Army 777 forumas

Atgal 1 
gabriel
2009-09-13 | atsakyti
Tai tau artimas tik tas kuris tau geras? O tas kuris tavęs nemėgsta jau nebe artimas?
Man artimas yra bet kuris žmogus (ir baisu tai kad kai kurių nesugebu priimti).
ne svarbu
2009-09-14 | atsakyti
gabriel, o kaip tu supranti Jėzaus Kristaus pasakojimą apie gailestingąjį samarietį? Būk maloni, paaiškink. O beje, mylėti Jėzus mokina ir svetimą ir netgi tą, kuris tau linki bloga. Mylėti turime visus, tačiau ne kiekvieną vadinti savo artimu.
Stailas
2009-09-26 | atsakyti
Ne svarbu, kažkaip tavo klausimai muša iš temos. O prie temos reikėtų grįžti. Tai buvai army777 forume, ar ne? Patiko ar ne? Apie tai reikėtų čia kalbėti Šypsena Ką gabriel ir mėgina daryti Gerai
ne svarbu
2009-09-26 | atsakyti
Joa, buvau tame forume.
Užsiregistravau. Parašiau vieną pasisakymą.
Ten tuščia.

Čia verda aršesnės kovos, nei tenais Juokiasi
gabriel
2009-09-27 | atsakyti
Na jei per dvi savaites 60 prisiregistravusių narių bei gerokai virš 1000 parašytų pranešimų yra tuščia tada nežinau nei ką sakyti. O tai kad forume vienas kitam niekas akių nedrasko nereiškia jog ten nevyksta diskusijos. Gal tik šiaip žmonės stengiasi būti Kristaus mokiniais, rodydami kaip vienas kitą myli.
Kas konkrečiai tau nepatiko/patiko forume (nekreipiant dėmesio į tai jog forumas egzistuoja tik dvi savaitės ir anot tavęs vid dar yra tuščias). Gal tavo pagalba padės jį pripildyti.
ne svarbu
2009-09-27 | atsakyti
gabriel, ar žinai kuo formalas nuo neformalo skiriasi?
Apskritai kas tai yra formalas ir neformalas. Na neformalas dar ten paaiškinama kas, bet iš esmės, volug to forumo aiškinimo, neformalu gali būti visi. Tai kas gi yra tuomet formalas?

Aš esu linkęs save priskirti prie formalų, nes man iš muzikos labiausiai patinka grigališkasisi choralas, esu katalikas, nors ir charizmatas, o visdėlto meldžiuosi tomis senomis maldomis, kurias galima rasti liturginiame maldyne. man nepatinka vadinamasis krikščioniškas rokas ar metalas, nes iš esmės tai yra šėtono garbinimo triukšmas.

Dėl karinės atributikos - nieko naujo, nes tai naudojo jau patys pirmieji krkščionys, o ir vėliau, viduramžiais ar po jų karts nuo karto iškildavo krikščionys, savo mokinystėje naudoję tokius karinius terminus kaip ginklai, šarvai, stoti po kieno vėliava, ir pan.
Atgal 1 
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt