Knyga 'Zavingoji'

2 3 4 ... Kitas  
vienas
2008-01-17 | atsakyti
merginos ir moterys ir netgi vyrai, norintys suprasti moteris ir merginas, ar matet knyga 'Zavingoji' ????
http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles/70084
Sigis_
2008-01-18 | atsakyti
SPAM-as Nekaltas
Buchiau adminu - ishtrinchiau shita tema, kaip ir kitas pan.
Kitas
2008-01-19 | atsakyti
Kodėl ištrintum? Gera knyga paskaityti laisvalaikiu Mirkt
vienas
2008-01-19 | atsakyti
Kodel manai,kad tai buvo spam'as, tai pasiulymas paskaityt knyga laisvalaikiu...LaimingasNorejau uzklaust jei kas skaitet, kokia jusu nuomone apie sia knyga?
Sigis_
2008-01-20 | atsakyti
Tai yra spamas, nes labai konkrechiai reklamuojama ne tik knyga, bet ir visas puslapis, kur gali rasti ne vien shita knyga.

Kai ateina tokia ar pan. zhinute i jusu e-maila, argi neishtrinate jos?
Nosferatu
2008-01-20 | atsakyti
Tau Sigi kartais patyleti reiketu, nes jau nebazinai prie ko prisikabinti.
vienas
2008-01-20 | atsakyti
Sigi, siulyciau pasiaiskinti zodzio spam'as prasme. Manau, kad stipriai suklydai taip ivardindamas mano uzklausima del sios knygos ir info pateiktame puslapyje.Man gaila, kad tokiais savo mestelejimais gadini diskusija.
j_spurga
2008-01-22 | atsakyti
Sveiki,
siulau padaryti atskira forumo skilti kuri butu skirta ne vien reklamuoti geras knygas ar tarkim gerus straipsnius ziniasklaidoje krikscioniska tematika, bet ir issakyti savo nuomone apie juos. Kaip jums toks pasiulymas?
Nosferatu
2008-01-22 | atsakyti
gera ideja
vienas
2008-01-22 | atsakyti
as ir manau gera ideja sukurt nauja forumo skilti; dar norejau pasakyt,kad mano ketinimas nebuvo reklamuoti sios knygos ir visa ko norejau, tai padiskutuoti ir isgirst cia besilankanciu zmoniu nuomones.
2 3 4 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt