alfos teismas
Augustas
Aš visiškai suprantu ,kad šitie meno kūriniai gali būti muziejuje ar panašioje vietoje ,tenai tikrai jokia bonutė nepuls ant kelių ,nebučiuos tos statulos ,nesiklaups prieš ją .Tada aš suprantu išsireiškimą tikrąją prasme "religinio vaizduojamojo meno kūriniai'
A. Va ką Jūs turite minty. Siūlau pereiti į temą "Katalikybė tai krikščionybė ar pagonybė" ir ten diskutuoti toliau.
A. Va ką Jūs turite minty. Siūlau pereiti į temą "Katalikybė tai krikščionybė ar pagonybė" ir ten diskutuoti toliau.
ne svarbu
Kokiai konfesijai priklauso Jezus, apstalai ? Parodykit man biblijoje nors viena konfesija. Yra tik vieans Kriskcioniskas tikejimas tiesa ir Dievu. Ir jis negyvena kazkurioje konfesijoje
Citata mėgina ginti Alfą, o tas tuo tarpu meta kaltinimą ir pačiam/ai Citatai!
Taigi, kiekvienas, kas priklauso bent kokiai konfesijai nėra krikščionis pasak pono Alfos
Ar dar yra klausimu?
Kas yra tas, kuris viską žino ir dreba, pasak Biblijos?
"Tu tiki, jog yra vienas Dievas? Gerai darai! Bet ir demonai tiki ir dreba" (Jok.2,19).
Citata mėgina ginti Alfą, o tas tuo tarpu meta kaltinimą ir pačiam/ai Citatai!
Taigi, kiekvienas, kas priklauso bent kokiai konfesijai nėra krikščionis pasak pono Alfos
Ar dar yra klausimu?
Kas yra tas, kuris viską žino ir dreba, pasak Biblijos?
"Tu tiki, jog yra vienas Dievas? Gerai darai! Bet ir demonai tiki ir dreba" (Jok.2,19).
Citata
ne svarbu.Citata mėgina ginti Alfą, o tas tuo tarpu meta kaltinimą ir pačiam/ai Citatai! Aš nustebęs ,nes Alfa daug daugiau žino ,nei kai kurie perskaitę katakizmą,bei susipažinę su tradicijom .Man atrodo jam daugelis Biblijos tiesų įrašyta jau širdin.(Jn 6:4)Ir aš nei ant vieno nepykstu ,jei mano įsitikinimus kas griauna remdamiesi ŠR,bet ne išgalvotom žmonių tradicijom.
ne svarbu
pasak Alfos, jei priklausai kuriai nors konfesijai tu esi ne krikščionis.
Štai pateikiu faktą - citatą: "Parodykit man biblijoje nors viena konfesija. Yra tik vieans Kriskcioniskas tikejimas"
Taigi, kas priskiria save bent kokiai konfesijai, tą Alfa jau smerkia.
Štai pateikiu faktą - citatą: "Parodykit man biblijoje nors viena konfesija. Yra tik vieans Kriskcioniskas tikejimas"
Alfa
Ne svarbu
Malonu kad jusu fantazija laki, bet tai ryskiai parodo koks mielas ir lojalus jusu dievas. Pritempinejate net mano mintis kur jums patogu, pateikiate jas nepatikslines. Nors atrdo tiksliai rasau, bet ... Sigiui ...
Tai atsakykit man i klausima, kuri uzdaviau : Parodykit man biblijoje nors viena konfesija ? Lokius atsake, Jiegu nezinote atsakymo.
Ir as nesmwerkiu ne vieno zmogaus,
Ir tai nepriklauso nuo konfesiju partiju ar dar kazkokiu pareigu. Ar Dievui rupi kokiai tu konfesijai priklausai, kokiai partijai ar kokios tavo pareigos ?
Jeigu jam tai nerupi tai kas ta jo suzadetine ? Is kokiu molekuliu ji sudaryta ?
Malonu kad jusu fantazija laki, bet tai ryskiai parodo koks mielas ir lojalus jusu dievas. Pritempinejate net mano mintis kur jums patogu, pateikiate jas nepatikslines. Nors atrdo tiksliai rasau, bet ... Sigiui ...
Tai atsakykit man i klausima, kuri uzdaviau : Parodykit man biblijoje nors viena konfesija ? Lokius atsake, Jiegu nezinote atsakymo.
Ir as nesmwerkiu ne vieno zmogaus,
Ir tai nepriklauso nuo konfesiju partiju ar dar kazkokiu pareigu. Ar Dievui rupi kokiai tu konfesijai priklausai, kokiai partijai ar kokios tavo pareigos ?
Jeigu jam tai nerupi tai kas ta jo suzadetine ? Is kokiu molekuliu ji sudaryta ?
Jono 14-6
Šitas teismas įgauna cirko aureolę 

klausiu
Gal ant lauzelio sakau ta Alfuka, kaip senais gerais laikais? 

ne svarbu
Alfa rašė:
"Ar Dievui rupi kokiai tu konfesijai priklausai, kokiai partijai ar kokios tavo pareigos ?"
Manau, jog Dievui rūpi. Manau, jog Dievui viskas rūpi. Manau, jog jam rūpi net tai, apie ką mes net nesusimąstome. Ir tai priklauso nuo konfesijų, nuo pareigų, nuo sužadėtinės. Dievui rūpi.
"Ar Dievui rupi kokiai tu konfesijai priklausai, kokiai partijai ar kokios tavo pareigos ?"
Manau, jog Dievui rūpi. Manau, jog Dievui viskas rūpi. Manau, jog jam rūpi net tai, apie ką mes net nesusimąstome. Ir tai priklauso nuo konfesijų, nuo pareigų, nuo sužadėtinės. Dievui rūpi.

klausiu
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu, ir kiekvienas 100% isitikines savo teisumu
)) Ar ne paprasciau butu paprasciausiai sakyti AS NEZINAU???
)) Ar ne paprasciau butu paprasciausiai sakyti AS NEZINAU???klausiu
ps ispudis atsidarius si foruma labai krikscioniskas - pirmas topic yra 'alfos teismas', o po to seka buties klausimai
Gal kas galite priminti, del ko konkreciai p. Alfa kaltinamas erezija, ir kokia bausme jam siuloma?
Gal kas galite priminti, del ko konkreciai p. Alfa kaltinamas erezija, ir kokia bausme jam siuloma?Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt