Ką manote apie [b][u]ŠLOVINIMO[/u][/b] svetainės įdeją?

2 ... Kitas  
mindaugas
2006-03-06 | atsakyti
Karts nuo karto apsilanko tokia mintis: "gal reikėtu sukurti svetainę apie šlovinimą, su galimybe dalintis tekstais, diskutuoti, talpinti informaciją apie renginius ir t.t.

Ką apie tai manote? Ar būtų reikalinga ir naudinga tokia svetainė?
Sigis_
2006-03-07 | atsakyti
Nemanau.

Kiek suprantu, čia kalba eina konkrečiai pačių šlovintojų tarpusavio informacijos ir kt. pasidalimu.

Kam tai daryti internete, jei yra kur kas naudingiau tą pat atlikti gyvai, su gyvais žmonėmis, dar ir pasiaiškinant tuos reikiamus niuansus, o info dalintis galite ir čia, juk pirmajame puslapyje yra tas kalendorius........

greitu laiku susitikę du draugai nebežinos apie ką kalbėtis, nes viską išsipasakoję bus internetu, SMS, e-mail ir kitais virtualiais būdais.

Tai veda į susvetimėjimą.
buu
2006-03-08 | atsakyti
Du draugai gal ir netures bet du zmones is skirtingu miestu arba skirtingu denominaciju (galbut) tikrai tures apie ka kalbetis. Nors tai labai specifinis puslapis, bet siuo metu yra ir vargonininku svetaines ir kitokios labai siauram ratui skirtos svetaines. Visai nebloga ideja. Beje netgi is tu paciu natu skirtingi zmones gali skirtingai atlikti ta pati kurini.
mindaugas
2006-03-08 | atsakyti
Mintyje dar buvo tai, kad butu gera proga keistis giesmemis su akordais, talpinti uzsienio naujienas, truputeli apvienyti visas bendruomenu grupeles, nes dabar yra susikurusiu nemazas skaiciu, o apie jas zino tik savas ratas, i viesuma retai iseina...

Nezinau..

Sakau, kada tai tik mano pamastymai, kuriems nera butina pritarti.
kavute
2006-03-09 | atsakyti
O galbut reiketu isnaudoti tas erdves, kurios jau yra? Pvz. www.jaunimoarka.lt yra ir nemazai giesmiu su zodziais ir ju akordais. Svetaines seiminikai mielai kviecia prisijungti ir ideti savo indeli, jei turite kokiu nors ideju, resursu ir pan. Taip pat Jaunimo arkoj galima ir apie renginius skelbti. Plius renginiai gali buti skelbiami ir LKSB kaledoriuje, bei portale www.renginiai.blogspot.com

As nemanau, kad reikia kurti salia to kazka naujo, nors kai kas pasakytu, kad konkurencija gerai.
Sigis_
2006-03-11 | atsakyti
Idomi mintis buvo, kad is tu paciu natu gali skirtingai pagroti Juokiasi

Manau, kad žmogus, pažįstantis ir mokantis skaityti iš natų, sugros vienaip, o tas, kuris "yra menininkas" jam tos natos sako tiek pat, kiek bet kuriam lietuviui kiniechiu kringeliai, tai.....

anoks jis ten ir muzikantas Juokiasi

O šiaip natos tam ir yra, kad vieną kūrinį, užrašytą standartinėmis natomis, pagrotų tiek Paganinis, tiek kuris kitas atlikėjas taip pat. Kietas
buu
2006-03-15 | atsakyti
Idomi ir tavo mintis Sigi. Tik vat tada nesuprantu kaip ta pati kurini skirtingi dirigentai skirtingai pateikia? Ar kam tada reikalingi konkursai kuriu metu atliekami tie patys kuriniai? Kiekvienas atlikejas turi savo bruozu atlikimo, taigi ir siek tiek kitoki skambesi. Labas
Sigis_
2006-03-17 | atsakyti
kitokį skambesį turi skirtingi muzikos instrumentai.

Kita vertus, aš irgi kitaip sugročiau pagal tas pačias natas smuiku. kitaip, nei Paganinis (nes visiškai nemogu groti smuiku) Juokiasi
buu
2006-03-20 | atsakyti
Abejoju sigi kad su kuo nors aplamai pagrotum.
Sigis_
2006-03-23 | atsakyti
atleisk uz mano toki uzsispyrima. Nežinau

Kol kas man geriausiai sekasi tik groti kitu nervais Liūdnas

esu bukas uzsispyres zemaitis, daznai klystu, bet vis tiek uzsispyres varau savo... atsiprasau Nekaltas

siaip esu mokinesis groti gitara, blok fleita, lupine armonikele ir pianinu, pastaruoju daugiau per prievarta KUPF bakalauro studijose...

tai jau praeitis, nes galu gale supratau, jog neesu muzikantas Pavargęs
2 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt