alfos teismas

Atgal 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Alfa
2009-12-09 | atsakyti
kestas1

Neidomus, bet paskaitai pasirodo ir pasisakymus ir pasakas Mirkt)))
Kas tai yra buti paprastesniu sitoje situacijoje ? Kurioje vietoje as ka nors ksaldziau prasau konkreciau nurodyti nes nieko nesuprantu ka jus ponas Kestai norite pasakyti. Ir kuo as giriuosi gal galite konkreciau nurodyti ?
Jus kazkaip labai neaiskiai destote savo mintis tuo labiau teisme. Jus pries rasydamas komantara pridejote ranka prie sirdies prisiekete sakyti tiesa ir tik tiesa ? Šypsena))) Jeigu ne tai jus uz melagingus parodymus galite buti patrauktas pats baudziamon atsakomyben. Šypsena
ne svarbu
2009-12-09 | atsakyti
Matote - ponui Alfa užkliūna visi - Yasu, kestas1, Augustas, Xeras, kolibris, occultus, aš taip pat ne išimtis Juokiasi

Jam nereikia nei bendruomenės, nei konfesijos (konketaus tikėjimo išpažinimo bei dvasingumo bažnyčios). Jam jis pats yra tobula bendruomenė. Visai kaip Dievas Nežinau

todėl ir buvo pradėta ši tema, nes jis visus forumo dalyvius apipila visokiais jau iš anksto turimais "faktais" nors nei karto nenurodė savo faktų šaltinio. Viskas jam valia Blogai
klausiu
2009-12-10 | atsakyti
Alfa

Esat vienas is nedaugelio tikinciuju, kuriems jauciu pagarba. Jus turit sviesu prota, ir esat gana 'bright' zmogus, kaip anglai pasakytu. Bukit tokiu ir toliau, ir net jei Dievas yra, ir net jei baznycia yra pagal jo plana (kuo as labai abejoju) - susitikes su juo po mirties, jei bus teismas, turesit jam ka pasakyti, ir teisybe bus jusu puseje. Turite prota, sugebate mastyti 'uz dezutes ribu', niekada to nepraraskite.
Alfa
2009-12-10 | atsakyti
Teisingai jus jus ne isimtis, jus ne svarbu Šypsena
Alfa
2009-12-10 | atsakyti
klausiu

Pradzioje as galvojau taip pat kaip jus, dar budamas netikintis as maciau kataliku baznycios nesamones ir nesuprasdavau, tokios Dievo baznycios, bet as nezinojau, kad yra ir kitokiu tikinciu, negu katalikai. Pasirodo yra. Tik Lietuvoje ju nera daug, o katalikybe uzgozus daug ploto ir zmones matydami katalikybe sako krikscionybe tokia bloga, bet kai as perskaiciau biblija, prisipazinsiu is trecio karto nes pirmus du kartus nieko nesupratau, bet trecia karta as jau pradejau suprasti jos esme, as dar labiau isitikinau ir supratau kas tai yra Babele aprasyta Apreisikimu knygoje, tai kataliku organizacija. Tai setono planas mases nuvesti ne dievo keliu. Ir labai gaila, kad dauguma zmoniu to nemato. Dievas ispejo zmones iseiti is tos babeles Apr 18:4
Tai kad nesistebek tokiais tikinciaisiais yra dar baisesniu, negu jie. Tokiu nesamoniu gali isgirsti, ne tai kad plaukai siausiasi, bet nuplikti gali isgirdes ka jie sneka.
klausiu
2009-12-10 | atsakyti
Kam tuomet reikalinga religija, jei dauguma tikinciuju tokie? Ar nebutume geri (ir geresni) ir be jos? Ar neuztektu pasakyti - NEZINAU ar dievas yra, ar nera, bet liksiu istikimas bendrazmogiskoms vertybems, ir liksiu visuomet atviras buties klausimams, stengsiuos pazinti, kodel mes cia, neapribodamas savo pazinimo bronzos amziaus zydu rastu rinkiniu?
Alfa
2009-12-10 | atsakyti
klausiu

Religija ir tikejimas yradu skirting dalykai. Relgija yra labai slykstus dalykas, ant kurio uzsirauna kabai daug tikinciuju.
O bendrazmogiskos vertybes kas tai yra, kas jas kuria ? Vis tie patys zmones kuria religijas. Pvz. etiketas. Dievas yra ta asmenybe (Jn 14 6 Jėzus jam sako: "Aš esu kelias, tiesa ir gyvenimas. Niekas nenueina pas Tėvą kitaip, kaip tik per mane.)kuri mums parodo kokiu keliu reikia eiti. Ar nors vienas zmogus zino kas yra visiska tiesa ? Ne Šypsena . Todel tam ir reikalingas Dievas kuris neturi nuodemes ir jis vienintelis gali ir galejo Jezaus vadmenyje parodyti realiai kaip reikia nesti tiesos zodi cia zemeje.
Galiu paliudyti viena dalyka. Kai buvau netikintis as viena grazia diena pasakiau, kad daugiau stengsiuosi nemeluoti, mano gyvenimas labai kilo i virsu, bet kadango nezinojau, kaip islaikyti ta tiesa, as daug pradejau matyti blogo, bet manes niekas nesuprato, negana to sake, kad as trenktas, buvau gaves ir i kaulus Šypsena. Ir labai skaudeje sirdi nes nesupratau kodel niekas to nemato ir nesupranta.
Dabar mano skura labai stora, nes visus smugius sugeria Dievas. Ir todel as tik sypsausi ir man ja beveik neskauda. As gaunu atsakymus ne is zmoniu, bet is pacio Dievo.
Pabadyk savo gyvenime nemeluoti net sau Šypsena , pamatysi kokius "grazius vazdelius pamatysi" Šypsena tiek idmoiu dalyku, bet niekas tavim netikes. Nes jie negyvena tiesoje. Ir tu busi labiau tikintis negu dauguma religiniu organizaciju atstovai Šypsena Nes tu daugiau daugiau pazintum Dieva asmeniskai. Ir jeigu paskatytum po to Biblija tu pamatytum, kad uz tai Jezu ir prikale tos pacios religines org. atstovai prie kryziaus.
klausiu
2009-12-10 | atsakyti
'Pabadyk savo gyvenime nemeluoti net sau' - tai yra mano dogma, ir visada bus. Nors mano poziuriu nemelavimas sau rodo judeo-krikscioniu dievo neegzistavima, manau mes abu turime pakankamai daug zadanti iseities taska, nuo kurio ir reiktu visiems pradeti.
Aciu uz pasiulyma pabendrauti Šypsena Nenoriu pasirodyti arogantiskas, bet as labai daug esu diskutaves su krikscionimis, esu jau pakankamai senas, perskaites biblija ir jos komentarus skersai isilgai, taip pat turiu labai platu issilavinima, savo laiku skaites net Augustina, Akvinieti ir kitus 'tevus' (kuom skiriuosi turbut nuo 95% tikinciuju). Taip pat esu nuo mazens pratintas katalikas ir ex-sekmadieninis baznyciu lankytojas ir nuodemiu ispazinejas (penkiolika metu tai dariau), todel zinau, ka reiskia tai 'jausti'. Atmetes visa tai, pagaliau jauciuosi butent, kaip jus sakote, nemeluojantis sau. Jauciu sielos ramybe, jauciuosi esantis istikimas elementaraus teisingumo principams. Jei jums idomu mano asmenine pozicija - esu agnostikas. Niekas negali teigti, kad dievo nera, net jei ir irodymai daugomoje yra pries jo buvima. Galbut jis yra, musu pazinimas labai ribotas. As aisku noreciau tiketi i zmogu mylinti dieva, tai butu gana patogu, bet deja nei krikscioniu, nei musulmonu, nei jokios kitos masines religijos pasaulyje isivaizduojamas dievas toks nera, ir nereikia buti super protingu, kad tai pamatyti. Ir dauguma zmoniu, tikinciu i tokius dievus, tokie geri nera taip pat - tai patvirtina ir sis forumas, ir religine nesantaika, del kurios dar ir siandien zusta tukstanciai. As prie krikscionybes jau negrisiu, bet jei noretumet issukiu savo tikejimui, ar pabandyti duoti issuki manajam supratimui apie visa tai - galit brukstelt i bunchofspam@gmail.com. Protas duotas naudotis, o avys yra patogios pirmiausiai tam, kas jas valdo.
Augustas
2009-12-12 | atsakyti
Atleiskit gerbiamasis, bet manes nemegsta tik katalikai kuriu cia dauguma visi kiti kazkaip problemu del to neturi.

Atleiskit, gerbiamasis Alfa. Dauguma šio Forumo narių yra protestantai, o ne katalikai. Bet kadangi Jūs kuriate katalikybę kritikuojančias temas, tai jose ir dalyvauja dažniausiai katalikai. Nes protestantams Jūsų kuriamose temose nėr ką veikt.
kestas1
2009-12-12 | atsakyti
klausiu-baik pustis,neidomu. AS,AS,toks protingas ir t.t.
"Nenoriu pasirodyti arogantiskas, bet as labai daug esu diskutaves su krikscionimis, esu jau pakankamai senas, perskaites biblija ir jos komentarus skersai isilgai, taip pat turiu labai platu issilavinima, "
Atgal 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt