtai? Pakliuvo Citata ant kabliuko.
Atsakau, Citata. Be jokios filosofijos, kaip ir norėjote. Mes meldžiamės tik Jėzui Kristui, kaip vieninteliam Tarpininkui tarp Dievo ir žmonių.
turime net jų dienas kada reikia mišias laikyti jo vardu
Tomis konkrečiomis dienomis mes prisimename savo šventuosius vyrus ir moteris todėl, kad jų sėkmė mus įkvepia nepalikti Kristaus nurodyto kelio bei įkvepia ryžto ir skatina dar drąsiau sekti Kristų, nepaisant pasitaikančių gyvenime sunkumų ir kliūčių, iki pat šio gyvenimo pabaigos.
P.S. taip pradėkite melstis į mane ,prašyti ,kad aš melsčiausi už jus,nes jūs tikrai neklausysite Kristaus ir nesimelsite taip kaip Jis sakė.
Jūs rimtai? Pakliuvo Citata ant kabliuko.

Citata
Augustas .Na taip išeina ,kad tų stabų dar prigaminsit ne vieną tūziną.Gal kokį sarašą internete paskelbkit ko reiktu dar paprašyti kad pasimelstų ,nes toks dvasinis tingulys užpuolė geriau tegul kiti meldžiasi.

klausiu
Na Augustai, stebint jusu diskusijele is salies, 'citata' tave uzlankste siuo klausimu 

Augustas
Na Augustai, stebint jusu diskusijele is salies, 'citata' tave uzlankste siuo klausimu
Neužlankstė. Aš pats suprantu viską, tik problema ta, kad nemoku paaiškinti Citatai, kas vyksta vienoj ar kitoj Citatos paminėtoj situacijoj.
Neužlankstė. Aš pats suprantu viską, tik problema ta, kad nemoku paaiškinti Citatai, kas vyksta vienoj ar kitoj Citatos paminėtoj situacijoj.
Augustas
Na taip išeina ,kad tų stabų dar prigaminsit ne vieną tūziną.
O kodėl katalikų šventieji - tai stabai?
O kodėl katalikų šventieji - tai stabai?
Citata
Ps 64:2 Tu, kuris išklausai maldas, pas Tave ateis kiekvienas kūnas.
3: Nusikaltimai yra stipresni už mane, Tu apvalai mus nuo mūsų kalčių.
Dievo žodis neleidžia net santikinai garbinti,santykinis garbinimas arba meldimasis bet kam tai yra stabmeldystė.(Apd 10:25, 26;Apr 19:10 ),o maldas klauso tik Dievas.Gal randate kitaip Biblijoje?
3: Nusikaltimai yra stipresni už mane, Tu apvalai mus nuo mūsų kalčių.
Dievo žodis neleidžia net santikinai garbinti,santykinis garbinimas arba meldimasis bet kam tai yra stabmeldystė.(Apd 10:25, 26;Apr 19:10 ),o maldas klauso tik Dievas.Gal randate kitaip Biblijoje?
Augustas
Dievo žodis neleidžia net santikinai garbinti,santykinis garbinimas arba meldimasis bet kam tai stabmeldystė.(Apd 10:25, 26;Apr 19:10 ),o maldas klauso tik Dievas.Gal randate kitaip Biblijoje?
Ar prašymas, pvz., išvirti vakarienę, yra garbinimo malda? Ar elgetos prašymas duoti pinigų yra malda? Ar prašymas kažką kita padaryti, pvz., kokią nors draugišką paslaugą padaryti, yra garbinimas? Galiausiai, ar prašymas susirinkti kartu Jėzaus vardu, t.y. prašymas susirinkti bendrai maldai, yra garbinimas? Ir jei taip, tai kodėl kitų žmonių prašymas kažką padaryti kartu su manimi, pvz., prašymas pasimelsti kartu su manimi, yra tų kitų žmonių garbinimas?
Ar prašymas, pvz., išvirti vakarienę, yra garbinimo malda? Ar elgetos prašymas duoti pinigų yra malda? Ar prašymas kažką kita padaryti, pvz., kokią nors draugišką paslaugą padaryti, yra garbinimas? Galiausiai, ar prašymas susirinkti kartu Jėzaus vardu, t.y. prašymas susirinkti bendrai maldai, yra garbinimas? Ir jei taip, tai kodėl kitų žmonių prašymas kažką padaryti kartu su manimi, pvz., prašymas pasimelsti kartu su manimi, yra tų kitų žmonių garbinimas?
Citata
Augustas.Jokio pagrindimo iš Dievo žodžio vien tik filosofiniai pamastymai.Su Dievo nuomone galime susipažinti skitydami Dievo žodį .Ir nereikia prašau vynioti viską į vatą ,kad katalikai negarbina Marijos ir kitų šventųjų arba jūs neskaitote katalikų katekizmo.Manau vieną kartą reikia apsispręsti ką tikėti ar Dievo žodžiu ar žmonių filosofijom.
Dievo Motina garbinama jai skirtose liturginėse šventėse541 ir specialiomis maldomis, sakysime, rožiniu, kuris yra "visos Evangelijos santrauka".542. Švenčiausiąją Mergelę "Bažnyčia teisėtai garbina ypatingu būdu. Todėl Bažnyčia kreipiasi į palaimintąją Mergelę kaip į Užtarėją, Pagalbininkę, Rėmėją ir Tarpininkę."
http://katekizmas.lt/kbk1996p2003/N13F6E.html#in517
Dievo Motina garbinama jai skirtose liturginėse šventėse541 ir specialiomis maldomis, sakysime, rožiniu, kuris yra "visos Evangelijos santrauka".542. Švenčiausiąją Mergelę "Bažnyčia teisėtai garbina ypatingu būdu. Todėl Bažnyčia kreipiasi į palaimintąją Mergelę kaip į Užtarėją, Pagalbininkę, Rėmėją ir Tarpininkę."
http://katekizmas.lt/kbk1996p2003/N13F6E.html#in517
klausiu
Na, is salies ziurint, citata cia yra siek tiek teisingesnis. Jei paciam Jezui nelabai rupejo motinela, kodel tikintiesiems turetu?
Kitas dalykas - ir katalikai, ir protestantai Biblija laiko dievo zodziu. Todel gana logiska, kad pirmiausiai juo reikia ir sekti, ir kilus 'normu' kolizijai, Biblija turi imt virsu, ar ne taip?
Jei nebutu sugriztama prie Biblijos, tai ir po siandien katalikai stumdytu indulgencijas, o tokiems 'velniams' kaip man kaip tardymo metoda taikytu 'karsto katiliuko' principa, ar ne?
Paimkime siuolaikiskesni pavyzdi. Stai Ratzingeris, senatvinio marazmo kamuojamas, pasake, kad prezervatyvai yra mazdaug toks pat blogis kaip ir AIDS, ir prezervatyvu ATSISAKYMA padare kaip SALYGA humanitarinei pagalbai kai kurioms Afrikos valstybems. Ir kaimo bobute pasakytu, kad toks 'dievo vietininko' debiliskas santazas, pasmerkiant tukstancius zmoniu kankinanciai ligai, nera labai 'gerai'.. Todel atsiverciam Biblija, ir ziurim, ka ten apie tai sako..
Kitas dalykas - ir katalikai, ir protestantai Biblija laiko dievo zodziu. Todel gana logiska, kad pirmiausiai juo reikia ir sekti, ir kilus 'normu' kolizijai, Biblija turi imt virsu, ar ne taip?
Jei nebutu sugriztama prie Biblijos, tai ir po siandien katalikai stumdytu indulgencijas, o tokiems 'velniams' kaip man kaip tardymo metoda taikytu 'karsto katiliuko' principa, ar ne?
Paimkime siuolaikiskesni pavyzdi. Stai Ratzingeris, senatvinio marazmo kamuojamas, pasake, kad prezervatyvai yra mazdaug toks pat blogis kaip ir AIDS, ir prezervatyvu ATSISAKYMA padare kaip SALYGA humanitarinei pagalbai kai kurioms Afrikos valstybems. Ir kaimo bobute pasakytu, kad toks 'dievo vietininko' debiliskas santazas, pasmerkiant tukstancius zmoniu kankinanciai ligai, nera labai 'gerai'.. Todel atsiverciam Biblija, ir ziurim, ka ten apie tai sako..Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt