alfos teismas

Atgal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
klausiu
2009-12-14 | atsakyti
Yasu, tai kaip liaudyje sako 'apsilochinai' diskutuodamas del evoliucijos? Prie ko cia palikuonys? Eilini karta elementariausiai nusisneki Šypsena Matai, zmones kartais biologija/biochemija ne tik mokykloj mokosi, bet ir universitetus baigia, ir dar net doktoratus is to apsigina. Taip kad nedaryk is saves durnelio ir pries dedamas sypseniukus pagalvok, ar tikrai diskutuojamais klausimais turi ka pasakyt. Santurumas ir savo neismanymo nedemonstravimas yra juk ir krikscioniskos dorybes.
Alfa
2009-12-15 | atsakyti
Yasu

Gal jus man pateiksite svariu irodymu apie savo protevi ? Jis kokiaa baezdzione buvo makaka, gorila ar dar kokia ?
Yasu
2009-12-15 | atsakyti
klausiu: Mirkt argumentuok, jeigu jau lochini.
Cituoju"
Tokie panašumai Darvinui buvo įrodymas, kad beždžionės ir žmonės yra kilę iš to paties bendro protėvio
Iš mokslas.lt Žmogaus protėvis yra prieš šimtus tūkstančių metų gyvenusi žmogbeždžionių veislė.
klausiu
2009-12-16 | atsakyti
Jaska tu jaska.. nepaklausei patarimo.. Gorilos DNR ~95% atitinka zmogaus.. Simpanzes irgi panasiai.. Pridek fizinius panasumus (kaulu struktura, motorika etc) ir turesi teorija, kur kas rimtesne nei nabasniku prikelimas is numirusiu..
kestas1
2009-12-16 | atsakyti
ar neperdauk velniuksciui Alfai garbes,kad daryti del jo atskira tema? arba banas,arba visai ignoruoti jo vaikiskus pasisakymus
Alfa
2009-12-16 | atsakyti
Kolibris

Na vat ponas Kolibri as matau jus vel nekreipaite demesio i tai kai liezuvio nevaldo ponas kestas1. Vel mano persona isvadino negraziais zodziais nors as jusus orasau ji sutramdyti turbut ketvirta karta, bet jus nereaguojate, ka man daryti ?
klausiu
2009-12-16 | atsakyti
o tai advokato nereikia paskirt Alfai? juk net despotiskiausiu valstybiu teismuose duoda advokata, bent sioki toki Šypsena as kaip suprantu netinku, nes cia yra mananciu, kad mes vienas ir tas pat asmuoŠypsena o gal darysit kaip senais inkvizicijos laikais, pamirkysit alfos ranka i verdanti vandeni, ir jei alfa neistvers, tai reiskia kaltas?
ne svarbu
2009-12-16 | atsakyti
Juokiasi
Alfa
2009-12-16 | atsakyti
Jie manes ir be advokato neiveikia Juokiasi todel kad nera pagrindo.
kolibris
2009-12-17 | atsakyti
ohoho....

atsiprasau, bet buvau apleides vel foruma, ir neradau laiko cia uzklysti iki dabar.

na ir kiek gi cia prirasyta! prisipazinsiu - neuzteko kantrybes perskaityti visko.

esme manau aiski ir paprasta. pritariu tokiems pasisakymams kaip:

Kai Tamsta, Alfa, išmoksite skirti faktus nuo savo asmeninės nuomonės, va tada bus galima ir diskutuoti su Jumis kaip lygus su lygiu. O kol kas, kad ir ką katalikai sakytų sau apginti, Jūs vis tiek atsakysite "realus faktas yra toks ir toks" ir toliau kaltinsite net neatsižvelgdamas į pateikiamus argumentus.
Todėl mano pasiūlymas dėl Alfos yra toks. Kol Alfa nesugebės atskirt savo asmeninės nuomonės nuo faktų, uždrausti Alfai kurti naujas temas apie RKB ir diskutuoti RKB tematika. Jei visgi Alfa neištvers ir sulaužys draudimą, tada ir tik tada - banas.

Konkrečiai jis kaltinamas jokia erezija.Paprasčiausiai neveda sąžiningos diskusijos, iškraipo faktus, manipuliuoja nuomonėmis ir t.t. Alfa turi vienintelį tikslą: apdrėbti purvais katalikybę.Alfai toli gražu iki eretikų, kurie kovoja už tiesą.Todėl nekelkite Alfos and pjedestalo ir nekurkite nekaltai apkalinto vaidmens.Alfa negerbia kitų.
Jam siūloma bausmė yra pašalinimas iš forumo.
Aš siūlau pašalinti dviem savaitėm ar mėnesiui, jeigu grįžęs pasitaisys-palikti, jeigu ne pašalinti visam laikui.

ir pan. problema yra labiau net ne ka alfa tu sakai, o tai - kaip sakai ir kaip dalyvauji diskusijose. Ir tai kaip suaugusiam zmogui manau turetu but pakankamai ikandamas dalykas suprasti nelaukiant papunkciui isvarintu elementariu forume bendravimo taisykliu.

kadangi alfa inese nemazai neramumu sitame forume, butina imtis jo reiskimosi laisves apribojimo.

Manau kol kas pabandysiu stai ka padaryti. Nustatysiu, kad alfa gali rasyti vienoje temoje ne daugiau kaip 2 kartus.

Tiesiog bus idomu paziureti rezultata.

Jei matysiu, kad rezultatas per laika nera pasiektas kokio noretusi, alfa bus uzdrausta pradeti temas, o temoje rasyti tik po viena posta. Jei ir tai nepades - alfa bus visam laikui pasalintas. Na, o jei rezultatas bus teigiamas, bus galima mazinti padarytus apribojimus.

Pabandysiu visa tai siandien ir realizuoti. Taip pat lauksiu jusu reakcijos i mano sprendima - taciau prasau - kiekvienas forumietis po viena pasisakyma apie tai ir nedaugiau.

Dar buvo prasyta mano kontaktu. Rasykite i puslapio apacioje nurodyta emaila. Jo kopija visada ateina ir pas mane.

Ir visada prasasau man rasyti kai manysite kad man butina pasilankyti sitame forume ir paziureti kas cia dedasi Šypsena
Atgal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt