skyrelio susipažinimui

2 3 ... Kitas  
Sigis_
2008-04-21 | atsakyti
Tai, va, manau, jog forume trūksta skyrelio susipažinimui Taip

admine kolibri, a? prašau Laimingas Flirtas Cha cha Mirkt Niam niam Tūsas Apkabinimas
Juratė
2008-04-25 | atsakyti
As taip pat maniau, kad reikia skyrelio susipazinimui, pasirodo, kad jis jau yra. Reikia tik bendraminciu,taigi pradinaim kontaktui galiu parasyti savo emailo adresiuka juratelepoc@yahoo.ie
Sigis_
2008-04-26 | atsakyti
prie ko cia emailas?
Susipazinti - ne pazinciu kad, bet apskritai - susipazint, apie save ka nors parasyt, kitiems prisistatyti.

O tu pazinciu vizokiu adresu be proto ir be galo daug jau yra. Tame tarpe ir krikscionisku labai daug yra. Cia tik viso labo prisistatyti - kas esu, ka veikiu, ko noriu, ka tikiu... ( ~ )
Sigis_
2008-08-14 | atsakyti
Ir tame skyrelyje būtų gerai parašyti, kad žmonės kurtų savo slapyvardžius atitinkančius kurią nors vieną lytį, o tai matai naują žmogiuko pasisakymą ir galvoji - a čia mergina, ar čia vyras? tiesiog būtų diskretiškiau jei bent slapyvardžio galūnė būtų vyr ar mot giminės atitinkamos to žmogaus lytį. Na, tokių daug pasitaiko....
Prašau, a?
Juratė
2008-08-25 | atsakyti
Taip tikrai truksta skyrerliu susipazinimui, pritariu.Saunu susirasuneti su bendraminciais vienais ar kitais klausimais.Tiesiog liudyti tai ka tiki.
Vasara
2008-08-25 | atsakyti
Sigi,

gal padarom šią temą tuo skyreliu? Galėtum pradėti papasakodamas apie save. Ką manai?
Sigis_
2008-08-25 | atsakyti
Jergutėliau, aš apie save tiek esu pripasakojęs, kad nežinau ar yra dar kas nežinomo apie mane? Tikrai dažnai perdėm asmeniškai temose rašau ir mano pasakojimai būna per ilgi ir per atviri, gal net pažeidžiu kieno nors teisę nežinoti mano gyvenimo detalių Šypsena
Vasara
2008-08-25 | atsakyti
Na tiesiog parodytum pavyzdį, kaip tokia tema turėtų atrodyti. Cmon Mirkt
Sigis_
2008-08-26 | atsakyti
Vasarėle, gėlele, sesute Gėlė Apkabinimas

O man nesunku:
esu Sigitas vardu, dauguma mane vadina trumpiau - Sigi;
man jau 40 metukų, šiuo momentu dirbu aukle ir tai man patinka (myliu vaikus).
Iš pašaukimo ir išsilavinimo esu pedagogas (ne mokytojas), Dievo vaikas, Jėzaus Kristaus karys ir brolis.
Gyvenu Klaipėdoje, čia ir gimiau; hobis: gyvoji ir negyvoji gamta, nu ir kompiuterinės tehnologijos, laisvalaikiu žaidu kompiuterinius ar stalo loginius, RPG, strateginius žaidimus.
kolibris
2008-09-02 | atsakyti
aciu uz si pasiulyma ir atkakluma. pazadu kazka padaryt i ta puse.
adminas
2 3 ... Kitas  
Forumas uždarytas!
© Lietuvos krikščionių studentų bendrija | Kontaktai: info@lksb.lt