sveiki noriu bendrauti su tykinciu jaunimu

2 ... Kitas  
panevezys
2007-08-17 | atsakyti
sveiki, man 27 metai, magistranturos studentas vgtu universitete, pries 7nis menesius pradejau skaityti Rasta, itykejau, megaujuosi ir tuom labai dziaugiuosi, butu idomu bendrauti su bendraminciais
Arivi
2007-08-20 | atsakyti
Zinoma galime pabendrauti ir susipazinti. Panagrineti Rasta, padiskutuoti viena ar kita tema. Pasidalinti rupesciais ir isbandymais. Ir zinoma ispudziais, kaip Dievas padeda tau.
Kitas
2007-08-22 | atsakyti
Labas, Panevėžį! Kviečiame prisijungti prie LKSB grupelės studentavimo sezonu. Pradžia bus jau rugsėjį. Daugiau informacijos bus netrukus Mirkt
vienas
2007-09-19 | atsakyti
labas panevezys, tai tu studijuoji vilniuje vgtu? kaip gera girdet apie tokius Dievo darbus.
2meile
2008-05-23 | atsakyti
Sveikas, malonu, kad nori bendrauti. Kuo vardu?
Čia Dainius. Kaip ir tu draugauju su Juo. Gal kokiam renginy ir susitiktume, bet iki tol mielai šnektelčiau tel. Mano 8 614 35619. tavo? kartais turiu galimybę skambtelti ir paprastu tel. kokiu galiu skambtelt? Būtų įdomu sužinot ir daugiau apie tavo studijas, pomėgius? Galiu ir tave dominančius dalykus papasakot. Ką manai? Turėčiau greitu laiku susikurti e.p. Brūkštelk savo adresą! Ačiū.Sveikas, malonu, kad nori bendrauti. Kuo vardu?
Čia Dainius. Kaip ir tu draugauju su Juo. Gal kokiam renginy ir susitiktume, bet iki tol mielai šnektelčiau tel. Mano 8 614 35619. tavo? kartais turiu galimybę skambtelti ir paprastu tel. kokiu galiu skambtelt? Būtų įdomu sužinot ir daugiau apie tavo studijas, pomėgius? Galiu ir tave dominančius dalykus papasakot. Ką manai? Turėčiau greitu laiku susikurti e.p. Brūkštelk savo adresą! Ačiū. Laimingas
magdalena
2008-06-20 | atsakyti
labas. vienam zmogui yra sunku, tai jam reikia bendraminciu Šypsena Vilniuje yra daug jaunimo, kuris renkasi i vairias baznycias. Baznyciose yra isikurusios Jaunimo bendruomenes, kurios uzsiima kokia nors veikla - vieni groja gitaromis, kiti - meldziasi, kiti - savanoriauja ir pan. smagu, kai turi tokiu draugu Šypsena
escogido
2008-11-12 | atsakyti
MAGDALENA: Labas, ar galėtum pasakyti, kur ir kada arba per ką, jei ne per tave, galėčiau susipažinti su grupe, kuri kartu meldžiasi, bendrauja kitomis evangelijos temomis...senai norėjau savo laisvalaikį praleisti turiningiau...Jei kas kitas gali taip pat atsakyti, taip pat Dėkui. Mano tel. nr. beje 869836822. Aš vaikinas 25m. Vilnius.
Osmis
2008-11-13 | atsakyti
Žmonės, norit bendraut su krikščionišku jaunimu - sekit įvykius... Cha cha Va kaip tik Panevėžyje šiais metais vyksta krikščioniškos muzikos festivalis SIELOS 2008. Siulau sudalyvauti, o jo metu ir susipažinsite su bendramičiais. Mirkt
LIUDUTE
2008-11-15 | atsakyti
Labukas visiems.As esu mergina 28 metuku.Tikiu Dieva ir noriu bendrauti su tokais kuriems Jezus geras draugas,noriu kad mes drauge visi kurie tikime nugaletumem nuodeme ir sutiktumem Jezu su dziaugsmu ir be nuodemes.Prasau priimkite mane ir leiskyte dziaugtis su Jumis kartu. Šypsena
Anilop
2009-02-23 | atsakyti
Kartais žmonės yra stadijoje, kai dar nerado savo bažnyčios. Nes įtikėjo ne per kažką, o tiesiog skaitydami Šventą Raštą, vieni. Šiaip, manau, čia tikrai gera vieta susipažinti ir susitarti, kada ir kur renkamasi. Žiūrėkite LKSB grupelių susitikimo laiką, rašykite, juk yra kontaktai. Šypsena
2 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt