reikia muzikantu groti krikscioniska roka
farmer
grojam krikscioniska roka, ieskom muzikantu(gitaristo, bosisto, bugnininko, vokalo)
Sigis_
Nekenčiu krikščioniško roko, jei rokas iš vis gali būti krikščioniškas 

roze
labas, farmer!
nekreipk demesio i Sigi, jis nezino, ka sneka...
o jei rimciau, tai tik noriu palinket sekmes kuriant grupe, tikrai tikiu, kad norinciu atsiras, toliau ieskokit, nepaliaukit ir melskites, kad i tai isikistu kai kas is auksciau
muzikantu duonos kandus -
roze

nekreipk demesio i Sigi, jis nezino, ka sneka...
o jei rimciau, tai tik noriu palinket sekmes kuriant grupe, tikrai tikiu, kad norinciu atsiras, toliau ieskokit, nepaliaukit ir melskites, kad i tai isikistu kai kas is auksciau
muzikantu duonos kandus -
roze

avangardas
hmm.. as esu galvojes apie krikscioniska muzika.. pazistu daug krikscioniskos muzikos atlikeju ir su jais apie tai esu kalbejes.. klausimas jei Jezus butu siais laikais, kokia krikscioniska muzika jis klausytu... ar eitu i baznycia ir klausytu vargonu ir choro, ar eitu i sunkaus krikscionisko roko koncertus(pvz Beno
), o gal klausytusi krikscionisko pop(deja Lietuvoje tokio lyg dar nieks nekuria), o gal krikscionisku giesmiu su gitaromis klausytu ar lengvo krikscionisko roko(pvz GYVAI).. hmm.. as manyciau kad svarbu ne koks ritmas o kokie zodziai, kokia muzikos prasme.. Jezus slovintu Dieva, savo Teva.. sunkus rokas tam turbut nelabai tiktu mano manymu.. vargonai irgi.. jei paziuret kaip senajame testamente zydai slovina Dieva: ivairiausi muzikos instrumentai, garsios giesmes ir sokiai.. na esme ta kad krikscioniska muzika, slovinimas turi but is sirdies ir su dziaugsmu..
Atsiprasau kad as cia biski ne i tema tai rasau
siaip noreciau tikrai prisidet prie kokios nors grupes bet nemoku groti visiskai 
), o gal klausytusi krikscionisko pop(deja Lietuvoje tokio lyg dar nieks nekuria), o gal krikscionisku giesmiu su gitaromis klausytu ar lengvo krikscionisko roko(pvz GYVAI).. hmm.. as manyciau kad svarbu ne koks ritmas o kokie zodziai, kokia muzikos prasme.. Jezus slovintu Dieva, savo Teva.. sunkus rokas tam turbut nelabai tiktu mano manymu.. vargonai irgi.. jei paziuret kaip senajame testamente zydai slovina Dieva: ivairiausi muzikos instrumentai, garsios giesmes ir sokiai.. na esme ta kad krikscioniska muzika, slovinimas turi but is sirdies ir su dziaugsmu..
Atsiprasau kad as cia biski ne i tema tai rasau
siaip noreciau tikrai prisidet prie kokios nors grupes bet nemoku groti visiskai 
farmer
aciu rozei uz palaikyma
http://www.freewebtown.com/ligonis
- cia galite parsiusti musu keliu kurinuku akustines versijas, klausykit i sveikata
http://www.freewebtown.com/ligonis
- cia galite parsiusti musu keliu kurinuku akustines versijas, klausykit i sveikata

roze
labai pritariu, ka parasei, Avangardai
o farmer, is kur jus esat, is kokio miesto?
o farmer, is kur jus esat, is kokio miesto?

Sigis_
Aš Avangardui irgi pritariu
O apskritai paėmus, prieš klausydamiesi ar grodami roką, pasidomaukite apie šios muzikinės srovės kilmę ir kokias emocijas ji kelia (ypač sunkusis rokas, net nesvarbu kas jį atlieka - ar teologijos mokslų daktaras ar savamokslis gatvės muzikantas).
O apskritai paėmus, prieš klausydamiesi ar grodami roką, pasidomaukite apie šios muzikinės srovės kilmę ir kokias emocijas ji kelia (ypač sunkusis rokas, net nesvarbu kas jį atlieka - ar teologijos mokslų daktaras ar savamokslis gatvės muzikantas).
farmer
mes is vilniaus
roze
is protestantiskos ar is katalikiskos baznycios?
cia taip klausineju, nes turim ir mes ivairiu ideju del muzikos, slovinimo ir pan.o ir siaip susipazint idomu
cia taip klausineju, nes turim ir mes ivairiu ideju del muzikos, slovinimo ir pan.o ir siaip susipazint idomu

farmer
dviese esam is metodistu baznycios
jei ideju turit tai nuostabu, viskas prasideda nuo idejos
labai noreciau suzinot kokios jusu idejos ir patirtis sioje srityje ir jei butu noras kazka bandyt daryt bendrai ar siaip susipazint tai mano kontaktai:
thefarmer@mail.ru +37065311088
avangardai jei esi is vilniaus tai gal ir galetum prisidet, o gal netycia pasirodys kad gali neblogai dainuot ar must bugnus(taip kazkada atsitiko mano draugui
arba butu gerai tureti zmogu-garsista kuris uzsiimtu prie pulto
jei ideju turit tai nuostabu, viskas prasideda nuo idejos
labai noreciau suzinot kokios jusu idejos ir patirtis sioje srityje ir jei butu noras kazka bandyt daryt bendrai ar siaip susipazint tai mano kontaktai:
thefarmer@mail.ru +37065311088
avangardai jei esi is vilniaus tai gal ir galetum prisidet, o gal netycia pasirodys kad gali neblogai dainuot ar must bugnus(taip kazkada atsitiko mano draugui
arba butu gerai tureti zmogu-garsista kuris uzsiimtu prie pultoForumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt