alfos teismas

Atgal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Alfa
2009-12-14 | atsakyti
Tai viduramziu lauzas bus ? Ar cia kaip ? Šypsena))) Isvaizduojuokit jus mane uzbaninsit per kaledas per Mitros gimtadieni, tai bus auka Šypsena)))
O jeigu rimtai tai atsibodot jus man su savo kaltinimais. Ne vieno kaltinimo rimto nepteiket ir ne vieno neirodete. Net neidomu. Uz ka i pirti varysit mane. As siaip prausiuosi svarus siaip zmogus Šypsena)))
klausiu
2009-12-14 | atsakyti
o dabar isivaizduok, jei tokiems grazinti ju pries kelis amzius tureta galia. 100% vel suliepsnotu lauzheliai, o evoliucija ismestu is mokyklos mokymo programu.
Augustas
2009-12-14 | atsakyti
Sprendziat kaip astrologas is zvaigzdziu.

Čia prašyčiau paaiškinti plačiau.

Gal mieli katalikai jau sufiormuluosit savo kaltinimus ar isteisisit mane ir kompensacija ismokesit Šypsena))))

O savo kaltinimą Jums aš jau seniai suformulavau ir pateikiau. Ir dar kartą jį pakartoju: Jūs nesugebat atskirti tikrų faktų nuo savo asmeninės nuomonės. Cha cha
Alfa
2009-12-14 | atsakyti
klausiu

Siaip as irgi evoliucija ismesciau is mokymo programos Šypsena, nes ji tiesiog nelogiska, kaip galima destyti teorija kaip susiformulavusi fakta, viskas vien tik prielaidos.
As suprantu, kad tai kas parasyta biblijoje paprastomis akimis nelogiska, bet ne tomis akimis reikia skaityti.
Evoliucijoje niekas taip ir nepaaiskino man kaip atsirado ta dulkele is kurios taip sakant isivyte. Ir tuo labiau niekas manes neitikins, kad mano proteviai bezdziones, mes visi mokemes biologijos ir zinome, kad is kazkokios kitos rusies neisivysto dar kita rusis isskyrus kelias rusis. Tai kad ..
klausiu
2009-12-14 | atsakyti
Jūs nesugebat atskirti tikrų faktų nuo savo asmeninės nuomonės Augustai.. na prasau, pries rasydami pagalvokite, nejuokinkit svieto.. Dabar sia 'sentencija' pritaikikyte savo tikejimui biblinio dievo darytais stebuklais.. kiekviena kart, kai tikintysis Jezaus alkoholiniais stebuklais pradeda man kalbeti apie faktus, as sypsausi..
Augustas
2009-12-14 | atsakyti
Augustai.. na prasau, pries rasydami pagalvokite, nejuokinkit svieto.. Dabar sia 'sentencija' pritaikikyte savo tikejimui biblinio dievo darytais stebuklais.. kiekviena kart, kai tikintysis Jezaus alkoholiniais stebuklais pradeda man kalbeti apie faktus, as sypsausi..

Na, tikėjimas ar netikėjimas stebuklais yra kiekvieno asmeninis reikalas. Taigi yra kiekvieno asmeninė nuomonė tų stebuklų atžvilgiu. Mano asmeninė nuomonė yra ta, kad tie stebuklai tikrai įvyko. Jūsų, pone Klausiu, asmeninė nuomonė tikriausiai yra ta, kad tų stebuklų tikrai nebuvo. Ir aš pripažįstu Jūsų teisę turėti tokią savo asmeninę nuomonę ir skelbti ją viešai. Tačiau Jūs būtumėt visiškai neteisus, jei imtumėt sakyti, kad Evangelijose pagal Matą, Morkų, Luką ir Joną nėra aprašyta nė vieno stebuklo, kai jose yra tų stebuklų pilna.
Gerb. Alfos problema yra būtent tokia. Jisai teigia, kad RKB yra pagoniška bendruomenė, kaip realų faktą, o ne kaip savo asmeninę nuomonę. Tai lygiai tas pat, jei Jūs teigtumėt, kad Evangelijose nėra nė vieno stebuklo, ir sakytumėt, kad tai - realus faktas, tuo tarpu, kai tai tebūtų tik Jūsų asmeninė nuomonė kai kurių (tikrai ar netikrai įvykusių, šiuo atveju nesvarbu) stebuklingų įvykių atžvilgiu. Ar sutinkat, kad tokiu atveju nebūtų įmanoma su Jumis toliau kalbėtis stebuklų Evangelijose tema?
Yasu
2009-12-14 | atsakyti
klausiu kodėl praleidžiate neteisingus faktus? ar jūs atsirenkate ką kritikuoti ar ne? paskaitykite, kokią nesąmonę parašė jūsų draugas Alfa.
Alfa
2009-12-14 | atsakyti
Yasu

Visu pirma as net nepazytu pono klausiu. Antra jus rinkit zodzius. Nes tuoj vel nukentesit nuo dar vienos pasakos. Ponas Kolibri gal reiktu atkreipti demesi i ju elgesi, o ne i mano ir uzbaninti pvz. Kestas1 ir Yasu, kurie liezuviu nevaldo ir kuriems perspejimai ir prasymai neveikia ?
Jeigu jus ju nesuvaldote tai gal mano pasakos efektivesnes ? Lauksiu jusu ataskymo ? Kazkaip jusu senaii nesigirdi.
Augustas
2009-12-14 | atsakyti
kodėl praleidžiate neteisingus faktus? ar jūs atsirenkate ką kritikuoti ar ne? paskaitykite, kokią nesąmonę parašė jūsų draugas Alfa.

Na, manyčiau, tokia Alfos požiūrio į evoliuciją kritika čia turbūt ne į temą būtų, todėl ponas Klausiu, būdamas gerokai korektiškesnis nei gerb. Alfa, paprasčiausiai nieko neatsako, nes ne apie evoliuciją šioje temoje diskutuojama. Cha cha
Yasu
2009-12-14 | atsakyti
Augustai, atsiprašau, aš taip pat būsiu nekorektiškas.
Tačiau Alfa pyksta, kadangi pasakiau, jog tai nesąmonė.Na, bet taip ir yra.Visa pastraipa nesąmonė.Vien šis sakinys bet kuriam žmogui, kuris mokėsi biologiją sukelia šypseną: ,,kad mano proteviai bezdziones"
Alfa, suvokite, tūkstantąjį kartą, žmogus ir bedžionė turėjo bendrą protėvį, bet žmogus niekada nebus beždžionės palikuonis.
Atgal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt