alfos teismas

Atgal 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Alfa
2009-12-03 | atsakyti
Jono 14-6

Jus labai greitas susidaryti išankstinę nuomonę Alfa.

Nelabai supratau apie ka jus ? Apie kokia isankstine nuomone ? As jums tik uzdaviau klausimus. Nes jus buvote susidares nuomone isankstine, o ne as. Jus nuomone aiskia buvo isreiksta, jaunuolis besikarsciuojantis, as apie jus jokios nuomones neisreiskiau, prasom skaityti atydziai ir neperfrazuoti to ka as parasiau.
Jeigu jus laikotes sitos eilutes jus mane sudominote, gal galiu suzinoti kokiaia bendruomenei jus priklausomte, nes as zmogus neprikausnatis jokiai bendruomenei Lietuvoje, gal man vertetu apsilakyti ten.
Atsakykit man kas jusu nuomone yra Kristaus suzadetine ?
As ir nenoriu kad jus man kazka irodinetumete, man tik reikalingi faktai ir jusu atviros sirdies nuomone.
Nelabai supratau apie kokius prisgalvotus dalykus jus kalbate, patikslinkit ?

Ir kas pasikeis nuo to, jei aš pasakysiu ka manau apie katalikybę ar ką manau apie protestantizmą ar ką manau apie provoslavus?

Jus manau i sita klausima pats is dideles dalies atsakete isvardines ju neskaidruma. Tik kas yra pasmerkimas, o kas yra tiesos sakymas ? ir ne vieno is cia esanciu as nepasmerkiau, o tik organizacija. Ir pasisakiau, kad nesuprantu situ visu konfesiju kam jos reikalingos ?
O jeigu jus paskysit, ne ka jus manot o pateiksit faktus, kuriuos jus ir paraset, zmones susimastys ar tai tikrai dievo baznycia ? Jus zinodams situos faktus ir pasakodamas naujatikiui apie Dieva, gale sakysite :- Na as tau papasakojau apie Dieva tau beliko pasirinkti konfesija ?
As kada itikejau man iskilo tokie klausimai, bet niekas nepaaskino aiskiai kas kur ir kaip, reikejo paciam aiskintis. Aciu Dievui uzteko stiprybes ir kantrybes, surasti tikrai isimintingu zmoniu, deja Lietuvoje labai mazai. Gal but jus esate vienas is ju.

Tai ka, man dbr issižadėti tos konfesijos kuriai priklausau?

Yra du variantai: 1. Jusu tikslas tapti sios organizacijos virsune, arba pasisalinti is ten ir eiti su ta organizacija su kurioje laikomasi tiesos kelio.

Kai jums Alfa kažkas sakė, kad jūs vienintelis "teisus" tai norėjo pasakyti, kad esate kategoriškas.

Siaip as nezinau is kur jus zinotote ka turejo galvoje tie kurie cia rase, kad as teisus, bet kita karta tegul raso tai ka turi galvoje, o ne bileka. As nesu ekstrasensas, kuris turi zinoti ka jie turi omenyje.

Parodykit man nekategoriska tiesa ? Nekategoriska tiesa pilna abejoniu. O apie abejojancius Viespats aiskiai pasake. Kai vaikams sakote tiesa, jus sakote nekategoriska intonacija, bet kai jie negirdi viena kita karta jusu intonacija labai greitai tampa kategoriksa ir tai nereiskia, kad jus tai darete be meiles. Kategoriska intonacija silpneja tik tada kai zmones pradeda girdeti is pirmo karto, bet tai nereiskia, kad tiesa tapo nekategoriska. Pvz. : Mato 23 sk. Jezus tuos visus meilius zodelius pasake kategoriskai, ar su meile ? As pasakyciau kategoriskai su meile, nes jis atejo jis kalbejo, bet jie jo negirdejo.
Augustas
2009-12-03 | atsakyti
Yra du variantai: 1. Jusu tikslas tapti sios organizacijos virsune,

1. Jėzus netapo ir nesiekė tapti žydų tautos vyresniuoju. Jo tikslas buvo, kad žydai ir kitų tautų žmonės pažintų Dievą, Jo Tėvą, ir tik Jį tegarbintų, gyvendami tiesoje ir meilėje. Mano galva, to paties tikslo, kaip ir Jėzus, turėtų siekti visi krikščionys, nepriklausomai nuo konfesijos.

arba pasisalinti is ten ir eiti su ta organizacija su kurioje laikomasi tiesos kelio.

2. Gal pagaliau įvardinsite tą paslaptingą užsienio organizaciją, kurioje laikomasi, anot Jūsų, tiesos kelio ir kuriai per stebuklą priklausote Jūs pats. Nes aš tokios organizacijos ar bendruomenės, kuri būtų be nuodėmės, deja, nepažįstu. Liūdnas
Augustas
2009-12-03 | atsakyti
Parodykit man nekategoriska tiesa ? Nekategoriska tiesa pilna abejoniu.

Alfa, niekas iš mūsų neturi visos tiesos. Riboti ir silpni esame visi, todėl kiekvieno iš mūsų tiesa yra tik dalinė, nepilna. Tik Jėzus Kristus turi teisę į kategoriškumą, nes yra Dievas, t.y. pati įsikūnijusi Tiesa.
Alfa
2009-12-03 | atsakyti
Augustas

1. Jėzus netapo ir nesiekė tapti žydų tautos vyresniuoju.
Taip bet jis ejo ir kalbejo ju sventovese, o jus isileiste i savo sventoves toki kaip citata, ar mane, ar Loki ar dar koki nors ? Šypsena
Jezus gal ir butu tapes nesvarbu kokios organizacijos galva, bet jo niekas neprieme, tose sinagogose, jeigu zmones butu ji atpazine visi kaip isgelbetoja kuriio jie laukia butu jam labai jau lengvas kelias, bet taip nebuvo, todel jis pasirinko kita kelia sukure kita zmoniu gerupe kurie jo klause, apie tai as ir parasaiu trumpai virsuje.

Alfa, niekas iš mūsų neturi visos tiesos. Sutinku. Bet kas yra teisusis Augustai ? Ar tas kuris klysta ir .... ,(prateskit minti ) ar tas kuris neklysta ? As asmeniskai klystu ir nemazai ir niekas nenori is musu buti ir negali buti tiesa tai vienareiksmiskai. Tik lavonai neklysta, jeigu jie i skaistykla neina, nes ten skaisteja ir ne visi gi isskaisteja ? Buna ir broko Šypsena ( nepykit )
O del kategoriskumo, mes turime stengtis laikytis tiesos kelio ir jeigu mes bendraujame su Dievu, o ne kaip religiniai zurnalistai teologai tik zinome apie ji daug, tada mes turime, kai kuriose situacijose. Mes budami tevai savo vaikams ne visada turime tiesa, bet vis tiek buname kategoriski.
occultus
2009-12-03 | atsakyti
Aš norėčiau objektyvumo.Pasižiūrėkite į kai kurių katalikų pasisakymus.Aš tik pacituosiu vieno brolio kataliko pasisakymus 'šūdprostentačiai,komunistai , šūduva ,papūgos, šūdai per ausis byra" ir šitam broliui katalikui aišku teismo nereikia.Yra ir daugiau šito brolio kataliko "švelnių keiksmažodžių' kito asmens adresu.Pasitaiko ,kad ir savo brolius katalikus išdeda į šuns dienas.Bet aišku jis gerai elgiasi ,nes palaiko katalikų tradicijas ,bei doktrinas.Aš manau ,kad pasisakymuose kuo mažiau reikia lieti emocijų ir kaltinimų ,o reikia argumentuotai, išreikšti savo nuomone ,bei pagrįsti ją.

Taip, atsiprašau jei ankstesni teiginiai kuriuos citavo citata kažką įžeidė. Kiekvienas padaro klaidų. (beje dauguma šių teiginių yra išimti iš konteksto, na bet tai neesmė). Kiekvienas gali suklysti. Man praeiti metai buvo itin sunkūs. Buvau labai piktas ant viso svieto. Tad dar kartą atsiprašau už savo ankstesnį toną.
Kolibri aš tau brūktelėsiu asmeninį pranešimą, dėl moderavimo sugriežtinimo, nes informacija ne viešam pasisakymui. Tik man reikia kokio kontakto kad asmeniškai tau žinia nueitų. Tai tikrai svarbu
Augustas
2009-12-03 | atsakyti
Taip bet jis ejo ir kalbejo ju sventovese, o jus isileiste i savo sventoves toki kaip citata, ar mane, ar Loki ar dar koki nors ?

Alfa, tokį, kaip Citatą ar Lokių, ar dar kokį panašų į juos įsileisti galim visiškai nesunkiai. Jie yra korektiški, neklijuoja etikečių, įsiklauso, kas sakoma oponentų forume. Su šiais forumo nariais galima nesutikti, atvirai diskutuoti, nes jie neturi jokių užpakalinių minčių, t.y. nenori įgelti, pasityčioti ar pan. O svarbiausia, jog pripažįsta, kad ir kiti gali sakyti tiesą.
Viso to nepasakysi apie Jus.
Alfa
2009-12-03 | atsakyti
Augustas

Visu pirma ne as pradejau gelti, o Occultus, jus dar ir prisiujnget, as jus perspejau, bet jums buvo ne motais ir tik tada as pasekiau pasaka , kuri beje kaip jsu rasete anksciau jums patiko, pasirodo ne visai. As tiesiog parodziau jums, veidrodi ir jus pamate save jame pasibaisejote.
O jeigu tai del igelimo jusu organizacijai, tai Jezus irgi rezdavo tiesa i akis. Mt 12 34 Angių išperos, kaip jūs galite kalbėti gera, būdami blogi?! Juk burna kalba tai, ko pertekusi širdis. tai beje as netaikau jums asmeniskai kiekvienam, bet jusu organizacijai.
Ir manau tokie griezti pasisakymai prisidejo prie jo ismetimo persekiojimo ir nuzudymo. Kategorisko tona arba tiesos kategoriskos reikia tiems kas neklauso, yra pasidare, kaip Citata rase Lojalu Dieva. ( Labai geras issireikimas ) ir tai liecia ne vien katalikus.
Yasu
2009-12-04 | atsakyti
Kaip buvau sakęs forume yra visko buvę, susikirtimų ir panašiai.
Tačiau visa tai buvo nuomonių lygyje,o Alfa nenori pripažinti nuomonių.Jis tik save pripažįsta ir visus kiršina.Manau, kad jam reikėtų išrašyti lapelį su porą savaičių atostogų, kad pailsėtų, vėliau, jeigu pasitaisys tai galėtų grįžti.
Alfa
2009-12-04 | atsakyti
Yasu

Visu pirma irodykit kad as ka nors su kuo nors kirsinau. Antra Tiesa visada tiesi ji nesitaiso.

Ziuriu jus cia man pripaiset daug nuodemiu be nie vienos neirodete. Lakios vaizduotes jus esate idomu su jumis buti teisme. Šypsena Tiesiog Linksma Šypsena
Yasu
2009-12-04 | atsakyti
O kodėl tiesa negali būti mano pusėje? arba bet kurio iš šio forumo? Gal tu esi neteisus, tik užsispyręs nenori to pripažinti.Ar nesuabejoji tuo? Juk tiesa yra tiesa, kam kažkokie įrodymai.Pažiūrėk, kad dauguma sako tą patį.
Atgal 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt