alfos teismas

Atgal 1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Alfa
2009-12-04 | atsakyti
Yasu

Jeigu tiesa butu daugumos puseje, dauguma nebutu pasiuntusi Jezaus ant Kryziaus.
Ji gali buti tavo puseje ir mano puseje, todel ir yra forumas ir diskusijos. Mano nuomone ir mano faktai rodo, kad Kataliku organizacija yra Setono, o jums, kad Dievo. Ir jeigu butumete nesikandzioje ir izeidineje mano asmenybes butu nieko ir nebuve, bet jus mano perspejimu neklausete ir as pastaciau jus, pasakos pagalba jus pastaciau i vieta.
Jeigu jus man irodysit, kad as pirmas pradejau izeidineti nors viena is jusu as pats pasitrauksiu is sio forumo, nereikes ir teismo Šypsena
occultus
2009-12-04 | atsakyti
alfa rašo: Ir jeigu butumete nesikandzioje ir izeidineje mano asmenybes butu nieko ir nebuve, bet jus mano perspejimu neklausete ir as pastaciau jus, pasakos pagalba jus pastaciau i vieta.

štai kai tau bus svarbiau Tiesa, o ne tavo asmenybė, tada bus džiaugsmas visiems...
Yasu
2009-12-04 | atsakyti
Ji gali buti tavo puseje ir mano puseje, todel ir yra forumas ir diskusijos.
Na va, pagaliau teisingai.Tai jei būtum atėjęs diskutuoti, būtum diskutavęs,o tu uždėjai plokštelę:,,verskim visas kaltes ant katalikų." jokios diskusijos taip ir nebuvo iš tavo pusės, vien manipuliacija klausimais, faktais, netiesioginiais teiginiais ir t.t.
occultus
2009-12-04 | atsakyti
Alfa, niekas iš tavęs nesistengia pasityčioti šiaip jau.
Tik turiu klausimą: kame tavo tiesa slypi?
Alfa
2009-12-04 | atsakyti
occultus

Na neblogai nesitycioji, su suniuku sulygini ir nieko, o kai tave su gaideliu sulyginau tada pyksti. Ir tai buvo jau perlenkta lazda. As dar galiu skirti kada tyciotis pradeda.
O tiesa slypi Dieve, jo sunaus zemiskam keli, kuri jis mums paliko, ne tik popieriniame variante, bet ir kiekvienam is musu pasiekiama sirdimi.
Occultus ne kiekvienas kas daug zino apie Dieva is popieriniu variantu (juos galima pakeisti ) pazysta Dieva, Dieva pazinti reikia asmeniskai ir sulyginti su tuo kas parasyta biblijiniam variante ir tai del netiksliu vertimu variantu, mes daug ko negalime sulyginti. Bet tokiu atveju Dievas kalba tiesiai tau i sirdi, jeigu mato tavo dideli troskima pazinti tiesa. Klaidas darom ir tai nera blogai, svarbiausia atgailauti ir nekartoti, istaisius.
Jeigu as kazka dariau neteisingai siame forume, tai ne jums mane teisti. Jus uzmirsote ka Viespats paske apie teismus ? Jeigu as tikrai neteisus, mano gyvenimas labai greitai risis zemyn (tai patikrinta asmenines praktikos ir kitu zmoniu stebejimu ).
occultus
2009-12-04 | atsakyti
O ar Biblija nemoko atleisti? Ar Dievas nedraudžia kerštauti?
Alfa
2009-12-04 | atsakyti
occultus

O mano gyvenimas kyla i virsu visais aspektais. Tiek seimoje, tek finansuose, tiek nuostabiu tikru draugu turiu.
Alfa
2009-12-04 | atsakyti
occultus

As nekerstavau, as tik jums parodziau veidrodi, kad jus pamatytumete kaip jus elgiates.
O del atleidimo, as ant jusu nesupykau, neisizeidziau Šypsena visu pirma, nes tokiu menku izeidinejimu as per savo gyvenimeli io kiek prisklauses ir tokiu metodu veidrodiniu i vieta ne viena pastates. Gyventi ir Dirbti teko tokioje vietoje kur liezuvis turi buti gerai pakaustytas. Bet kai itikejau tokio metodo turbut nenaudojau labai seniai. Neisizeidziau ant jusu ir nesuprantu uz ka jums turiu atleisti, bet jeigu jums bus lengviau as atleidziu jums.
Jono 14-6
2009-12-04 | atsakyti
Neturi ka veikti zmones, tai forumuose tusciai laika gaista Šypsena
P.s Alfa, tu is kokio miesto esi? Kokiai baznyciai priklausai? Cia klausimas is geros valios, nieko nepagalvok negero Šypsena
Citata
2009-12-04 | atsakyti
Ar neatrodo ,kad užsiiminėjat broliai katalikai kažkokia raganų medžiokle.Ar jums neatrodo ,kad teisiate Alfa ,bet nematote savo akyje rasto.Ar nematote ,kad Alfa gynėsi nuo pašaipų,pasityčiojimų.Taip jis tą padarė savo metodais.Tai gal pereikim prie occultus,prie kitų kurie irgi nesilaiko forumo taisyklių ir tyčiojasi iš kitų.Netingėkit peržvelkit diskusijas ir objektyviai ivertinkit .Aš siūlau baigti tas nesamones manau kiekvienas kas nesulaikydavo liežuvio jau padarė išvadas.(Fil 2:4)
Atgal 1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt