alfos teismas

Atgal 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Yasu
2009-12-08 | atsakyti
Konkrečiai jis kaltinamas jokia erezija.Paprasčiausiai neveda sąžiningos diskusijos, iškraipo faktus, manipuliuoja nuomonėmis ir t.t. Alfa turi vienintelį tikslą: apdrėbti purvais katalikybę.Alfai toli gražu iki eretikų, kurie kovoja už tiesą.Todėl nekelkite Alfos and pjedestalo ir nekurkite nekaltai apkalinto vaidmens.Alfa negerbia kitų.
Jam siūloma bausmė yra pašalinimas iš forumo.
Aš siūlau pašalinti dviem savaitėm ar mėnesiui, jeigu grįžęs pasitaisys-palikti, jeigu ne pašalinti visam laikui.
klausiu
2009-12-08 | atsakyti
Specialiai paskaiciau Alfos komentarus, ir neradau nieko, kur jis iskraipo faktus. Del faktu iskraipymo apskritai visiems tikintiesiems reiktu siaip jau patyleti, nes Biblijoj iskraipytu/melagingu faktu apie pasauli yra apstu, todel tai ne esme. Ka reiskia manipuliuoja nuomonemis? gal galima konkreciau? Ir kurioje vietoje jis negerbe kitu? Jei jis nesutinka su kitu nuomone ir jai argumentuotai priestarauja, vadinasi negerbia?
Yasu
2009-12-08 | atsakyti
Matote, jau ir neberasite, nes temos, kur Alfa buvo prisiskaičiavęs 666 knygų, yra ištrintos.O panašaus pobūdžio temų buvo ne viena.
Būtent, tai ir yra, kad Alfa neargumentuoja.Jis sako maždaug taip: jūs akli, aš regintis.Trumpai aiškiai, turėjote rasti panašias užuominas, jei sąžiningai ieškojote.
klausiu
2009-12-08 | atsakyti
O gal jus istiesu kazkuriuo poziuriu akli, o jis regintis, nepagalvojot? Man labai idomu, kuo sis 'teismas' pasibaigs, tai pades man susidaryti nuomone apie forumieciu tolerancijos lygi.
Yasu
2009-12-08 | atsakyti
Gal ir akli, aš nežinau.Ne man spręsti tokius dalykus.Dėl to mes diskutuojame, ieškome, esu čia ne vienerius metus.Bet tokio netolerantiško ir piktybiško žmogaus kaip Alfa turbūti nemačiau šitam forume.Va, jis tai nesuabejos savo aklumu.Man įdomiau, ne kad jums įdomu kuo tai pasibaigs, bet ar ne po tokių kaip Alfa, neliks ir šis forumas tuščias? Jeigu jau kalbate ir vedate temas apie arogantiškus tikinčiuosius, tai turite gerą pavyzdį, tik jį ginate Mirkt Irgi neblogai, ar nebūsite draugeliai?
klausiu
2009-12-08 | atsakyti
Turbut klydau, bet sio forumo vienas is sukiu lygtais buvo 'apgink savo tikejima'. Matau, kad greiciausiai tai cia yra suprantama tiesiogiai, kaip tai suprato ir kryziaus zygiu dalyviai pries tukstanti metu, t.y. apgink savo tikejima='pashalink' ir nutildyk kitaip mananti Liūdnas
Yasu
2009-12-08 | atsakyti
Taip. Alfa, tikrai nori pašalinti kitaip matančius, ar manančius.Sutinku su šiuo teiginiu Mirkt Greičiausiai jis taip jau būtų padaręs, jei tik būtų turėjęs tokias galimybes.
klausiu
2009-12-08 | atsakyti
Kad kazkaip nesaliskai pazvelgus i visa si 'teismeli' is salies, man persasi priesinga nuomone Šypsena
Alfa
2009-12-08 | atsakyti
klausiu

Na zinokite man tai linksmas sitas teismas jie cia nervus gadinasi. Pradzioje pradejo tyciotis, na as juos perspejau, kad gal nereikia, bet chebra nesuprato graziuoju ir as truputi jiems pasaku pasekiau ir jie supyko Šypsena. Matai jiems galima, o kai juos ne, grieztai. Šypsena O del nutikdyk, pasalink tai jau teisingai supratai. Šypsena

Yasu

Tai cia jau kaip iseina as jus teisiu ar jus mane teisiate ? Šypsena))) Butu, padares, turėjęs. Na va kodel jus kalbate uz mane ka as buciau. Idomiausia kad kaltinate tuo ko irodyti negalite, tik grini kaltinimai. Net naujas zmogus atejes sviezia akimi neranda nieko blogo.
Klausykit gal jau baikit sita spektakli ir toliau tesiam jums patikusias diskusijas. Šypsena Is kelkit verdikta tik su kaltinimais konkreciais jeigu nera konkreciu kaltinimu tai isleisit mane i laisve ir as vel ciulbesiu jums patikusias giemes. Šypsena
klausiu
2009-12-08 | atsakyti
Bent jau istoriskai, erezija kaltinimas yra rimtas, su gana rimtomis galimomis pasekmemis eretikui..
Atgal 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt