alfos teismas

Atgal 1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Alfa
2009-12-04 | atsakyti
Jono 14-6

As esu is Vilniaus ir jokiai bendruomenei neprikausau. todel ir uzdaviau tamstai klausima, kuriai jus prikausote gal aplankysiu, bet atsakymo taip ir negavau.
Alfa
2009-12-04 | atsakyti
Metodas kuriuo sutramdziau jus tikrai skaudus, bet pasakysiu ne karto nepavede manes, labai greitai prablaiveja ir pamato save veidrodyje reliomis akimis.
Jono 14-6
2009-12-04 | atsakyti
As Kauno Gerosios Naujienos baptistu bažnyčios narys Šypsena. Deja, ne kaunietis, apsilankyk Vilniuje geriau, yra Biblijos baptistų baznyčia, gyvas Dievo žodis, pamokslai ir pan Šypsena.
ne svarbu
2009-12-05 | atsakyti
kai kas klaidingai Alfą priskyrė prie protestantų. Tai buvo ko gero esminė klaida.
Nes jis pats protestuoja prieš visus protestantus ir ne tik. Realiai jei žiūrėti, nerastume nei vienos religijos, nei vieno krikščioniško tikėjimo, kam jis neturėtų priekaštų ar kaip pats vadina - faktų, jog tie klysta. Jis kaltina RKB, it būtų prokuroras. O supriešinęs save su visais krikščionimis, jis įgauna savo tikrąjį veidą.

Alfa pats sau yra bendruomenė, kaip kad Dievas . Taigi, žinodami tai, galime toliau tęsti Alfos teismą.
Citata
2009-12-05 | atsakyti
Ar jūs manote ,kad visi iš karto atranda Dievą.Kartais tos paieškos trunka ne vienerius metus.Ir jūs iš karto kaltinate ,teisiate lyg patys Dievą atradote per dieną.Ar tikrai galvojate ,kad tai nusikaltimas?Ar iš tikrųjų taip ir pažįstate Jį,kad galėtumėte teisti kitus?Aš visiškai pritariu pasvertai ,paremtai bet kokios konfesijos kritikai kas neatitinka Biblijos (Dievo) požiūrio.O ,kad Dievo požiūrį išsiaiškinti reikia skaityti Bibliją ,nagrinėti ją.Tada galima argumentuotai diskutuoti.
Alfa
2009-12-05 | atsakyti
ne svarbu

Priskirti mane prie kazkokios konfesijos yratikrai klaidinga. Kokiai konfesijai priklauso Jezus, apstalai ? Parodykit man biblijoje nors viena konfesija.
Dievas ir tiesa yra nedaloma. Ir as bendrauju su ivairiu tu konfesiju zmonemis, bet daug ir pazytu, kurie nepriklauso jokiai konfesijai. Yra zmoniu kurie tiesiog susirnka ir meldziasi kalbasi apie Dieva. O neiremina ji konefsijos supratime.
Yra tik vieans Kriskcioniskas tikejimas tiesa ir Dievu. Ir jis negyvena kazkurioje konfesijoje, jis gyvena musu sirdyse. Ir asdanai pastebiu, kad nepazystantys zmones Dievo, daug daugiau naudoja dieviskus principus jie dziaugsmingi, laimingi ir kai su jais pasikalbi tiesiog apie tiesa tu suprati, kad jie tai ne tik skaite apie tai, bet ir gyvena tiesoje, aip jie nezino daugelio dalyko ko dar nereiia daryti savo gyvenime, bet ....
Be to as niekada pries nieka neprotestuoju, o priestarvimas tai diskusijos dalis tuo as galeciau apkaltinti bet kuri.
Jus jeigu teikiate kaltinimus tai pateikite ir faktus gerbiamasis, o tai dabar is orinio saudote i drambli.
RBK kaltinu ne as, o faktai. Istvirkavimas, zudymai, prievartavimai, pinigu plovimas, investavimas i prostitucija, pagonybes propogavimas prisdengiant krikscionybes vardu ir aisku melas ir paslaptys, galima pratesti ta sarasa, bet...
Paaskinkit man kaip netikinciam zmogui kuris visa tai mato galima paskyti ateikit pas mus pavargeliai mes jums padesim, supazindinsim su Viespaciu. Pasiziurekit kiek piktu pasisakymu katalikybes atzvilgiu ir visa tai pagrysta faktais, gal ir juos norite nuteisti, isvadinti graziaisiais epitetais.
Kur dar daugiau galima supriesinti,negu tai padare RBK toliau jau atpildas ateina.
Tikejimas dievu nematuojamas bendruomenes ar baznycios priklausymui.
Na o jeigu jau tesite teisma tada ir konkretinkit kaltinimus nes jau ausyse spengia nuo jusu oriniu saudymu.
kestas1
2009-12-05 | atsakyti
neklystantis Alfa, del jo vieno tiek temu,tiek diskusiju, buk paprastesnis Alfa "i narod k tebe potianetsa"
puikybe-baisiausia nuodeme. o puikybes pas tave-10 narieciu virsija
Augustas
2009-12-05 | atsakyti
RBK kaltinu ne as, o faktai. <...> pagonybes propogavimas prisdengiant krikscionybes vardu ...

Va, čia yra tik Tamstos asmeninė nuomonė, o ne įrodytas faktas. Kai Tamsta, Alfa, išmoksite skirti faktus nuo savo asmeninės nuomonės, va tada bus galima ir diskutuoti su Jumis kaip lygus su lygiu. O kol kas, kad ir ką katalikai sakytų sau apginti, Jūs vis tiek atsakysite "realus faktas yra toks ir toks" ir toliau kaltinsite net neatsižvelgdamas į pateikiamus argumentus.
Todėl mano pasiūlymas dėl Alfos yra toks. Kol Alfa nesugebės atskirt savo asmeninės nuomonės nuo faktų, uždrausti Alfai kurti naujas temas apie RKB ir diskutuoti RKB tematika. Jei visgi Alfa neištvers ir sulaužys draudimą, tada ir tik tada - banas.
Augustas
2009-12-05 | atsakyti
Metodas kuriuo sutramdziau jus tikrai skaudus, bet pasakysiu ne karto nepavede manes, labai greitai prablaiveja ir pamato save veidrodyje reliomis akimis.

Deja, Alfa tuo savo metodu tik parodė, kad su juo diskutuoti tuščias reikalas. Todėl mes ir nediskutavom, o tik linksmindavomės ir nepiktai juokaudavom Alfos pradėtose temose. Laimingas
Aišku, nelabai gerai darėm, kad šaipėmės, už tai aš jau atsiprašiau Alfos. Bet Kolibris viską sustatė į savo vietas. Ačiū jam.
Jono 14-6
2009-12-05 | atsakyti
Tuščias reikalas kalbėtis su žmogum, kuris nesiklauso, veltui tik laiką gaišti Šypsena. Na, bet tokių žmonių yra, kurie geriau žino už visus viską, tik jie patys to nesupranta kaip tai iš šono atrodo, saves nemato gi Šypsena.
Alfa, o del Romos katalikų bažnyčios bedų tai ne mums juos teisti, kad ir kokie jie bebūtų manau. Jei tarp jų nebūtų išgelbėtų žmonių Viešpats juos sunaikintų tikriausiai jau dabar, ar klystu? Šypsena Galima knaisiotis po istorijos šiukšlyną ir teisti, galima tiesiog ramiai atsiriboti nuo to kas yra bloga pasiliekant diskusijų lygyje ir eiti savo keliu, man taip atrodo, m?
Atgal 1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt