Vasara!
1
Kitas
Pasidalinkite, ką veiksite šią vasarą? Atrodo, kad studentai, net neturi laiko pailsėti. Tik studijuoja ir dirba 

j_spurga
Taip tikrai, nemazai studentu dirba arba vaziuoja i uzsieni. Mes stai dalinom skrajutes universitetuose su kvietimu sudalyvauti studentu vasaros stovykloje "Europrojektas2007" ir nemazai studentu, ypac jau nuo trecio kurso, sake kad dirbs dirbs..
praeivis
Sveiki,
stengsiuosi dirbti. Nors lieka tik du menesiai, bet kaip nors. Kartais atrodo, kad tie pinigai laimei nereikalingi, bet be ju irgi negerai..
stengsiuosi dirbti. Nors lieka tik du menesiai, bet kaip nors. Kartais atrodo, kad tie pinigai laimei nereikalingi, bet be ju irgi negerai..
like_rain
As irgi dirbsiu ir aisku pasimokyt teks dar nemazai
Kad rudeni labai baisu nebutu
Zinoma, dziaugiuos tuo, kad laiko vistiek bus daugiau nei per mokslo metus ir daugiau kur su jaunimu galesiu sudalyvaut 
Kad rudeni labai baisu nebutu
Zinoma, dziaugiuos tuo, kad laiko vistiek bus daugiau nei per mokslo metus ir daugiau kur su jaunimu galesiu sudalyvaut 
vienas
az tai bandysiu siek tiek ilzetis ir gal i kokia stovykla patrauksiu, juk visa likusi gyvenima dirbsiu, o jaunas tai busiu ne visa gyvenima, reikia siek tiek ir pasidziaugt gyenimu
.
.j_spurga
Vienas, nebuk vienas sia vasara ir tikrai sudalyvauk stovykloje!
Siulau pas mus, liepos 9-13d (jau labai greitai), pazadu kad bus smagu, idomu, juokinga, ir tt.
Daugiau info NAUJIENOSe.
Grazios vasaros visiems, isnaudokite galimbyes idomiam poilsiui!
Siulau pas mus, liepos 9-13d (jau labai greitai), pazadu kad bus smagu, idomu, juokinga, ir tt.
Daugiau info NAUJIENOSe.
Grazios vasaros visiems, isnaudokite galimbyes idomiam poilsiui!
kinkle
sveiki, gal kas zinote kaip butu galima sia vasara nuvykti i Taize, gal kas galite rekomenduoti kokia bendruomene, prie kurios butu galima prisijungti?
Sigis_
kas busit laisvas Liepos mėnesio paskutinį savaitgalį ir būsit daug maž Klaipėdoj , tai esat kviečiami sudalyvauti kasmetinėje krikščioniškoje stovykloje prie Skomantų piliakalnio. Stovyklą organizuoja Klaipėdos Juozapo darbininko parapijos bendruomenė.
Stovykla prasideda penktadienį ~16-18 val, baigiasi sekmadienį apie 14 val.
Stovyklos metu vyks mokymai, kuriuos ves katalikų kunigai, bendra veikla, maldos, Dievo žodžio skaitymas, Mišios (Mišios vyks penktadienį ir šeštadienį ant piliakalnio ekspromtu sukalto altoriaus).
Aš pats dalyvauju šiose stovyklose nuo pat pradžios, jau 12 metų. Rekomenduotina išankstinė registracija, kad žinoti kiek bus žmonių, kiek maisto reiks.
Stovyklavimas iš esmės yra nemokamas - palapinės, miegmaišiai, indai ir kiti rakandai savo, o maistas centralizuotas, todėl kainuoja, apytiksliai ~20-25 litai vienam žmogui, o jei yra šeima, tada taikomos nuolaidos.
Jei kas susidomėjo detales asmeniškai paaiškinsiu. Yra organizuojamas transportas nuo Juozapo darbininko bažnyčios penktadienį nuo ~12 iki vakaro (parapijinis mikriukas).
man galit rašyti arba skambinti telefonu +37065202596 arba e-mailu: karvutas@one.lt
Ilgai nemyslikit
Stovykla prasideda penktadienį ~16-18 val, baigiasi sekmadienį apie 14 val.
Stovyklos metu vyks mokymai, kuriuos ves katalikų kunigai, bendra veikla, maldos, Dievo žodžio skaitymas, Mišios (Mišios vyks penktadienį ir šeštadienį ant piliakalnio ekspromtu sukalto altoriaus).
Aš pats dalyvauju šiose stovyklose nuo pat pradžios, jau 12 metų. Rekomenduotina išankstinė registracija, kad žinoti kiek bus žmonių, kiek maisto reiks.
Stovyklavimas iš esmės yra nemokamas - palapinės, miegmaišiai, indai ir kiti rakandai savo, o maistas centralizuotas, todėl kainuoja, apytiksliai ~20-25 litai vienam žmogui, o jei yra šeima, tada taikomos nuolaidos.
Jei kas susidomėjo detales asmeniškai paaiškinsiu. Yra organizuojamas transportas nuo Juozapo darbininko bažnyčios penktadienį nuo ~12 iki vakaro (parapijinis mikriukas).
man galit rašyti arba skambinti telefonu +37065202596 arba e-mailu: karvutas@one.lt
Ilgai nemyslikit

wejavaika
To Klinka: Gaila , kad tik db apsilankaiu šiame forume, bučiau gal ir galėjus tau pagelbėt. O db galiu tik pasakyti , kad jei esi Kaunietė gali nuo rugsėjo 7d (kiekvieną penktadienį )19.00 val lankytis Petrašiūnų parapijoje ( R. Kalantos 38 ) ,kur vyksta pasirengimas vasaros kelionei į Taize, arba žiemos kelionei į atitinkamą Europos šalį (pan. kaip Taize).
Pati esu iš Garliavos, bet į Taize važiavau būtent su Petrašiūnų parapijos jaunimu.
Pati esu iš Garliavos, bet į Taize važiavau būtent su Petrašiūnų parapijos jaunimu.

1
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt