reikia muzikantu groti krikscioniska roka

2 ... Kitas  
farmer
2006-12-27 | atsakyti
grojam krikscioniska roka, ieskom muzikantu(gitaristo, bosisto, bugnininko, vokalo)
Sigis_
2006-12-28 | atsakyti
Nekenčiu krikščioniško roko, jei rokas iš vis gali būti krikščioniškas Blogai
roze
2007-01-03 | atsakyti
labas, farmer!
nekreipk demesio i Sigi, jis nezino, ka sneka...Mirkt
o jei rimciau, tai tik noriu palinket sekmes kuriant grupe, tikrai tikiu, kad norinciu atsiras, toliau ieskokit, nepaliaukit ir melskites, kad i tai isikistu kai kas is auksciauŠypsena

muzikantu duonos kandus -
roze
Kietas
avangardas
2007-01-05 | atsakyti
hmm.. as esu galvojes apie krikscioniska muzika.. pazistu daug krikscioniskos muzikos atlikeju ir su jais apie tai esu kalbejes.. klausimas jei Jezus butu siais laikais, kokia krikscioniska muzika jis klausytu... ar eitu i baznycia ir klausytu vargonu ir choro, ar eitu i sunkaus krikscionisko roko koncertus(pvz Beno Šypsena ), o gal klausytusi krikscionisko pop(deja Lietuvoje tokio lyg dar nieks nekuria), o gal krikscionisku giesmiu su gitaromis klausytu ar lengvo krikscionisko roko(pvz GYVAI).. hmm.. as manyciau kad svarbu ne koks ritmas o kokie zodziai, kokia muzikos prasme.. Jezus slovintu Dieva, savo Teva.. sunkus rokas tam turbut nelabai tiktu mano manymu.. vargonai irgi.. jei paziuret kaip senajame testamente zydai slovina Dieva: ivairiausi muzikos instrumentai, garsios giesmes ir sokiai.. na esme ta kad krikscioniska muzika, slovinimas turi but is sirdies ir su dziaugsmu..

Atsiprasau kad as cia biski ne i tema tai rasau Mirkt siaip noreciau tikrai prisidet prie kokios nors grupes bet nemoku groti visiskai Cha cha
farmer
2007-01-05 | atsakyti
aciu rozei uz palaikyma Labas

http://www.freewebtown.com/ligonis
- cia galite parsiusti musu keliu kurinuku akustines versijas, klausykit i sveikata Laimingas
roze
2007-01-05 | atsakyti
labai pritariu, ka parasei, AvangardaiMirkt

o farmer, is kur jus esat, is kokio miesto?Nekaltas
Sigis_
2007-01-05 | atsakyti
Aš Avangardui irgi pritariu Mirkt

O apskritai paėmus, prieš klausydamiesi ar grodami roką, pasidomaukite apie šios muzikinės srovės kilmę ir kokias emocijas ji kelia (ypač sunkusis rokas, net nesvarbu kas jį atlieka - ar teologijos mokslų daktaras ar savamokslis gatvės muzikantas).
farmer
2007-01-06 | atsakyti
mes is vilniaus
roze
2007-01-07 | atsakyti
is protestantiskos ar is katalikiskos baznycios?Šypsena

cia taip klausineju, nes turim ir mes ivairiu ideju del muzikos, slovinimo ir pan.o ir siaip susipazint idomuŠypsena
farmer
2007-01-07 | atsakyti
dviese esam is metodistu baznycios

jei ideju turit tai nuostabu, viskas prasideda nuo idejosŠypsena labai noreciau suzinot kokios jusu idejos ir patirtis sioje srityje ir jei butu noras kazka bandyt daryt bendrai ar siaip susipazint tai mano kontaktai:
thefarmer@mail.ru +37065311088

avangardai jei esi is vilniaus tai gal ir galetum prisidet, o gal netycia pasirodys kad gali neblogai dainuot ar must bugnus(taip kazkada atsitiko mano drauguiŠypsena arba butu gerai tureti zmogu-garsista kuris uzsiimtu prie pulto
2 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt